Classic

Classic  - Quick step
Sorteer op:

Of u nou een klassiek, modern, industrieel of landelijk interieur heeft. Binnen de Quick Step Classic serie vindt u hoe dan ook een vloer die bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw interieur is deze serie een mooie uitkomst. De diversiteit binnen deze collectie is groot: van Artwood Zwart tot Teak Wit Gebleekt. Op een paar uitzonderingen na bestaan de decors uit zachte houtkleuren met een fijne nerftekening.

Goedkope Quick Step Arte vloeren

Wat de varianten gemeen hebben is de afmeting. De planken zijn 120 cm lang, 19 cm breed en 8 mm dik. Quick Step Classic behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarmee toegepast worden in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruikt worden. Denkt u hierbij aan een gezinswoning met veel bezoek of huisdieren. Quick Step Classic kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Laat u zich daarom goed informeren wanneer u vloerverwarming wilt gebruiken. Het gebruiksvriendelijke kliksysteem maakt het leggen van de vloer een gemakkelijke klus. U krijgt 25 jaar garantie op deze producten.

Antistatisch laminaat

Het oppervlak van Quick Step Classic laminaat is antistatisch. Wat betekent dit? Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Antistatisch laminaat kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte. Met Quick Step Classic bent u in ieder geval verzekerd dat het laminaat antistatisch is. 

Over Quick Step

Het merk Quick Step onderscheidt zich door moderne decors met intense kleuren, voelbare houstructuren en natuurgetrouwe houtmotieven. Laminaatvloeren van dit merk behoren zonder twijfel tot de wereldtop. Een voordeel van dit merk is dat het laminaat voor ieder budget aanbiedt. De Quick Step Classic is een van de scherpst geprijsde collecties. En met een keuze uit maar liefst 22 verschillende decors, vindt u altijd wel een product die aansluit bij uw persoonlijke voorkeuren.  

Quick Step Classic showroom

Bent u geïnteresseerd in deze collectie, maar wilt u het laminaat toch eerst in het echt bekijken? Dat kan. Onze LaminaatenParket.nl showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Almere, Roelofarendsveen, Amsterdam en Utrecht. U bent altijd van harte welkom. Onze medewerkers staan u graag te woord. Hier kunt u ook advies inwinnen over ondervloeren en vloerverwarming.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.