Meister

Meister - Laminaat en laminaatvloeren kopen?
Sorteer op:

Meister is gevestigd in Duitsland en produceert innovatieve en unieke vloeren. Het merk bestaat al tientallen jaren en is zeer innovatief en milieubewust. Laminaat vloeren van Meister kenmerken zich door hun authenticiteit en eenvoud.

Met een laminaatvloer van Meister heeft u gegarandeerd topkwaliteit!

Meister laminaat vloeren

De laminaat vloeren van Meister zijn ongecompliceerd en makkelijk te reinigen. Het merk staat voor robuuste en tegelijkertijd aantrekkelijke vloeren. Meister produceert vloeren die weinig aandacht nodig hebben maar jarenlang houdbaar zijn.

De vloeren zijn voorzien van een eenvoudig kliksysteem waardoor ze in korte tijd kunnen worden geïnstalleerd. Wilt u zeker weten dat de vloer professioneel gelegd wordt of geeft u het werk liever uit handen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze legservice. Een team van specialisten komt dan bij u langs om de vloer voor u te installeren.

Voordelen van een Meister laminaatvloer

Meister laminaat vloeren hebben meerdere voordelen. Allereerst gaan ze zeer lang mee omdat ze van hoogwaardige materialen zijn gemaakt. Daarnaast worden de vloeren gemaakt met 100% natuurlijke grondstoffen, voornamelijk hout.

De toplaag bestaat uit melaminehars die ervoor zorgt dat de vloeren makkelijk te reinigen zijn en niet snel worden beschadigd. Ook zijn veel vloeren waterbestendig waardoor ze geschikt zijn voor vrijwel alle ruimtes in huis.

Trendy laminaatvloeren

Het assortiment van Meister bestaat uit diverse soorten vloeren. Zo kunt u kiezen voor lange planken, tegelformaat of juist korte formaten. De vloeren kunnen veelzijdig worden ingezet, hierdoor is er altijd wel een vloer naar uw smaak.

De laminaatvloeren van Meister kenmerken zich door de elegante kleurnuances en natuurgetrouwe houtstructuren zoals eik of spar. Naast de houtmotieven is het bij Meister vloeren ook mogelijk om vloeren met een stenen uiterlijk te installeren.

Meister laminaatvloeren zijn beschikbaar in prachtige designs met verschillende patronen en motieven. De vloeren zijn zeer trendy en gaan met de tijd mee. Door de uitgebreide keuzemogelijkheden is er voor ieder interieur een geschikte vloer.

Bij Laminaat en Parket vindt u ook een zeer groot aanbod aan andere merken laminaatvloeren. Zit uw ideale match niet tussen de Meister collecties? Bekijk dan ons volledige aanbod laminaatvloeren.

Neem contact met ons op

U kunt LaminaatenParket.nl bezoeken in Haarlem, Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot ziens bij LaminaatenParket.nl!