PVC vloer betonlook

Bent u verliefd geworden op de uitstraling van een betonnen vloer, maar is het helaas niet mogelijk om deze te leggen in uw woning? Laminaat & Parket heeft dan een uitstekend alternatief voor u: een PVC vloer betonlook. Deze PVC vloer is door het indrukwekkende design namelijk niet te onderscheiden van echt beton. Daar komt nog eens bij dat u profiteert u van alle voordelen van een PVC vloer. Kunt u niet langer wachten om uw ideale PVC vloer betonlook te bestellen? Op deze pagina hebben we alle opties voor u verzameld. Ontdek zelf de mogelijkheden en bekijk direct het aanbod PVC vloeren met betonlook van Laminaat & Parket!

Uitstekend advies in Den Haag!

Afgelopen week pvc vloer hier gekocht bij de vestiging in Den Haag. Uitstekend geholpen door de behulpzame en vriendelijke medewerker Kai. De vloer is inmiddels gelegd. Ik ben tevreden. Top zaak! Kai nogmaals bedankt! mvg. Tony uit berkel en rodenrijs

Tony Djodikromo

Mooie afwerking en goede service

Een pvc visgraat vloer besteld en laten leggen. Zeer mooie vloer die goed gelegd is. Met randjes en moeilijke stukken is zeer goed omgegaan en is mooi afgewerkt.

Lars van kaldekerken

Klik Hier

Bekijk hier ons assortiment Betonlook PVC!

Betonlook PVC - wat is het?

Omdat smaken enorm kunnen verschillen, heeft u tegenwoordig keuze genoeg als u een nieuwe vloer wilt kopen. Uiteraard brengt u van tevoren in kaart wat uw wensen zijn. Hierdoor wordt het namelijk gelijk makkelijker om uw ideale vloer te vinden. Zo kijkt u bijvoorbeeld naar de kleur, de tekening en het materiaal. Misschien is uw oog wel gevallen op een betonvloer, maar twijfelt u. Een vloer van echt beton is immers niet erg gunstig. Het kan scheuren, is niet makkelijk te onderhouden en behoorlijk koud. 
Gelukkig is er vandaag de dag dan een alternatief verkrijgbaar, indien u graag die uitstraling van beton in huis wilt halen. We hebben het natuurlijk over vloeren met een betonlook. Naast laminaat met betonlook vindt u bij Laminaat & Parket ook PVC betonlook. Dit zijn uitstekende PVC vloeren met betonlook die niet te onderscheiden zijn van echte betonvloeren. Nieuwsgierig? Kijk dan snel hieronder in het assortiment PVC vloeren betonlook van Laminaat & Parket en laat u verrassen!

Tegenwoordig kiest u uit een breed spectrum vloeren wanneer u een nieuwe vloer nodig heeft. Niet alleen de kleur is vandaag de dag meer een beslissende factor. Ook zaken als het materiaal, de structuur en de look zijn stuk voor stuk doorslaggevende eigenschappen. Daar komt nog eens bij dat interieurtrends ook uw smaak en uiteindelijk uw keuze kunnen beïnvloeden. Zo merken wij van Laminaat & Parket dat de vloeren met een betonlook weer helemaal opkomen. Aangezien echte betonvloeren niet ideaal zijn, doen de alternatieve opties het erg goed. Weet u niet wat een PVC vloer betonlook is? Dat is simpelweg een PVC vloer met een design waardoor het lijkt op een echte betonnen vloer. De reden waarom zo’n PVC vloer betonlook populair is, heeft te maken met de voordelen waarvan u profiteert. Zo ervaart u namelijk alle gemakken van een PVC vloer compleet met de karakteristieke uitstraling van een betonvloer. Hierdoor heeft u geen last van de nadelen van een echte betonvloer. Als kers op de taart kunt zelfs uit verschillende betonlook PVC vloeren kiezen bij Laminaat & Parket. Het vinden van uw droomvloer wordt bij ons een fluitje van een cent!

Voordelen PVC vloer betonlook

Wanneer u kiest voor een PVC vloer betonlook van Laminaat & Parket, dan profiteert u van een aantal interessante voordelen. Dat is nog eens mooi meegenomen! Het karakteristieke uiterlijk en de moderne uitstraling zijn niet de enige argumenten waarom een PVC vloer betonlook erg geliefd is. Om uw keuze wat makkelijker te maken, hebben wij alle voordelen van een PVC vloer met betonlook op een rijtje gezet.

  • Een PVC betonlook is wat betreft het uiterlijk amper te onderscheiden van echt beton of tegels.
  • De PVC vloer met betonlook voelt in tegenstelling tot echt beton altijd aangenaam warm aan.
  • Een PVC vloer is van zichzelf erg onderhoudsvriendelijk en slijtvast.
  • Zelfs met een budget kunt u een prachtige PVC vloer met betonlook kopen.
  • Ten slotte is een PVC vloer goed te combineren met vloerverwarming.

Bij Laminaat & Parket online PVC vloer betonlook kopen

Wilt u luxe en een moderne uitstraling in huis halen met uw nieuwe vloer? Bent u daarnaast ook fan van een industriële sfeer? Dan is een PVC vloer met betonlook van Laminaat & Parket echt iets voor u! Scroll gelijk naar boven om een blik te werpen in ons gevarieerde assortiment. Wanneer uw oog is gevallen op een betonlook PVC vloer, dan kunt u deze gelijk online bestellen bij ons. Klik hiervoor op de vloer naar keuze. Vervolgens komt u terecht op de productpagina. Daar kunt u aangeven hoeveel PVC vloer met betonlook u nodig denkt te hebben. Voordat u de bestelling plaatst raden we u aan om even te controleren of u alle benodigdheden in het winkelmandje heeft gedaan. Mist u bijvoorbeeld nog plinten? Bestel die dan gelijk erbij. Wilt u de vloer niet zelf leggen? Profiteer dan van onze legservice! Zodra u alles heeft, kunt u moeiteloos de bestelling plaatsen. Zo gemakkelijk kan het zijn om bij ons een PVC vloer met betonlook te kopen!

Uiteraard hoeft u niet direct online een bestelling te plaatsen. Wilt u bijvoorbeeld liever eerst de PVC vloeren betonlook met eigen ogen bewonderen? Ook dat is geen probleem bij Laminaat & Parket! Bezoek een van onze showrooms om de PVC vloer met betonlook in het echt te zien. We zijn gevestigd in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Daar ontvangt u persoonlijk advies en aanvullende informatie over PVC vloeren betonlook onder het genot van een kopje koffie.