Tegel laminaat

Een vloer van laminaat compleet met de prachtige uitstraling van tegels. Daar kunt u op rekenen wanneer u tegel laminaat koopt bij Laminaat & Parket. Dit type vloer bestaat uit hetzelfde materiaal als gewoon laminaat, alleen de print dat erop gedrukt is heeft een andere look. Hierdoor ervaart u alle voordelen van laminaatvloer gecombineerd met de bijzondere uitstraling van een stenen vloer. Daar komt nog eens bij dat u profiteert van onze laagste prijsgarantie. Bent u inmiddels geïnteresseerd in tegel laminaat? Op deze pagina vindt u ons complete aanbod laminaatvloeren met tegelstructuur. Ontdek zelf alle mogelijkheden wat betreft tegel laminaat!

Ruim aanbod

Fijne winkel, wel klein maar er staat echt heel veel! Daarnaast is er een goede website waar zo ongeveer elke soort laminaat en parket te krijgen is die je maar kan bedenken. Samen met Anthony een hele mooie parador laminaat uitgezocht voor 1e en 2e verdieping. Kwamen mooi uit met laminaat, ondervloer, plinten en kit. Heel blij mee!

Walter de Vries

Wat zijn laminaat tegels?

De laatste jaren is laminaat met een tegel- of betonlook razend populair geworden. Dat is ergens ook niet zo vreemd: de decors van laminaatvloeren waren nog nooit zo realistisch. Hierdoor is tegel laminaat bijna niet meer van echt natuursteen te onderscheiden. Het resultaat? Een vloer met een strakke uitstraling en tegelijkertijd huiselijke warmte. Bovendien geniet u van alle voordelen van een laminaatvloer. Zo is tegel laminaat aanzienlijk makkelijker in onderhoud dan bijvoorbeeld een betonvloer of echt natuursteen.
Voorheen kon niet iedereen genieten van de look en sfeer van een tegelvloer. Een vloer van echte stenen of tegels is immers niet voor iedere woning of ruimte geschikt. Gelukkig heeft u dat probleem niet met een laminaatvloer met tegelstructuur. Daarom heeft Laminaat & Parket diverse mogelijkheden. We hebben van kwaliteitsmerken zoals Balterio, Quickstep en Krono Original een uitgebreid assortiment laminaat met tegel look. Van Himalaya leistein tot gevlamde blauwesteen: u kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Kijk gelijk in het onderstaande assortiment en ontdek zelf wat precies de opties zijn.

Tegenwoordig is laminaat in diverse varianten beschikbaar. Een vloer van laminaat hoeft hierdoor er niet altijd uit te zien als een houten vloer. Zelfs als u compleet de andere kant op wilt gaan, dan is er een optie mogelijk. Een goed voorbeeld hiervan zijn laminaat tegels, ofwel tegel laminaat. Dit is een bijzondere vloer gemaakt van laminaat. Afhankelijk van het decor kan het lijken op tegels van beton, hout of natuursteen. Dankzij de kenmerkende vorm en het opmerkelijke formaat van de laminaat tegels wordt die unieke uitstraling benadrukt. Wanneer u gaat voor tegel laminaat met een duidelijke V-groef, dan wordt het tegel-effect verder geaccentueerd. Aangezien de mogelijkheden met tegel laminaat zeer divers zijn, heeft Laminaat & Parket een groot aanbod van dit soort vloeren. Hierdoor vindt u vast en zeker een vloer die perfect aansluit bij uw woonbeleving.

Voordelen van tegel laminaat

Niet alleen de uitstraling is tijdens het kiezen van een nieuwe vloer belangrijk. U wilt uiteraard ook een vloer met voordelen waarvan u profiteert. Staat u op het punt om laminaat tegels te bestellen? Dan haalt u een zeer stijlvolle vloer in huis. Dat is echter niet het enige. Daarnaast profiteert u ook van de volgende voordelen wanneer u tegel laminaat koopt bij Laminaat & Parket:

  • Dankzij de uitstraling van tegel laminaat haalt u de natuur in huis.
  • In tegenstelling tot echte tegelvloeren legt u dit laminaat makkelijk zelf. Uiteraard kunt u altijd onze legservice inschakelen als u er geen ster in bent.
  • Laminaat tegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk.
  • De tegel laminaat vloer voelt altijd warm en comfortabel aan.
  • U betaalt een zeer gunstige prijs voor deze laminaatvloer. Echte tegelvloeren zijn doorgaans veel duurder.

Goedkoop tegel laminaat bij Laminaat & Parket

Dus is uw voorkeur gevallen op een vloer met het uiterlijk van tegels, maar laat uw budget dit niet toe of ervaart u andere restricties? Een uitstekend alternatief zijn de tegel laminaatvloeren verkrijgbaar bij Laminaat & Parket. Het gehele beschikbare aanbod is bovenaan deze pagina te zien. Kijk gerust en ontdek direct wat de mogelijkheden zijn wat betreft laminaat tegels! Heeft u al de vloer van uw dromen gevonden? Dan kunt u deze gelijk online bestellen bij ons. U selecteert simpelweg de gewenste vloer. Vervolgens komt u uit op de productpagina. Daar geeft u aan hoeveel tegel laminaat u nodig heeft. Dit kan zowel in vierkante meters als in het aantal pakken aangegeven worden. Eenmaal ingevuld kunt u de laminaat tegels aan uw winkelwagen toevoegen.

Tip van Laminaat & Parket: vergeet niet om andere benodigdheden ook gelijk bij te bestellen. Denk bijvoorbeeld aan plinten die perfect passen bij uw tegel laminaat of een goede ondervloer. Wilt u liever eerst de vloer met eigen ogen bewonderen en de tegelstructuur voelen voordat u een bestelling plaatst? Bezoek dan een van onze vestigingen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Het vriendelijke en ervaren winkelpersoneel van Laminaat & Parket staat altijd klaar om u verder op weg te helpen en persoonlijk advies te geven. Tegelijkertijd kunt u al het tegel laminaat bewonderen en vergelijken.