100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Impressive ultra

De collectie Quick Step Impressive Ultra is revolutionair! Uniek aan deze serie is dat het laminaat bestand is tegen vocht. Dankzij de HydroSeal toplaag zijn de vloeren waterafstotend. Het water blijft op het oppervlak liggen en dringt niet door tot in de groeven. Hierdoor kan Quick Step Impressive Ultra ook worden toegepast in de badkamer of het toilet. Maar ook voor in de keuken, waar nog weleens gemorst kan worden, zijn deze vloeren ideaal. Ook schoonmaken met een emmer water en sop is geen probleem. Met Quick Step Impressive Ultra laminaat kunt u een warme touch geven aan ruimten die normaliter een koelere uitstraling hebben. Koude, stenen tegels zijn niet meer noodzakelijk om de waterafstotende eigenschappen te behouden. Het is nu ook mogelijk om laminaat met de uitstraling van een echte parketvloer in uw badkamer te leggen. Dat is nog eens lekker opstaan! 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Quick Step Impressive Ultra laminaatvloeren bij LaminaatenParket.nl

Klasse 33/AC5

De dikte van een plank en de kwaliteit van het materiaal bepalen de duurzaamheid van een vloer. Laminaat wordt op allerlei eigenschappen getest zoals slijtvastheid, indrukweerstand en vochtbestendigheid. Bijzonder aan deze serie is dat het behoort tot gebruikersklasse 33/AC5. Dit betekent dat Quick Step Impressive Ultra laminaat opgewassen is tegen intensief commercieel gebruik. De planken hebben een dikte van maar liefst 12 mm! De vloeren zijn bestand tegen zeer intensief voetverkeer. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld scholen, drukbezochte winkelruimten en restaurants. U krijgt 25 jaar garantie op Quick Step Impressive Ultra laminaat.

Dat deze serie bestaat uit vloeren van topkwaliteit is wel duidelijk. Maar daarnaast hebben de decors ook nog eens een zeer natuurgetrouw effect. Quick Step Impressive Ultra bestaat uit 16 verschillende kleuren met een uitstraling van eiken. Elk product uit deze serie is ook verkrijgbaar met een plankdikte van 8 mm, een voordeligere oplossing wanneer de hoogste gebruiksklasse niet noodzakelijk is. Dit is de Quick Step Impressive collectie. Deze heeft dezelfde waterafstotende eigenschappen als de Quick Step Impressive Ultra collectie. 

Te combineren met vloerverwarming

Wilt u dat de vloer naast een warme uitstraling ook nog eens lekker warm aanvoelt? Zeker in de badkamer is dit erg fijn. Alle Quick Step Impressive Ultra laminaatvloeren zijn te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer kiest. Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij uitgebreid informatie hierover geven. Kom gerust langs in een van onze showrooms.