100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Trendtime 6 4V

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


TrendTime 6 4V Eiken Loft Pure
Vanaf € 29,00 per m2 29.0 EUR

Trendtime 6 laminaat 

Trendtime 6 van het Duitse kwaliteitsmerk Parador is nauwelijks van echt hout te onderscheiden. Parador Trendtime 6 laminaat ziet er niet alleen uit als hout, maar het voelt ook nog eens zo. Het oppervlak heeft een houtreliëf dat zeer natuurgetrouw aanvoelt.

Parador Trendtime 6: Duitse degelijkheid

De serie Parador Trendtime 6 laminaat heeft een uniek formaat. De planken zijn ruim twee meter lang en bijna 25 cm breed. De Parador Trendtime 6 4V heeft aan alle plankzijden een groef, de Parador Tr24endtime 6 V2 alleen aan de lange plankzijden. De serie Parador Trendtime 6 staat naast het formaat ook bekend om de aantrekkelijke decors. LaminaatenParket.nl houdt een grote voorraad Parador Trendtime 6 in Den Haag. Daardoor kunnen wij u deze degelijke laminaatvloeren van hoge kwaliteit toch zeer voordelig aanbieden.

Goedkoop Parador Laminaat TrendTime 6 4V

Waarom V2 of V4 laminaat?

Bij de Parador Trendtime 6 laminaat vloeren kunt u zelf kiezen of u aan 2 zijden of aan 4 zijden van de plank een groef wilt. Wij raden u een V2 laminaat aan als u de lengte extra wilt benadrukken. Maar omdat deze planken al 2,20 meter lang zijn, kunt u het ook juist mooi vinden om de afzonderlijke planken juist te benadrukken. Kies dan voor laminaat met aan 4 zijden een groef.

U kunt LaminaatenParket.nl door heel Nederland. Hier kunt u ook terecht voor informatie over vloerverwarming, onderhoud en installatie. Onze medewerkers staan u graag te woord. Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen. Tot zien bij LaminaatenParket.nl!