Wij zijn momenteel gesloten

Nieuws

Dit zijn dé vloertrends voor 2022!

Dit zijn dé vloertrends voor 2022!

09 December 2021 • Hoofdcategorie

Sta je op het punt een nieuwe woning te kopen of is je huidige woning misschien wel toe aan een nieuwe vloer? Laat je inspireren met de nieuwste trends en de meest populaire vloeren. Hieronder lees je onze verwachtingen voor 2022.

Een houten vloer schuren: alles wat je moet weten!

Een houten vloer schuren: alles wat je moet weten!

25 November 2021 • Houten vloeren

Door je eiken vloer te laten schuren kun je hier extra lang van genieten. Het is ook de ideale manier om een nieuwe uitstraling aan je interieur te geven. Maar wanneer is het tijd is om de vloer te schuren? Hoe doe je dat? Alles over het schuren van je houten vloer lees je in dit blogartikel!

Waarom kiezen voor een lichte vloer?

Waarom kiezen voor een lichte vloer?

10 November 2021 • Hoofdcategorie

Als jij online interieur inspiratie volgt, heb je het vast voorbij zien komen. Een lichte vloer als basis van het interieur. We zien het steeds vaker voorbij komen, maar wat zijn de voordelen van een lichte vloer?

Geluidsnormen: hoe zit het daarmee?

Geluidsnormen: hoe zit het daarmee?

04 November 2021 • Hoofdcategorie

Wij krijgen regelmatig vragen over geluid en de 10Db norm, waar regelmatig over wordt gesproken. In deze blog leggen we de situatie uit inclusief ons advies voor de juiste toepassingen. Wil je weten hoe dat precies zit met die eis? In dit blogartikel lees je er alles over!

 

Vlekken uit een houten vloer krijgen: wij weten hoe!

Vlekken uit een houten vloer krijgen: wij weten hoe!

20 Oktober 2021 • Hoofdcategorie

Je wilt je nieuwe vloer natuurlijk zo mooi mogelijk houden, alleen zijn vlekken met verloop van tijd onvermijdelijk. Zeker in ruimtes waarin veel wordt geleefd, zoals de woonkamer. Gelukkig heeft LaminaatenParket.nl tips om hardnekkige vlekken te verwijderen en je vloer opnieuw laten stralen!

 

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Betonlook PVC vloer: Wat je moet weten!
13 Januari 2022 • PVC vloeren
Wij zijn er gewoon! Alleen net iets anders
22 December 2021 • Hoofdcategorie