Vandaag geopend van 09:00-17:00
LaminaatenParket.nl de grootste parketleverancier in Nederland!

LaminaatenParket.nl de grootste parketleverancier in Nederland!

23 Mei 2017 • Hoofdcategorie

de grootste parketleverancier in nederlandBij Laminaatenparket.nl vindt men een enorm assortiment op vloergebied voor een zacht prijsje. Zeven jaar geleden is het begonnen als internetbedrijf en inmiddels uitgebreid naar vijf grote winkels in Den Haag, Alkmaar, Utrecht, Roelofarendsveen en Amsterdam met een gevarieerd scala aan laminaat, parket, lamelparket, PVC en houten vloeren. “We zijn de grootste parketleverancier in Nederland!”

DEN HAAG - In de winkel van de hoofdvestiging van LaminaatenParket.nl aan de Jupiterkade Binckhorstlaan in Den Haag-Binckhorst liggen grote showpanelen op pallets, zodat klanten het ruime assortiment van producten goed kunnen bekijken. Daarnaast is het magazijn en distributiecentrum, waar dagelijks vrachtwagens in- en uitgeladen worden en een ruim gratis parkeerterrein.

Laagste prijsgarantie
“We hebben voor ieder wat wils, met de laagste prijsgarantie. Waarom wij zo goedkoop zijn? Omdat wij scherpe afspraken maken met de fabrikanten en grote hoeveelheden afnemen. Tevens hebben wij geen dure winkelruimtes!” Andere trefwoorden van LaminaatenParket.nl zijn: de grootste parketleverancier in Nederland, de goedkoopste in merkvloeren, alle producten altijd uit voorraad leverbaar en de beste en snelle service. “Dat laatste komt doordat we ook een internetbedrijf zijn en de nieuwste technologieën beheersen!”

Houten vloeren op maat
Echte houten vloeren worden door LaminaatenParket.nl, dé specialist in houten vloeren, met de hand op maat gemaakt en kunnen naar smaak worden geborsteld, gelakt, gerookt, geolied of gewast. Klanten kunnen ook kiezen voor lamelparket, een toegankelijke variant van een houten vloer die al te verkrijgen is vanaf €19,95 per m2.

Legservice en gratis bezorging
Ruim 25 parketteurs rijden stad en land af om de vloeren te leggen. Bij besteding boven de €450,- worden de vloeren gratis thuisbezorgd, tevens hebben wij een legservice. “Heeft u een vloer ergens anders goedkoper gezien dan bij ons? Dan geven wij daarop nog eens 5% extra korting en wordt de prijs in ons assortiment daarop aangepast!”

Contact
LaminaatenParket.nl, Binckhorstlaan 126, 2516 BE Den Haag. De openingstijden zijn op maandag tot en met vrijdag van 08.00-19.00 uur en op zaterdag van 09.00-17.00 uur. Zeven dagen per week bereikbaar via 070-3473577.

  

Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juni
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie