100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloer houtlook: inspiratie en voorbeelden

24 april, 2023 · PVC vloeren
PVC vloeren zijn de vloeren van de toekomst. Door de gebruiksvriendelijkheid en de prijs stijgt de vraag naar PVC vloeren elk jaar weer. Als u zich aan het oriënteren bent voor een nieuwe vloer, dan is deze blog erg nuttig. Aan de hand van deze acht voorbeelden kunt u zich goed voorbereiden op de aanschaf van uw eigen PVC vloer met houtlook!

8 PVC houtlook vloeren ter inspiratie

De PVC houtlook vloeren hebben de klassieke uitstraling van hout, maar hebben daarnaast de voordelen van een PVC vloer. Bekijk hieronder de sfeervolle voorbeelden van de PVC vloeren met houtlook.

Deze vloer van Bodiax Estrala zorgt in de moderne woonkamer dat de klassieke stijl wordt vertegenwoordigd. De meubels vormen een mooi geheel door de kleuren die warm samenkomen. Het zithoekje wordt afgemaakt door de schilderijlijsten zonder dat ze daadwerkelijk een schilderij omlijsten. Een PVC vloer met houtlook is voor zowel een moderne, klassieke als landelijke interieurstijl een mooie toevoeging.

Een PVC vloer met houtlook is bij uitstek een fijne vloer voor in een kinderkamer. Deze vloer van Quickstep is daar het bewijs van. Het interieur kunt u naar eigen wensen inrichten, omdat de vloer een bruin grijze kleur heeft en dus het interieur neutraliseert. Daarnaast is de vloer makkelijk schoon te houden.

Niet alleen kinderen mogen af en toe spelen. Ook volwassenen zijn erbij gebaat om af en toe eens het kind uit te hangen. In de woonkamer met schommel gaat dat zeker lukken. De speelsheid van de kamer heeft met deze eikbruine vloer een stijlvolle tegenhanger. De grote bank en de zitzak geven de kamer een comfortabele uitstraling.

Het retro meubilair van de bovenstaande woonkamer wordt optimaal ondersteund door deze vloer met houtlook. Hoewel de stoelen en tafels aan de jaren zeventig doen denken, brengen de kast en de strakke muur een moderne twist aan het interieur.

Een fabelachtige kasteelsfeer met deze PVC houtlook vloer van CoreTEC. De grote, brede planken geven u het gevoel alsof u over een kasteelvloer loopt. De authentieke kist komt door de vloer nog beter tot zijn recht. Tel hier het klassiek ogende bed, de katoenen raambekleding en de kleine, vierkante ramen bij op en de kamer is compleet.

Onze keuze

[BLKS-PLZ-0016] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 77)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[BLKS-PLZ-0015] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 76)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[BLKS-PLZ-0014] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 75)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[BLKS-PLZ-0013] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 74)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[17121-D] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 73)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[17121-C] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 72)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[17121-B] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 71)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
[17121-A] Palazzo Visgraat XL (Visgraat XL 70)
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95
<
>


Deze kamer lijkt op het eerste oog niet veel gemeen te hebben met de kamer in de vorige afbeelding. Toch hebben ze wel degelijk een raakvlak. Waar de vorige kamer authentiek chique was, is deze kamer chique op een moderne manier. De donkere vloer trekt ondanks de stijlvolle attributen in de kamer de aandacht naar zich toe.

Een visgraat vloer brengt in iedere kamer een luxe uitstraling. Deze Moduleo visgraat geeft hier de bevestiging op. De klassieke stijl van het interieur wordt versterkt door het gedurfde en zelfverzekerde statement van de vloer. De brede planken passen door de textuur perfect in deze authentieke woonkamer.

Deze PVC vloer is uitermate geschikt voor een grote woonkamer, zoals hierboven te zien is. De houten look versterkt de landelijke sfeer en de lange planken zorgen ervoor dat de ruimte groot blijft ogen. De witte houten muren en het plafond maken de landelijke sfeer in deze woning af. Tel daar het modern ingerichte zitgedeelte bij op en u heeft een perfect samengevoegd interieur.

Inspiratie? Dat kunt u nooit genoeg hebben!

De PVC houtlook vloeren zijn er in zowel vormen en maten dat we u graag nog meer informatie en advies geven over deze bijzondere vloeren. Bekijk de inspiratiepagina waar nog tientallen andere PVC houtlook vloeren te vinden zijn of kom langs in een van onze vestigingen!

Meer PVC houtlook vloeren? Die kunt u hier vinden!

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging