Plinten en profielen

Sorteer op:
Plinten en profielen

Plinten en profielen

Laminaat en Parket heeft een breed assortiment plinten en profielen voor laminaatvloeren, PVC vloeren en parketvloeren. Als u een nieuwe vloer gaat leggen, dan is het van groot belang om de juiste plinten en profielen te kiezen. Deze zorgen voor een nette afwerking en een mooie overgang tussen de vloer en de wand. U kunt voor hetzelfde uiterlijk kiezen als de vloer. Maar plinten en profielen kunnen ook in de kleur van de muur worden afgewerkt. Met name de hoge MDF plinten zijn hier zeer geschikt voor. Zo zijn er dilatatie profielen, Overgang's profielen, Hoeklijn profielen en een Duo hoeklijn profiel. Deze zijn verkrijgbaar in het zwart, brons, zilver, rvs, eiken of eiken wit geolied. Ook voor trapneusprofielen bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres.

Mooie plinten bij LaminaatenParket.nl

Hoge plinten

Tegenwoordig zijn hoge plinten zeer populair. Met name in grote en hoge ruimtes komen deze goed tot hun recht. Hoge plinten zijn in drie verschillende types te verkrijgen; recht, kraal en halfrond. Voor een strakke afwerking is de rechte, moderne plint aan te raden. Voor een meer klassieke uitstraling is de kraalplint geschikt.

Witte MDF plinten

Een MDF plint is sterk en goed te bewerken. MDF plinten worden standaard met een witte grondverf behandeld. Deze hoeven alleen nog in de kleur naar uw wens afgewerkt te worden. Witte MDF plinten zijn het populairst omdat deze het meest ruimtelijk ogen.

Plakplinten

Laminaat en Parket heeft een ruime keuze in verschillende plakplinten. De laminaatplinten zijn in veel kleuren verkrijgbaar. U vindt altijd wel een kleur die met uw laminaatvloer matcht. Plakplinten zijn zeer voordelig en makkelijk in gebruik.

Overgangsprofiel laminaat

Voor de overgang tussen verschillende vloerdelen gebruikt u een overgangsprofiel. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals zwart, brons, zilver of eiken. 

Heeft u hulp nodig? Bezoek dan een van de filialen van Laminaat en Parket in Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Roelofarendsveen of Alkmaar.