Legservice

Legservice

De ervaren leggers van Laminaat en Parket zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en snel wordt gelegd. Het is ook mogelijk uw oude vloer te laten demonteren en afvoeren.

Ondanks dat kliksystemen steeds gebruiksvriendelijker worden, blijft het leggen van een vloer een kunst op zich. Door gebruik te maken van de legservice kunt u veel tijd besparen. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met op.

De beste service bij LaminaatenParket.nl

Laminaat leggen

Maak het uzelf makkelijk en maak gebruik van de Laminaat en Parket legservice. De legsystemen van laminaat zijn met de jaren steeds gebruiksvriendelijker geworden, waardoor u een hoop tijd kunt besparen tijdens het installeren van de vloer. Toch vraagt het leggen van laminaat vaak om vakkundigheid en precisie. Onze ervaren leggers helpen u graag en leggen het laminaat snel en nauwkeurig. Op al het legwerk heeft u drie jaar garantie.   

Heeft u verder nog vragen over onze services? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de online chat op www.LaminaatenParket.nl. Ook bent u altijd van harte welkom in een van onze Laminaat en Parket filialen. Deze kunt u vinden in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen en Utrecht. Onze medewerkers en specialisten helpen u graag verder met al uw vragen.