Ondervloeren

Ondervloeren

Een geluid dempende ondervloerplaat is verplicht als u laminaat of parket gaat leggen en u heeft onderburen.

Het voorkomen van geluidsoverlast is overigens niet de enige reden om een ondervloerplaat onder uw laminaat te leggen. Ondervloerplaten zijn ook erg handig en soms zelfs noodzakelijk als u oneffenheden in de houten basisvloer wilt wegwerken. Daarnaast isoleert een ondervloerplaat koude vloeren.

Welke ondervloer heb ik nodig?

TNO goedgekeurde 10db ondervloerplaat

In een appartement of etage woning met onderburen bent u gebonden aan de 10dB norm. De ondervloerplaat onder uw laminaat of parket moet 10db of hoger zijn. Laminaat en Parket in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen en Alkmaar hebben verschillende ondervloerplaten in het assortiment. Wij leveren alleen kwaliteitsmerken. Al onze ondervloeren zijn TNO getest. Ook egaliseren ze bobbels in uw basisvloer en isoleren ze geluid én warmte.

Welke ondervloer heeft u nodig?

Als u laminaat of parket gaat leggen, heeft u de juiste ondervloerplaat nodig. Onze deskundige verkopers geven u graag advies over welke ondervloer in uw situatie het meest geschikt is. Kom voor meer informatie langs in onze showroom in Amsterdam, Utrecht, Roelofarendsveen, Alkmaar of Den Haag. U kunt ook meer informatie aanvragen via de website.