100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

LaminaatenParket.nl de grootste parketleverancier in Nederland!

24 april, 2023 · Hoofdcategorie

Bij Laminaatenparket.nl vindt men een enorm assortiment op vloergebied voor een zacht prijsje. Zeven jaar geleden is het begonnen als internetbedrijf en inmiddels uitgebreid naar acht grote winkels in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn, Sliedrecht en Leiden met een gevarieerd scala aan laminaat, parket, lamelparket, PVC en houten vloeren. “We zijn de grootste parketleverancier in Nederland!”

DEN HAAG - In de winkel van de hoofdvestiging van LaminaatenParket.nl aan de Binckhorstlaan in Den Haag-Binckhorst liggen grote showpanelen op pallets, zodat klanten het ruime assortiment van producten goed kunnen bekijken. Daarnaast is het magazijn en distributiecentrum, waar dagelijks vrachtwagens in- en uitgeladen worden en een ruim gratis parkeerterrein.

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Laagste prijsgarantie

“We hebben voor ieder wat wils, met de laagste prijsgarantie. Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij scherpe afspraken maken met de fabrikanten en grote hoeveelheden afnemen. Tevens hebben wij geen dure winkelruimtes!” Andere trefwoorden van LaminaatenParket.nl zijn: de grootste parketleverancier in Nederland, de goedkoopste in merkvloeren, alle producten altijd uit voorraad leverbaar en de beste en snelle service. “Dat laatste komt doordat we ook een internetbedrijf zijn en de nieuwste technologieën beheersen!”

Legservice en gratis bezorging 

Ruim 25 parketteurs rijden stad en land af om de vloeren te leggen. Bij besteding boven de €250,- worden de vloeren gratis thuisbezorgd, tevens hebben wij een legservice. “Heeft u een vloer ergens anders goedkoper gezien dan bij ons? Dan wordt de prijs in ons assortiment daarop aangepast!”

Houten vloeren op maat

Echte houten vloeren worden door LaminaatenParket.nl, dé specialist in houten vloeren, met de hand op maat gemaakt en kunnen naar smaak worden geborsteld, gelakt, gerookt, geolied of gewast. Klanten kunnen ook kiezen voor lamel parket, een toegankelijke variant van een houten vloer.



Contact

LaminaatenParket.nl, Binckhorstlaan 126, 2516 BE Den Haag. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 09.00-17.00 uur en op zaterdag van 10.00-17.00 uur. Zes dagen per week bereikbaar via 070-3473577.


Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging