Parador

Parador - Laminaat vloeren

De voordelen van Parador laminaat vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de slijtvaste toplaag heeft het laminaat een zeer hoge belastbaarheid.

Parador laminaat heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador laminaat vloer die bij uw interieur past.

Goedkope Parador laminaat vloeren

Parador laminaat, gevestigd in Duitsland, is één van de meest veelzijdige fabrikanten op het gebied van laminaat. Parador laminaat onderscheidt zich door naast de gebruikelijke houtstructuren een collectie met andere motieven aan te bieden. Denkt u bijvoorbeeld aan de uitstraling van beton, marmer, oosterse tegels of de print van een oude fruitkist. De eigenzinnige collecties van Parador laminaat zijn echt voor degenen die het net even anders willen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Alkmaar en Utrecht.