Wij zijn momenteel gesloten

Nieuws

De voordelen van een lichte vloer

De voordelen van een lichte vloer

22 Juni 2022 • Hoofdcategorie

De kleur van de vloer heeft veel invloed op de sfeer van een ruimte. Dit omdat de vloer vaak een groot oppervlakte van de woning betreft. Belangrijk om een goede keus te maken dus. Twijfel je over de kleur van je vloer en/of een lichte vloer wel wat voor jou is?

5 tips om jouw ruimte groter te laten lijken met behulp van de juiste vloer

5 tips om jouw ruimte groter te laten lijken met behulp van de juiste vloer

12 Mei 2022 • Hoofdcategorie

Wist je dat de juiste vloer jouw woning optisch een stuk groter kan laten lijken? Waarschijnlijk heb je al veel dingen geprobeerd. De muren schilderen, andere meubels, de ruimte anders decoreren… Toch begint het optisch groter laten lijken van een ruimte vaak bij het kiezen van de juiste vloer. Wij geven hieronder 5 tips om jou te helpen bij het maken van de juiste keuze. 

Alles over watervast laminaat

Alles over watervast laminaat

19 April 2022 • Hoofdcategorie

Laminaat vloeren kennen al veel voordelen. Ze hebben de uitstraling van een houten of tegelvloer, zijn makkelijk in onderhoud en hebben een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Watervast laminaat doet daar nog een schepje bovenop, want hiermee is uw laminaatvloer ook nog eens waterdicht! Zo is jouw vloer beter bestand tegen vocht en gaat deze langer mee.

Waarom een PVC vloer in de badkamer?

Waarom een PVC vloer in de badkamer?

12 April 2022 • Hoofdcategorie

Wanneer je een nieuwe badkamervloer zoekt, is een PVC vloer of PVC tegels een hele goede optie. Maar waarom? In dit blogartikel lees je alle voordelen van PVC en waarom dit type vloer zeer geschikt is voor je badkamer.

Visgraat laminaat op vloerverwarming?

Visgraat laminaat op vloerverwarming?

30 Maart 2022 • Laminaat vloeren

Visgraat laminaat met vloerverwarming is een heerlijke combinatie. Erg veel mensen hebben thuis een visgraat laminaatvloer en wij krijgen dan ook geregeld de vraag bij ons: Kan mijn visgraat laminaat vloer op vloerverwarming?

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Tips bij het kiezen van een visgraat vloer
11 Maart 2022 • Hoofdcategorie
4x de beste woontrends voor 2022
04 Maart 2022 • Hoofdcategorie
Laminaat in de keuken: wel of niet doen?
25 Februari 2022 • Laminaat vloeren