100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Alles over Quick-Step laminaat: wat het is, waar te koop en hoe je leg je het?

24 april, 2023 · Laminaat vloeren

Bent u op zoek naar een luxe laminaatvloer? Dan laten wij u graag kennismaken met ons Quick-Step laminaat assortiment. Het merk Quick-Step staat bekend om hun designvloeren in laminaat, PVC en hout. Om u goed voor te bereiden op uw aankoop, informeren wij u bij dezen over alle ins en outs van onze Quick-Step laminaat.

Wat is Quick-Step laminaat?

Quick-Step is een van de grootste merken voor laminaat en onderscheidt zich door zijn hoogstaande decors. Het merk bestaat al sinds 1990 en is tevens van de hand van het eerste bedrijf dat laminaatvloeren op de markt bracht. Als u kiest voor een Quick-Step laminaatvloer, kiest u dus voor jarenlange expertise op het gebied van vloeren, wat het een verstandige keuze maakt. Quick-Step gaat dan ook altijd voor de hoogste kwaliteit en de mooiste producten, terwijl ze continu blijven innoveren in hun collecties en processen. Met een ruim aanbod aan ontwerpen kunt u de Quick-Step laminaatvloer kiezen die geschikt is voor uw interieur.

Quick-Step designs

Het Quick-Step designteam laat zich inspireren door de nieuwste trends in de architectuur, mode en design. Dit resulteert in een naturelle collectie die authenticiteit uitstraalt. De vloeren van Quick-Step behoren dan ook tot de mooiste laminaatvloeren op de markt: de natuurgetrouwe houtstructuren en groeven zijn bijna niet van echt hout te onderscheiden. Quick-Step laminaat biedt tevens een ruime keuze aan plankformaten: van een korte plank zoals de Classic serie tot een lange, smalle plank zoals de Majestic tot een tegelformaat zoals bij series Exquisa en Arte. Ook binnen het rijke kleurenpalet biedt het assortiment unieke opties, bijvoorbeeld de serie Impressive Patterns. 

Kwaliteit Quick-Step

Met Quick-Step vloeren kies je voor een garantie tot wel 25 jaar. Dankzij de Scratch Guard bovenlaag zijn Quick-Step-laminaatvloeren tot tien keer beter bestand tegen krassen dan de meeste andere laminaatvloeren. In het geval dat uw laminaat Quick-Step toch beschadigd raakt, krijgt u met de speciale herstellingskit de originele kleur van uw beschadigde planken weer terug. De HydroSeal-technologie zorgt er bovendien voor dat de laminaatvloeren uitstekende bescherming bieden tegen vlekken en zelfs oppervlaktevochtigheid. 
Quick-Step onderhoud

Het laminaat is makkelijk te onderhouden: de meeste Quick-Step vloeren zijn voorzien van een waterafstotende HydroSeal-coating. Toch raden wij u het gebruik van te veel water af. Een vochtige doek, bijvoorbeeld een dweil met een wasbare microvezeldoek in combinatie met een reinigingsproduct voor laminaatvloeren levert de beste resultaten op. 

Top laminaat voor bodemprijzen!

100% Waterbestendig

Met de nieuwe generatie Quick-Step laminaatvloeren zijn vochtproblemen verleden tijd. De series ‘Majestic’, ‘Impressive (Ultra)’, ‘Eligna (Wide)' en 'Classic' zijn dankzij hun innovatieve, waterafstotende 'HydroSeal' coating de eerste echte waterbestendige laminaatvloeren ter wereld. Schoonmaken was nog nooit zo makkelijk en veilig, want water kan op deze vloeren niet meer binnendringen.


Hoe Quick-Step laminaat leggen?

De vloeren zijn stijlvol, eenvoudig te installeren en ze gaan lang mee. Quick-Step is het eerste merk wat een uniek kliksysteem heeft bedacht om de vloeren eenvoudig in elkaar te kunnen klikken in plaats van te verlijmen. Dit betekent dat u met een Quick-Step vloer kiest voor ultiem gemak dankzij het gepatenteerde en wereldberoemde Unilic-kliksysteem. De laminaatvloeren klikken eenvoudig in elkaar en u heeft geen lijm nodig. Met de installatie-instructies en video’s bent u helemaal verzekerd van een eenvoudige plaatsing. Kiest u liever voor een expert? Ons team staat voor u klaar om uw nieuwe Quick-Step vloer tot uiterste perfectie voor u te monteren.


Quick Step vloeren

[2365-S] Quickstep Classic (CLM5790 Levendige Grijze Eik)
Quickstep Classic
Vanaf € 23,95 per m2 23.95
[2365-R] Quickstep Classic (CLM5801 Zanderige Eik)
Quickstep Classic
Vanaf € 23,95 per m2 23.95
[2365-Q] Quickstep Classic (Clm5800 Pindabruine Eik)
Quickstep Classic
Vanaf € 23,95 per m2 23.95
[ID-01-00370] Impressive Ultra (Imu3560 Klassieke Patina Eik Grijs)
Impressive Ultra
Vanaf € 47,93 per m2 47.93
[17850-F] Alpha Vinyl Small Planks (Vintage Kastanje Natuur AVSP40029)
Alpha Vinyl Small Planks
Vanaf € 37,50 per m2 37.5
[17850-E] Alpha Vinyl Small Planks (Eiken Drijfhout Beige AVSP40018)
Alpha Vinyl Small Planks
Vanaf € 37,50 per m2 37.5
[17850-D] Alpha Vinyl Small Planks (Cottage Eik Natuur AVSP40025)
Alpha Vinyl Small Planks
Vanaf € 37,50 per m2 37.5
<
>

Quick-Step laminaat prijzen en waar kopen?

Benieuwd naar wat Quick-Step laminaat kost? U kunt de gehele Quick-Step laminaat collectie met bijbehoren prijzen in ons assortiment terugvinden. Zowel online in onze webshop of in één van onze showrooms. Wij staan u graag bij om al u vragen te beantwoorden en u de beste prijs te geven. Ook informeren wij u graag over een eventueel lopende Quick-Step laminaat aanbieding.


Meer informatie over Quick-Step vloeren? 

Ons team van experts geeft u graag nog meer informatie en advies zodat u de beste keuze voor uw interieur kunt maken. U bent van harte welkom in één van onze showrooms.


Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging