100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

Meister is gevestigd in Duitsland en produceert innovatieve en unieke vloeren. Het merk bestaat al tientallen jaren en is zeer innovatief en milieubewust. Laminaat vloeren van Meister kenmerken zich door hun authenticiteit en eenvoud.

Met een laminaatvloer van Meister heeft u gegarandeerd topkwaliteit!

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


LL 250 Multiclic NL 6275 - Eik Toffee
Vanaf € 46,65 per m2 46.65 EUR
LL 250 Multiclic NL 6380 - Atacama
Vanaf € 46,65 per m2 46.65 EUR
LL 250 Multiclic NL 6381 - Eik Polar
Vanaf € 46,65 per m2 46.65 EUR
LC 150 Multiclic EU 6413 - Eik Nova
Vanaf € 27,00 per m2 27.0 EUR
LC 150 Multiclic EU 6417 - Sea Side
Vanaf € 27,00 per m2 27.0 EUR
LC 150 Multiclic EU 6201 - Beuk
Vanaf € 27,00 per m2 27.0 EUR

Meister laminaat vloeren bij LaminaatenParket.nl

De laminaat vloeren van Meister zijn ongecompliceerd en makkelijk te reinigen. Het merk staat voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloeren. Meister produceert vloeren die weinig aandacht nodig hebben maar jarenlang houdbaar zijn. De Duitse meester, ofwel de German Meister is het motto. Meister speelt namelijk in op eigenschappen die iedereen van een Duits merk verwacht: een solide, degelijk, innovatief en prachtig product.

De vloeren zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem waardoor ze in korte tijd kunnen worden geïnstalleerd. Wilt u zeker weten dat de vloer professioneel gelegd wordt of geeft u het werk liever uit handen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze legservice. Een team van specialisten komt dan bij u langs om de vloer voor u te installeren.

Voordelen van een Meister laminaatvloer

Meister laminaat vloeren hebben meerdere voordelen. Allereerst gaan ze zeer lang mee omdat ze van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Daarnaast worden de vloeren gemaakt met 100% natuurlijke grondstoffen, voornamelijk hout.

De toplaag bestaat uit melaminehars dat ervoor zorgt dat de vloeren makkelijk te reinigen zijn en niet snel worden beschadigd. Ook zijn veel vloeren waterbestendig waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel alle ruimtes in huis.

Laminaat van Meister

Het assortiment van Meister bestaat uit diverse soorten vloeren. Zo kunt u kiezen voor lange planken, tegelformaat of juist korte formaten. De vloeren kunnen veelzijdig worden ingezet, hierdoor is er altijd wel een vloer naar uw smaak.

De laminaatvloeren van Meister kenmerken zich door de elegante kleurnuances en natuurgetrouwe houtstructuren zoals eik of spar. Naast de houtmotieven is het ook mogelijk om vloeren met een stenen uiterlijk te installeren.

Meister laminaatvloeren zijn beschikbaar in prachtige designs met verschillende patronen en motieven. De vloeren zijn zeer trendy en gaan met de tijd mee. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden is er voor ieder interieur een geschikte vloer.

Het laminaat van Meister kenmerkt zich doordat ze geschikt zijn met vloerverwarming, ze een lange levensduur hebben en ook nog eens makkelijk te installeren zijn door het gepatenteerde Meister Master kliksysteem, ook wel Masterclic genoemd. Ligt jouw Meister vloer eenmaal in je woonkamer, keuken of slaapkamer? Dan kun je ook nog eens genieten van heel veel rust, er ontstaat namelijk bijna tot geen loopgeluid tijdens het wandelen. Ook krijg je nog eens 25 jaar garantie op jouw Meister vloer. 

Design van Meister  

Meister heeft ook meerdere prachtige designcollecties. Denk hierbij aan de DD 300 vloeren in de Meister Silent Touch collectie. De vloeren in deze collectie worden 100% PVC vrij gemaakt en zijn dus vrij van weekmakers, dit maakt dat ze ook nog gezonder zijn dan PVC vloeren en ook geschikt zijn voor mensen met allergieën. Deze designvloeren hebben allemaal het keurmerk “de Blauwe Engel” gekregen. Dit keurmerk wordt gebruikt om aan te tonen dat de vloeren milieuvriendelijk worden geproduceerd en dus minder schade aanrichten aan het milieu.

Trendy laminaatvloeren

Bij Laminaat en Parket vindt u ook een zeer groot aanbod aan andere merken laminaatvloeren. Zit uw ideale match niet tussen de Meister collecties? Bekijk dan ons volledige aanbod laminaatvloeren op onze website of ga op zoek tussen onze prachtige pvc vloeren of houten vloeren.