Parador

Parador - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Parador laminaatvloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben een functionele opbouw en ontwikkelde, unieke techniek. Hiermee onderscheiden ze zich van andere laminaatvloeren. Het schoonmaken van de vloer is eenvoudig en perfect voor huishoudens met kinderen, mensen met allergieën of huisdieren.

 

Parador laminaatvloeren

Parador laminaatvloeren zijn van zeer hoge kwaliteit. Ze hebben een functionele opbouw en ontwikkelde, unieke techniek. Hiermee onderscheiden ze zich van andere laminaatvloeren.

Door het nieuwe gepatenteerde kliksysteem Safe-Lock® PRO kan de vloer eenvoudig en snel worden geplaatst, zonder gereedschap. Daarnaast beschermt het de vloer tegen vocht. De slijtvaste toplaag zorgt voor stabiliteit en een hoge belastbaarheid.

Het laminaat van Parador heeft een lange levensduur. Zelfs na intensief gebruik blijft de vloer in goede staat, ook wanneer de vloer wordt herplaatst wegens een verbouwing of verhuizing.

De vloeren zijn onderhoudsvriendelijk en behoeven niet zoveel werk als een houten vloer. Het schoonmaken van de vloer is eenvoudig en perfect voor huishoudens met kinderen, mensen met allergieën of huisdieren.

Breed aanbod Parador laminaat

Wanneer u kiest voor Parador laminaat heeft u een ruime keuze uit verschillende designs en stijlen laminaat. Het merk Parador staat bekend om zijn perfecte nabootsing van de natuur in het laminaat.

De houtstructuren zijn beschikbaar in een klassieke en moderne stijl waardoor u altijd wel een vloer vindt die bij uw interieur past. Niets is te gek! Denk hierbij aan de uitstraling van natuurlijk hout, beton, marmer of designvloeren zoals oosterse tegels of een oude fruitkist.

Parador laminaat past in iedere woning en is geschikt voor elk interieur. Ook kan het laminaat worden geplaatst in combinatie met vloerverwarming. Zo is uw vloer een echte toevoeging aan uw huis.

Geen zin om de vloeren zelf te leggen? Ook het leggen van laminaat vloeren nemen we graag voor u uit handen!

Duurzame vloeren

Parador laminaat bestaat voor bijna 100% uit hout en is daardoor een natuurlijk en duurzaam product. De vloeren zijn antistatisch en emissiearm. Tijdens de productie worden alleen gekeurde grondstoffen en gecontroleerde materialen toegepast. In de fabriek wordt 100% ecologische stroom uit waterkracht gebruikt, wat CO2-neutraal is.

Al het kernmateriaal van de vloeren zijn recyclebaar. Daarnaast wordt er waar mogelijk tijdens de productie gebruik gemaakt van materialen die ook zonder problemen gerecycled kunnen worden. Parador is dus een goede keuze met betrekking tot duurzaamheid.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem contact met ons op

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.