Wij zijn momenteel gesloten

Nieuws

Walvisgraat PVC, wij hebben de mooiste!

Walvisgraat PVC, wij hebben de mooiste!

10 Oktober 2022 • Hoofdcategorie

De walvisgraat pvc vloer heeft de laatste jaren enorm aan populariteit gewonnen. Het is niet voor niets een van de nieuwste trends in de vloerenwereld. Een walvisgraat vloer is ´de grote broer´ van de visgraat PVC vloer.

Welke vloer kan je het beste leggen in je huurwoning?

Welke vloer kan je het beste leggen in je huurwoning?

23 September 2022 • Hoofdcategorie

In veel huurwoningen ligt vaak al een vloer. Deze is niet altijd naar je smaak en daarom kan het zo zijn dat je deze vloer graag wilt vervangen. Een vloer bepaalt namelijk veel van de sfeer in een woning en kan zorgen voor echt woongenot! Als eigenaar van een huurwoning wil je het liefst een vloer kiezen die lang meegaat en die tijdloos is. In deze blog vertellen we je waar je rekening mee kunt houden en geven we je een aantal tips.

De 5 mooiste tegel laminaat betonlook vloeren!

De 5 mooiste tegel laminaat betonlook vloeren!

29 Augustus 2022 • Hoofdcategorie

De betonlook laminaat tegels zijn sinds de laatste jaren erg populair. In deze blog vertellen wij jou waarom deze vloer zijn populariteit verdiend en laten wij 5 van onze mooiste tegel laminaat betonlook vloeren zien.

Wat is nou een duurzame vloer?

Wat is nou een duurzame vloer?

04 Augustus 2022 • Houten vloeren

We willen ons huis duurzaam bouwen, we krijgen te maken met warmtepompen, het gas verdwijnt en we isoleren beter. Als we dan toch groen bezig zijn mogen de vloeren zeker niet ontbreken in dit verhaal!

Vloerpatronen, de trends en nieuwkomers!

Vloerpatronen, de trends en nieuwkomers!

22 Juli 2022 • Hoofdcategorie

Vloerpatronen zijn echt een trend aan het worden. Vorig jaar zagen we al veel patronen zoals de bekende visgraat vloer en Hongaarse punt, ook in 2022 komt deze trend weer terug. Deze patronen worden zowel op de vloer als op meubels gebruikt. Wij hebben alle patronen voor je in kaart gebracht!

Echte tegels of een tegelvloer van laminaat of PVC?

Echte tegels of een tegelvloer van laminaat of PVC?

08 Juli 2022 • Hoofdcategorie

Je bent je aan het oriënteren voor een tegelvloer. Al gauw stuit je op allerlei mooie vloeren maar je vindt ze wel wat aan de prijzige kant. Je hebt al eens gehoord over PVC of laminaat met een tegellook of betonlook tegels. We leggen je in deze blog uit waarom dit een erg goede optie kan zijn in jouw woning. 

­­­Vloerkoeling: welke vloeren zijn geschikt?

­­­Vloerkoeling: welke vloeren zijn geschikt?

30 Juni 2022 • Hoofdcategorie

Je hebt er misschien al wel eens van gehoord. Vloerkoeling om je ruimte koel te houden. Een absolute aanrader voor de warme en zomerse dagen in Nederland. Maar wat houdt zo’n vloerkoeling nou precies in en welke vloeren zijn geschikt voor vloerkoeling? In deze blog vertellen wij je er alles over.

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Tips bij het kiezen van een visgraat vloer
11 Maart 2022 • Hoofdcategorie
4x de beste woontrends voor 2022
04 Maart 2022 • Hoofdcategorie
Laminaat in de keuken: wel of niet doen?
25 Februari 2022 • Laminaat vloeren