Ambiant

Ambiant  - PVC vloeren kopen en laten leggen
Sorteer op:

Eerlijkheid, betrouwbaarheid en waar voor uw geld. Dat zijn de kernwaarden van Ambiant. Het merk heeft een groot aanbod van prachtige vloeren waarbij veel waarde gehecht wordt aan het ontwerp en de uitstraling.

Door de ruime keuze vindt u in de Ambiant collectie ongetwijfeld een vloer die past bij uw interieur.

Wat zijn Ambiant vloeren?

Ambiant PVC vloeren zijn stevige en moderne vloeren. Het merk probeert echt een trend te zetten en de vloeren worden dan ook vaak gekozen door designers en architecten. De vloeren zijn deskundig geproduceerd en hebben daarom een hoge kwaliteit. Een goede keuze dus! Naast vloeren heeft Ambiant ook tapijten, laminaat, parket en meer in hun collectie.

De Ambiant collectie heeft planken in verschillende lengtes en breedtes, met en zonder V-groeven. Dankzij het eenvoudige kliksysteem is een Ambiant vloer eenvoudig zelf te leggen. Ambiant is perfect voor mensen die op zoek zijn naar de uitstraling van een houten vloer, zonder de nadelen ervan.

Voordelen Ambiant vloeren

De Ambiant PVC vloeren worden geproduceerd met een zeer sterk en duurzaam materiaal, waardoor ze stil en geluiddempend zijn. Daarnaast zijn de vloeren vlak en vormvast. Hierdoor zijn de vloeren makkelijk te onderhouden en kunnen de vloeren veel gewicht dragen.

Het merk vindt betrouwbaarheid en eerlijkheid erg belangrijk. U kunt er dus op vertrouwen dat zij goede service leveren en kwalitatieve vloeren produceren. Bovendien zijn de vloeren toegankelijk en betaalbaar.

Onderhoud Ambiant vloeren

De vloeren van Ambiant zijn erg onderhouds- en gebruiksvriendelijk. Laat u een glas drinken vallen? Of gaan uw creatieve kinderen er met een stift overheen? Geen probleem! Haal er een doekje over en het is weer schoon.

Ambiant PVC vloeren zijn bijzonder sterk, vlak en vormvast. Daarnaast zijn ze vochtbestendig en gemakkelijk te reinigen. Dit maakt de vloeren geschikt voor jonge gezinnen of huishoudens met een huisdier.

Ambiant designvloeren

Design is erg belangrijk bij Ambiant. Ze vinden dat een vloer echt moet passen bij een ruimte zodat iedereen zich er thuis voelt. Zo hebben ze veel moderne vloeren in hun collectie maar kunt u ook bij hen terecht voor realistische motieven waarbij de vloer niet van echt hout te onderscheiden is.

Ambiant vloeren hebben een onbehandeld lamelparket waarvan u zelf de kleur kunt bepalen. Ook kunt u de vloer in een kleurolie zetten om de verkleuring van het hout juist tegen te gaan.

Interesse in Ambiant vloeren

Mocht u interesse hebben in een Ambiant vloer dan kunt u even bij ons langskomen in een van onze vestigingen. Wij bieden een groot deel van de collectie van Ambiant. Heeft u een specifieke vraag? Dan kunt u ons natuurlijk ook bellen of mailen.