Creo

Creo - Quick step
Sorteer op:

Bent u op zoek naar een voordelige laminaatvloer met niet al te veel fratsen? Dan is de Quick Step Creo collectie zeker de oriëntatie waard. Een serie traditionele laminaatvloeren met acht verschillende kleuren. Elk decor bestaat uit een eenvoudige, natuurgetrouwe houttekening. De noesten en nerven zijn perfect uitgewerkt waardoor de vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Deze laminaatvloeren hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustige en overzichtelijke uitstraling. Quick Step Creo laminaatvloeren zijn dan ook een ideale, neutrale basis voor een ruimte. Of het nou gaat om een klassiek-modern of industrieel interieur, binnen dit assortiment vindt u altijd wel een decor dat bij uw woonstijl past. 

Goedkope Quick Step Creo vloeren

De planken hebben een lengte van 120 cm, een breedte van 19 cm en een dikte van 7 mm. Quick Step Creo behoort tot de gebruiksklasse 32/AC4 en is daarom opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Dit laminaat kan gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Dankzij het gebruiksvriendelijke Uniclic systeem kunt u een hoop tijd besparen tijdens het installeren van de vloer. U klikt de planken gemakkelijk in elkaar en hoeft geen lijm te gebruiken. U krijgt een garantie van 20 jaar op de Quick Step Creo collectie.

Onderhoud

U houdt Quick Step Creo laminaat het mooist door dagelijks stof en vuil te verwijderen met een wisser of zachte bezem. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met een laminaatreiniger, welke verdund wordt met water. Gebruik tijdens het dweilen twee emmers. Eén emmer met water en laminaatreiniger, en één emmer met schoon water om het opgenomen vuil in uit te spoelen. Let erop dat de dweil goed uitgewrongen wordt, om binnendringend water in voegen te voorkomen.

LaminaatenParket.nl showroom

In onze showrooms vindt u het meest uitgebreide Quick Step Creo laminaat assortiment. Dankzij onze grote voorraad kunnen wij u een scherpe prijs en een snelle levering garanderen. Daarnaast hanteren wij de laagste prijsgarantie. Dus heeft u dit product ergens anders goedkoper gezien. Vertel het ons en wij komen u tegemoet. Onze showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Alkmaar, Amsterdam, Roelofarendsveen, Almere en Utrecht. Hier helpen onze medewerkers u graag bij de keuze van uw vloer. Ook kunt u hier terecht voor vrijblijvend advies.    

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Amsterdam, Roelofarendsveen, Den Haag, Almere, Alkmaar en Utrecht.