Tarkett

Tarkett - Laminaat bekijken? Nú de laagste prijs op laminaatvloeren!
Sorteer op:

Wanneer u kiest voor een Tarkett laminaat vloer, bent u verzekerd van topkwaliteit. Het merk is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve en duurzame vloeren. Bent u op zoek naar een unieke, trendy vloer? Dan vindt u vast een Tarkett laminaat vloer waar u zich comfortabel bij voelt.

Opvallend is de Aquastyle 832 collectie. Dit Tarkett laminaat is speciaal ontwikkeld voor vochtige omgevingen zoals de badkamer. Ook hebben deze vloeren een antislip oppervlak.

Goedkope Tarkett laminaat vloeren

Tarkett is een wereldwijde markleider op het gebied van innovatieve en duurzame oplossingen voor vloeren. Het bedrijf heeft al meer dan 130 jaar ervaring. Tarkett gelooft in een lange termijn inzet voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en de bescherming van het milieu. Zo worden bijna 70% van de Tarkett laminaat vloeren vervaardigd uit niet-schaarse grondstoffen. Dat is relatief gezien aanzienlijk veel. Naast vloeren voor woningen is het merk ook gespecialiseerd in vloeren die zeer intensief belast worden zoals in scholen, ziekenhuizen, hotels, kantoren of winkels.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht om Treefloor & Design laminaat vloeren te bekijken.