Berry Alloc

Sorteer op:
Berry Alloc - PVC vloeren kopen en laten leggen image <

Berry Alloc is een merk voor verschillende soorten PVC vloeren en staat voor duurzaamheid en kwaliteit. ‘Wherever, forever’ is hun slogan en ze zijn dan ook gevestigd in meer dan 40 landen. De vloeren zijn van hoge kwaliteit, onderhoudsvriendelijk en geluiddempend.

Berry Alloc is een groot en betrouwbaar merk waar u ongetwijfeld een geschikte vloer vindt die past bij uw interieur.

Wat is een Berry Alloc vloer?

Berry Alloc biedt unieke PVC vloeren aan. Het heeft een groot aanbod waardoor u een ruime keuze heeft uit verschillende vloeren en series. Zo biedt Berry Alloc diverse legsystemen en designs aan. De keuze voor legsystemen bestaat uit DreamClick, PureClick, Pure GlueDown of Podium.

De PVC vloer ziet er daarnaast goed uit, is duurzaam en makkelijk te onderhouden. De vloeren hebben uiteenlopende designs, afwerkingen en houtsoorten in allerlei maten.

Duurzaamheid Berry Alloc

Zoals we hierboven ook al even noemden: Berry Alloc staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Het merk is zeer gefocust op het milieu en gelooft in écht milieubewust ondernemen. Ze produceren zo weinig mogelijk afval en het afval dat wel overblijft zetten ze om in energie.

De vloeren van Berry Alloc bevatten weinig vluchtige stoffen. Dit is beter voor het binnenklimaat van uw woning en uw gezondheid. Berry Alloc is dus een mens- en milieuvriendelijke keuze.

Voordelen Berry Alloc

U kunt bij een Berry Alloc vloer kiezen voor verschillende legsystemen. Zo kunt u gaan voor het unieke 4-zijdige kliksysteem van DreamClick waarmee uw vloer eenvoudig te leggen is. Heeft u liever een vloer die geheel voldoet aan uw eisen ontwerp, dan kunt u kiezen voor de Pure GlueDown serie. Maak gebruik van onze legservice wanneer u dit professioneel aan wilt pakken.

De vloeren hebben goede geluiddempende eigenschappen waardoor het geluid wordt geabsorbeerd. Hierdoor veroorzaakt u geen geluidsoverlast, iets waar uw buren ongetwijfeld blij mee zullen zijn! De PVC vloeren van Berry Alloc zijn daarnaast weerbestendig en onderhoudsvriendelijk. Door de extra harde toplaag is de vloer verzekerd van een lange levensduur.

Kom bij ons langs

Laminaat en Parket heeft goed contact met Berry Alloc en is daarom ook dé plek waar u heen gaat voor uw eigen Berry Alloc vloer. Laminaat en Parket heeft een grote voorraad aan Berry Alloc vloeren.

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.