White wash laminaat

Een prachtige lichte vloer met uitstekende techniek. Dat is in het kort de beste omschrijving van white wash laminaat. Wanneer u kiest voor zo’n white wash laminaat vloer, dan haalt u in eerste instantie een geweldige basis in huis. Dankzij de lichte kleur is deze vloer namelijk gemakkelijk te combineren met andere stijlen. Laminaat met white wash staat met andere woorden bij vrijwel ieder interieur elegant. Daar komt nog eens bij dat de lichte kleur van de vloer een element van rust toevoegt aan de ruimte. Daarom heeft Laminaat & Parket laminaat met zo’n white wash in het assortiment. Kijk gerust hieronder en laat uzelf verrassen!

White wash laminaat - wat is het?

De kleur van uw vloer is erg bepalend voor de uiteindelijke look. U kunt voor donker laminaat gaan of juist een lichte vloer selecteren. Zoekt u een laminaat vloer die u perfect kunt combineren met diverse stijlen en kleuren? Overweeg dan white wash laminaat. Met de gebleekte uitstraling van deze vloer realiseert u moeiteloos een frisse aanblik. Daarnaast zorgt de lichte kleur tevens voor een ruimtelijke uitstraling. Bent u geïnteresseerd in wit of white wash laminaat? Dan zit u bij Laminaat & Parket goed! Wij hebben niet alleen diverse wittinten in het assortiment. U vindt tevens verschillende soorten laminaat met een white wash bij ons. Uiteraard staan al onze witte laminaat vloeren het hele jaar door zeer stijlvol in uw woning. Heeft u interesse in white wash laminaat? Hieronder vindt u een greep uit ons assortiment.

Misschien bent u wat terughoudend om een lichte vloer in huis te halen. Dat is echter nergens voor nodig. Zo’n lichte vloer kan juist erg elegant staan. Bovendien hoeft een lichte vloer niet per se uit wit laminaat te bestaan. Bij Laminaat & Parket vindt u een gevarieerd assortiment laminaat dat verkrijgbaar is in diverse kleuren en tinten. Een prachtig voorbeeld hiervan is white wash laminaat. Wat is white wash laminaat? Simpel gezegd is het laminaat dat gebleekt is. Hierdoor ziet het eruit alsof het een witte gloed heeft. Waarom zou u laminaat met white wash overwegen? Dankzij het gebleekte uiterlijk blijft de houtnerf zichtbaar. Dit in combinatie met de structuur en afwerking van de vloerdelen zorgt ervoor dat het white wash laminaat net op een echte houten vloer lijkt. Omdat white wash laminaat op deze unieke manier licht van kleur gemaakt is, komt de houttint her en der nog wat naar voren. Hierdoor ontstaan er een frisse, heldere én natuurlijk warme sfeer in huis. Verder voegt het tevens een romantische touch toe aan de ruimte. Dus wilt u ook genieten van zo’n prachtige vloer met een smaakvolle uitstraling? Laminaat & Parket heeft gegarandeerd het perfecte white wash laminaat voor u!

Laminaat white wash en uw interieur

Dankzij de veelzijdigheid van de kleur kunt u een white wash laminaat vloer met diverse interieurstijlen combineren. Uiteraard is het wel aan te raden om voor de aankoop nog even te controleren of de vloer in kwestie goed tot zijn recht komt in uw woning. Er zijn namelijk diverse factoren in een rol spelen bij de uiteindelijke look van uw vloer. Denk bijvoorbeeld aan lichtinval, de grootte van de ruimte en de huidige meubels. Heeft u moderne, minimalistische meubels in huis? Dan kan een vloer met een zeer lichte white wash wellicht wat klinisch overkomen. White wash laminaat met wat meer natuurlijke houtkleur komt dan beter tot zijn recht. Wilt u zeker weten dat uw favoriete keuze goed staat? Bezoek dan voor de zekerheid een Laminaat & Parket showroom. Daar kunt u de beschikbare white wash laminaat vloeren met eigen ogen bewonderen en tevens het oppervlak voelen. Wanneer uw oog gevallen is op een specifieke white wash laminaat vloer, dan kunt u vragen of u een staaltje mee naar huis mag nemen. Dan weet u namelijk zeker dat dit de vloer van uw dromen is.

Stijladvies voor white wash laminaat vloeren

Doorgaans staat white wash laminaat uitmuntend bij een landelijke stijl. Verder komt zo’n lichte vloer dankzij de warme uitstraling tevens goed tot zijn recht in een modern interieur. White wash laminaat is namelijk vrij neutraal. Hierdoor kunt u deze vloer perfect combineren met vrijwel iedere stijl en kleur. Wilt u bijvoorbeeld een comfortabele, knusse sfeer realiseren? Combineer dan een warme tint aan de muren met een white wash laminaat vloer. Om een frisse en ruimtelijke uitstraling samen te stellen, kunt u gebruik maken van felle kleuren. Uiteraard kan de structuur van de vloerdelen en de specifieke tint tevens bijdragen aan de algehele uitstraling. Laminaat met white wash waarbij de houttint wat beter zichtbaar is, kunt u vervolgens weer uitstekend combineren met lichte meubels. Voor een heldere, frisse, natuurlijke en warme sfeer is white wash laminaat in ieder geval uw grootste vriend.

White wash laminaat kopen bij Laminaat & Parket

Wilt u inmiddels ook zo’n prachtige en zeer elegante vloer in huis halen? Bent u over gehaald? Dan kunt u direct online uw ideale white wash laminaat vloer kopen bij Laminaat & Parket. Geef simpelweg in de webshop aan hoeveel vierkante meter u nodig heeft. Vervolgens kunt u andere handige spullen toevoegen aan uw winkelwagen. Dat is wel zo handig wanneer u nog een ondervloer en bijpassende plinten moet aanschaffen. Ten slotte kunt u de bestelling plaatsen. Bent u echter niet zo’n klusser? Kijkt u er tegenop om de white wash vloer zelf te leggen? Dat is bij Laminaat & Parket geen probleem! Schakel simpelweg onze deskundige legservice in en wij leggen de vloer geheel naar wens. Wilt u liever eerst de white wash laminaat vloer bekijken met eigen ogen voordat u overgaat tot aankoop? Kom dan gerust eens langs in een van onze showrooms. We zijn te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Roelofarendsveen, Eindhoven en Utrecht.