100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Marmer

Een vloer van laminaat compleet met de prachtige uitstraling van marmer. Daar kunt u op rekenen wanneer u marmer laminaat koopt bij LaminaatenParket.nl!

Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Geen product gedefinieerd

Geen product gedefinieerd in de categorie "Laminaat / Marmer".

Marmer laminaat

Laminaat vloeren komen in allerlei verschillende varianten voor. Bij Laminaatenparket.nl hebben we een grote collectie aan laminaat vloeren. Binnen deze collectie hebben wij ook veel marmer laminaat vloeren. Ontdek de voordelen van een marmer laminaat vloer.

Ruim assortiment aan marmer laminaat vloeren

Bij Laminaatenparket.nl hebben wij marmer laminaat vloeren in verschillende kleuren. Wij begrijpen dat iedereen een andere smaak heeft als het aankomt op het uitkiezen van een vloer. Dankzij de verschillende kleuren hebben wij voor iedere stijl een andere marmer kleur. 

Wat is marmer laminaat

Een marmer laminaat vloer is een tegel laminaat vloer met het uiterlijk van een marmer vloer. De marmerlook laminaat vloer heeft een unieke uitstraling. De vloer heeft de luxe uitstraling van een marmervloer en de kwaliteiten van een tegel laminaat vloer. Zo is de vloer makkelijk te monteren en is die onderhoudsvriendelijk. Je kunt de tegels namelijk makkelijk stofzuigen en dweilen. Ook is de vloer geschikt voor vloerverwarming.

Vanzelfsprekend zijn er verschillende uitvoeringen van dit type tegelvloer verkrijgbaar. Zo kunt u kiezen voor hoogglans marmer laminaat of een laminaatvloer met een matte marmer look. Daarnaast is er nog variatie in de tint van vloeren met zo’n marmer uiterlijk. Door deze diverse opties kunt u sowieso een vloer selecteren die het beste aansluit bij uw interieur en uw persoonlijke voorkeur. Kom bovendien gerust langs in een van onze showrooms om alle beschikbare vloeren zelf te zien.

Pluspunten van marmer laminaat

Voordat je voor dit uniek exemplaar kiest wil je natuurlijk wel de voordelen weten van de vloer. Voor deze tegel laminaat vloer zetten we er een aantal op een rijtje:

  • Ziet eruit als echt marmer, dat klasse uitstraalt;

  • Makkelijk te monteren;

  • Onderhoudsvriendelijk;

  • Kan net als PVC vloeren beter tegen een stootje dan echt marmer;

  • Kan met vloerverwarming.

Marmer laminaat online kopen

Wil jij een marmer tegel laminaat online kopen? Dat kan op Laminaatenparket.nl. Bestel op onze website gemakkelijk een nieuwe vloer. Online vind je alle laminaat vloeren die beschikbaar zijn. Klik op de gewenste vloer en geef vervolgens aan hoeveel pakken je nodig hebt. Vergeet niet daarbij rekening te houden met het percentage laminaat dat u versnijdt tijdens het leggen. Selecteer ook de benodigdheden als plinten voor het afwerken van jouw vloer. 

Zoals hierboven aangegeven moet jij je laminaat vloer afwerken. Hiervoor heb je benodigdheden als plinten en overgangsprofielen nodig. De plinten en overgangsprofielen zijn online verkrijgbaar bij ons.

Zit u nog met een dringende vraag of wilt u graag meer informatie over marmer laminaat? U kunt in dat geval contact met ons opnemen. Op werkdagen zijn we tussen 09:00 en 17:00 telefonisch te bereiken via 070 - 347 357 7. Daarnaast kunt u een e-mail sturen naar info@laminaatenparket.nl of gebruik de live chat rechtsonder. Al onze medewerkers staan klaar om u echt inhoudelijk te helpen! Liever rechtstreeks met uw eigen ogen ons marmer laminaat bekijken? U bent van harte welkom in onze showrooms. We hebben vestigingen door heel Nederland.