100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat kleuren, welke vloer past bij uw interieur?

24 april, 2023 · Laminaat vloeren

Laminaat kleuren, welke vloer past bij uw interieur?

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe vloer en u heeft de keuze voor laminaat gemaakt, dan is de volgende stap de kleur. Gaat u voor bruin, zwart, wit of toch meer een natuurlijke uitstraling. Wij laten je door middel van moodboards zien hoe je iedere kleur vloer kan combineren. Er zijn natuurlijk verschillende stijlen zoals industrieel, modern en landelijk. We hopen u voldoende inspiratie te geven wat u aan het nadenken zet! 

Zoekt u een mooie bruine laminaat vloer? Bekijk dan de collectie van Douwes Dekker.

Bruin laminaat

Onder bruin laminaat verstaan we verschillende kleuren, eiken is de meest voorkomende kleur. Wanneer er gekozen wordt voor een bruine vloer kun je natuurlijk altijd met natuurtinten werken. Maar wanneer u graag meer sfeer en intimiteit wilt creëren adviseren wij te werken met hout producten. Een houten lamp of houten fotolijstjes zorgen ervoor dat de ruimte en vloer een worden, combineer dit met een leuke tint op de muur of een behang print en uw woning is meteen gezellig. Wees niet bang om de muren te voorzien van kleur, dit is juiste een verrijking van uw woning.

Zwart laminaat

Gaat u voor heel donker laminaat of zelfs zwart? Dan denkt men als snel dat de meubelen en kleuren helder en licht moeten blijven. Niets is minder waar, combineer een zwarte vloer bijvoorbeeld met gouden tinten en zwarte elementen en warme kleuren, voor extra warmte kunt u kiezen voor hout materialen.


Quickstep heeft mooie laminaat vloeren in hele donkere kleuren en zwart.

Wanneer u zoekt naar een mooie witte of hele lichte laminaat vloer in de collectie van Parador erg geschikt.

Wit laminaat

Een witte laminaatvloer is er in verschillende mogelijkheden; een hele lichte laminaat vloer of een laminaat vloer met een white wash. Wanneer er voor een lichte of witte vloer wordt gekozen kunt u het veilig houden met natuurtinten en lichte tinten, dit is bij iedere vloer natuurlijk het geval. Maar wanneer u meer sfeer in uw interieur wilt kunt u kiezen voor mooie warme en donkere tinten, speel met materialen zoals leer, metaal en hout. Op onderstaande afbeelding is goed te zien wat een lichte vloer in combinatie met warme en donkere kleuren doet.

Betonlook laminaat

Betonlook laminaat is ideaal wanneer het budget niet groot genoeg is voor een echte betonlook of het gewoonweg niet mogelijk is in uw woning. Beton is van zichzelf en koele kleur, ook de uitstraling is niet heel erg warm. Door een betonlook vloer te combineren met verschillende materialen en bijvoorbeeld een cognac kleur meubel krijgt u toch een warme en sfeervolle combinatie. Onderstaand zijn materialen zoals suède, riet, leer en metaal gebruikt.


Het merk Meister heeft buiten zijn reguliere houtlook vloeren ook mooie betonlook vloeren.

Wanneer u op zoek bent naar een visgraat laminaat vloer is het kijken bij onze collectie van Berry Alloc zeker de moeite waard.

Natuurlijke tinten

De meeste laminaat vloeren worden gemaakt in natuurlijke tinten, de keuze hierin is enorm, wanneer u liever iets exclusievers wilt kunt u kiezen voor een visgraat laminaat. Wanneer u een luxe en warme uitstraling wilt creëren is het gebruik van warmte pasteltinten en luxe stoffen zeer geschikt.

Berry Alloc

[9793-O] Chateau (Walnut Brown)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
[9793-N] Chateau (Texas Light Natural)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
[9793-M] Chateau (Gyant Light)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
[9793-L] Chateau (Gyant Dark Brown)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
[9793-K] Chateau (Bloom Light Brown)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
[9793-J] Chateau (Bloom Sand Natural)
Chateau
Vanaf € 35,95 per m2 35.95
<
>

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging