100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Berry Alloc PVC

Berry Alloc is een merk voor verschillende soorten PVC vloeren en staat voor duurzaamheid en kwaliteit. ‘Wherever, forever’ is hun slogan en ze zijn dan ook gevestigd in meer dan 40 landen. De vloeren zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Zenn Gluedown 55 Tile Fuji
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Zenn Gluedown 55 Tile Bali
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Zenn Gluedown 55 Tile Delhi
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Zenn Gluedown 55 Plank Oslo
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Zenn Gluedown 55 Plank Faro
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR

Berry Alloc PVC vloeren bij Laminaatenparket.nl

Ben je op zoek naar hoogwaardige Berry Alloc PVC vloeren voor de laagste prijs? Bij Laminaatenparket.nl hebben we precies wat je zoekt!

Onze uitgebreide collectie PVC vloeren biedt de perfecte combinatie van stijl, duurzaamheid en betaalbaarheid. Lees verder om te ontdekken waarom Berry Alloc de ideale keuze zijn voor jouw interieur.

Waarom Kiezen voor Berry Alloc PVC Vloeren?

Berry Alloc PVC vloeren zijn ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van kwaliteit en schoonheid. Ze bieden de warme en natuurlijke uitstraling van hout, maar met de voordelen van PVC. Deze vloeren zijn waterbestendig, waardoor ze perfect zijn voor elke ruimte. Denk aan vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

Het Verschil Tussen Plak en Klik PVC Vloeren

Kiezen tussen plak en klik PVC vloeren is belangrijk bij het inrichten van je huis. Plak PVC vloeren worden gelijmd op de ondervloer voor een naadloze afwerking en stabiliteit.

Klik PVC vloeren zijn daarentegen eenvoudiger te installeren en kunnen gemakkelijk worden vervangen.

Bij Laminaatenparket.nl We hebben plakvloeren van Berry Alloc PVC. We hebben ook klikvloeren van Berry Alloc PVC. Je kunt kiezen wat het beste bij je past.

Berry Alloc PVC vs. Laminaat Vloeren

Hoewel beide vloeropties populaire keuzes zijn, onderscheidt Berry Alloc PVC zich door zijn waterbestendigheid en duurzaamheid.

Laminaat kan beschadigen door vocht. Berry Alloc PVC vloeren blijven mooi en onbeschadigd. Dit geldt zelfs in vochtige omstandigheden. Daarnaast voelt PVC warmer en comfortabeler aan onder de voeten dan laminaat.

Voordelen van Berry Alloc PVC Vloeren

  • Waterbestendig: Berry Alloc PVC vloeren kunnen tegen water en zijn geschikt voor elke kamer, zelfs de badkamer.
  • Deze vloeren zijn krasbestendig. Ze zijn gemaakt om niet snel te krassen. Daardoor blijven ze er lang nieuw uitzien.
  • Eenvoudig Onderhoud: Het schoonmaken van Berry Alloc PVC vloeren is moeiteloos, wat je kostbare tijd bespaart.
  • Betaalbaarheid: Bij Laminaatenparket.nl We streven naar de beste kwaliteit vloeren voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor Berry Alloc PVC vloeren.

Advies op Maat bij Laminaatenparket.nl

Bij Laminaatenparket.nl bieden we de beste vloeren voor de laagste prijs. We begrijpen echter dat het kiezen van de juiste vloer belangrijk is.

Ons team van vloerspecialisten helpt je graag. Ze helpen je bij het vinden van de perfecte Berry Alloc PVC vloer. Deze vloer moet passen bij jouw behoeften. Of je nu vragen hebt over kleurkeuzes, installatie of onderhoud, wij zijn er om je te begeleiden.

Klaar om je huis te voorzien van de schoonheid en duurzaamheid van Berry Alloc PVC vloeren?

Bezoek vandaag nog LaminaatenParket.nl en ontdek ons uitgebreide assortiment van hoogwaardige vloeren. Ons deskundig vloer team helpt je graag bij het kiezen van de beste vloer voor jouw behoeften. Je droomvloer wacht op je!