Ambiant

Ambiant - PVC vloeren kopen en laten leggen
Sorteer op:

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en waar voor uw geld. Dat zijn de kernwaarden van Ambiant. Het merk heeft een groot aanbod van prachtige vloeren waarbij veel waarde gehecht wordt aan het ontwerp en de uitstraling.

Door de ruime keuze vindt u in de PVC Ambiant collectie ongetwijfeld een vloer die past bij uw interieur.

 

Wat zijn Ambiant vloeren?

Ambiant PVC vloeren zijn stevige en moderne vloeren. Het merk probeert echt een trend te zetten en de vloeren worden dan ook vaak gekozen door designers en architecten. De vloeren zijn deskundig geproduceerd en zijn daarom van hoge kwaliteit. Een goede keuze dus! Naast vloeren heeft Ambiant ook tapijten, laminaat, parket en meer in hun collectie.

De Ambiant collectie heeft planken in verschillende lengtes en breedtes, met en zonder V-groeven. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is een PVC Ambiant vloer eenvoudig zelf te leggen. Ambiant is perfect voor mensen die op zoek zijn naar de uitstraling van een houten vloer, zonder de nadelen ervan.

Voordelen Ambiant vloeren

De Ambiant PVC vloeren worden geproduceerd met een zeer sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze stil en geluiddempend zijn. Daarnaast zijn de vloeren vlak en vormvast. Hierdoor zijn de vloeren makkelijk te onderhouden en kunnen de vloeren veel gewicht dragen.

Het merk vindt betrouwbaarheid en eerlijkheid erg belangrijk. U kunt er dus op vertrouwen dat zij goede service leveren en kwalitatieve vloeren produceren. Bovendien zijn de vloeren toegankelijk en goed betaalbaar.

Onderhoud Ambiant vloeren

De vloeren van Ambiant zijn erg onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Laat u een glas drinken vallen? Of gaan uw creatieve kinderen er met een stift overheen? Geen probleem! Haal er een doekje over en uw vloer is weer als nieuw. 

Ambiant PVC vloeren zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en gemakkelijk schoon te houden. Dit maakt de vloeren uitermate geschikt voor jonge gezinnen of huishoudens met een huisdier.

Ambiant designvloeren

Ook het ontwerp is erg belangrijk bij Ambiant. Ze vinden dat een vloer echt moet passen bij een ruimte, zodat iedereen zich er thuis voelt. Zo hebben ze veel moderne vloeren in hun collectie, maar kunt u ook bij Ambiant terecht voor realistische motieven met vloeren die niet van echt hout te onderscheiden zijn. Alsof u op een echte houten vloer loopt!

Ambiant vloeren hebben een onbehandeld lamelparket waarvan u zelf de kleur kunt bepalen. Ook kunt u de vloer in een kleurolie zetten om de verkleuring van het hout juist tegen te gaan. 

Ambiant PVC series

Ambiant heeft een aantal series die zonder twijfel aan uw verwachtingen zullen voldoen. Als u op zoek bent naar een PVC vloer met een handig kliksysteem, kies dan bijvoorbeeld voor de Avanto Click, de Ceramo Click of de Robusto Click. Bent u toch meer fan van een een gelijmde dryback PVC vloer? Ambiant biedt alle series aan met zowel een kliksysteem als gelijmd. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op onze pagina van de Avanto Dryback.

Interesse in Ambiant vloeren

Mocht u interesse hebben in een Ambiant vloer, dan kunt u altijd even bij ons langskomen in een van onze vestigingen. We hebben veel verschillende Ambiant PVC vloeren in ons assortiment. Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u ons natuurlijk ook even bellen of mailen. U bent daarnaast natuurlijk van harte welkom in een van onze showrooms in Utrecht, Roelofarendsveen, Den Haag, Amsterdam, Alkmaar, Almere en Haarlem.