100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Diensten

De ervaren leggers van Laminaat en Parket zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en snel wordt gelegd. Ondanks dat kliksystemen steeds gebruiksvriendelijker worden, blijft het leggen van een vloer een kunst op zich.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


430 - Vinyl plaatsen open trap
Vanaf € 19,00 per m2 19.0 EUR
434 - PVC plakken op een open trap
Vanaf € 40,00 per m2 40.0 EUR

Legservice

De ervaren leggers van Laminaat en Parket zorgen ervoor dat uw vloer vakkundig en snel wordt gelegd. Ondanks dat kliksystemen steeds gebruiksvriendelijker worden, blijft het leggen van een vloer een kunst op zich.

Door gebruik te maken van de legservice kunt u veel tijd besparen en weet u zeker dat de vloer op een professionele wijze wordt geïnstalleerd. Onze vakmensen leggen vloeren door heel Nederland.

Hulp bij installeren vloer

Maak het uzelf gemakkelijk en maak gebruik van de Laminaat en Parket legservice. Het leggen van laminaat vraagt om vakkundigheid en precisie. Onze ervaren leggers helpen u graag en leggen het laminaat snel en nauwkeurig. Ook is het mogelijk om uw oude vloer te laten demonteren en afvoeren. Op al het legwerk heeft u 1 jaar leggarantie.

Elke soort vloer

Wij kunnen elke soort vloer in uw woning leggen. Van houten vloerenlaminaattapijt tot aan pvc, alles is mogelijk. Wanneer u een nieuwe vloer wilt laten leggen is het van belang dat de basis goed is. Wij kunnen daarom voor u een ondervloer leggen of de basis vloer egaliseren, dit is afhankelijk van uw vloer. Wij kunnen u hierin adviseren en de juiste handelingen uitvoeren.

Plinten leggen

De specialisten van Laminaat en Parket leggen complete vloeren. Dit betekent dat we naast de vloer en ondervloer, ook de plinten leggen. Dit is een zeer nauwkeurig klus en wordt vaak uitgesteld. Door dit door onze vakmannen te laten doen is de klus meteen geklaard en weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurd. Wij plaatsen alle soorten plinten, van platte tot hoog opstaande plinten.

Legmethodes

Voor het leggen van een vloer zijn er verschillende methodes mogelijk. Elke vloer kan namelijk op een andere wijze worden gelegd. De ene vloer moet worden verlijmd, de ander wordt zwevend gelegd of in elkaar geklikt. De legmethode hangt af van het soort vloer. Bij ons is elke methode mogelijk, ook kunnen we u hierin adviseren. Daarnaast is het ook mogelijk om de vloer in de door u gewenste patronen te leggen zoals bijvoorbeeld een visgraatpatroon.

Afwerking van de vloer

Wanneer de vloer eenmaal is gelegd, kunnen wij ook de afwerking van de vloer verzorgen. Zo heeft u zelf geen werk meer aan de vloer en kunt u er meteen van genieten. Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft de afwerking van uw vloer. Zo kunt u de vloer bijvoorbeeld oliën, waxen of lakken. Bij ons is van alles mogelijk en wij zullen ons uiterste best doen om aan uw persoonlijke wensen te voldoen.

Meer informatie over de legservice

Heeft u verder nog vragen over onze legservice? Neem gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de online chat op onze website. Ook bent u altijd van harte welkom in een van onze Laminaat en Parket filialen. Deze kunt u vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Onze medewerkers en specialisten helpen u graag verder.