100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren


Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


BP400 Ivar Hydro-core Clic 487
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
BP400 Ivar Hydro-core Clic 486
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
BP400 Ivar Hydro-core Clic 482
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
BP400 Ivar Hydro-core Clic 484
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
BP400 Ivar Hydro-core Clic 478
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
BP400 Ivar Hydro-core Clic 474
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR

PVC vloer brede planken

Ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Wij hebben een breed assortiment aan PVC vloeren. Hieronder vallen natuurlijk brede PVC planken en ook smallere planken. Weet jij nog niet zo goed wat jij wilt, bekijk dan ons assortiment aan brede PVC vloeren als startpunt. Deze vloeren zijn heel populair en geven een moderne uitstraling aan jouw woning. Weet je nog niet precies wat brede PVC vloeren zijn bekijk lees dan verder!

Wat zijn brede PVC planken?

Brede PVC planken verwijzen naar PVC vloerdelen die breder zijn dan standaard PVC planken. Traditionele PVC planken variëren vaak in breedte, maar brede planken kunnen aanzienlijk breder zijn, soms wel meer dan 20 centimeter. Deze brede planken zijn ontworpen om de look en het gevoel van een echte houten vloer na te bootsen, aangezien veel soorten hardhouten planken ook in bredere maten verkrijgbaar zijn.

De brede planken geven een ruimtelijk effect aan de ruimte waar ze in zitten. Dit zorgt ervoor dat de ruimte er luxer en beter afgewerkt uitziet dan standaard planken. Brede PVC planken zijn ook waterbestendig wat ze heel aantrekkelijk maakt om in je keuken of badkamer te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat de pvc vloeren heel aantrekkelijk zijn om in huis te nemen.

Brede planken dragen ook bij aan het comfort van de woning. Door de brede planken en het ruimtelijk effect dat het afgeeft voelt de ruimte gelijk warmer aan. Het voelt alsof je genoeg ruimte hebt ook al zou je het plaatsen in een kleinere ruimte. Daarnaast zijn deze brede PVC vloeren ook een duurzaam alternatief voor echte houten vloeren. Door de houtlook merk je het verschil niet tussen het natuurproduct en je werkelijke brede PVC vloer.

Kortom brede PVC vloeren zijn brede planken die een ruimtelijk effect creëren, die de ruimte groter doen lijken en een warme sfeer geven. Daarnaast is het een duurzaam en goedkoper alternatief voor het natuur product. Nu dat je weet wat een brede PVC plank is en wat de voordelen ervan zijn kan je iets gerichter gaan kiezen.

Waarom brede PVC vloeren?

Ondanks dat je weet wat brede PVC vloeren zijn is het assortiment nog steeds enorm groot. Er zijn veel opties, maar het belangrijkste is om jouw stijl nooit te vergeten. Daarom helpen wij jouw graag bij het kiezen van de perfecte PVC vloer. Bekijk ook onze complete collectie PVC vloeren.

PVC vloeren zijn er in verschillende maten en afwerkingen. Het is dus belangrijk om te bepalen of jij smalle planken wil, brede planken of extra brede planken. De formaten zetten de toon voor de ruimte waar je de planken in plaatst. Wil je een ruimtelijk effect of juist niet? Denk daarover na en maak je keuze gebaseerd op deze invulling en je persoonlijke smaak.

Een brede PVC plank kan ook in verschillende kleuren gemaakt worden. Wij hebben aardig wat kleuren in ons assortiment van lichte kleuren tot donkere kleuren. Heb jij veel donkere meubels dan is het misschien interessant om een lichte kleur brede plank te nemen zoals, licht eiken of white wash. Heb jij lichte meubels dan is het misschien interessant om donker eiken te nemen als kleur.

Ook kan je kijken naar verschillende uitstralingen voor je vloer. Een terugkerende uitstraling is de natuurlijke houtlook afwerking. Mensen houden van de warme uitstraling van echt hout. Het mooie van PVC vloeren is dat je elke uitstraling kan kiezen ook tegels of beton. Als je voor onze brede planken kiest weet je dus zeker dat je iets vindt in jouw stijl.

Als laatst kan je ook kiezen voor brede klik PVC vloeren of brede plak PVC vloeren. Onze leggers geven als tip om klik PVC te plaatsen voor verschillende redenen. Het is makkelijker te leggen, wat je op zich dus zelf kan doen en het is ook gemakkelijk gelegd door onze professionele leggers. Bekijk onze legservice voor meer informatie.

Onderhouden van je PVC brede planken

In tegenstelling tot andere vloeren zijn PVC brede planken makkelijk in onderhoud. De vloeren hebben geen speciale behandelingen nodig en vereisen weinig aandacht. Hier volgen toch een aantal tips om je een handje te helpen:

  1. Regelmatig schoonmaken: Veeg of stofzuig de PVC vloer regelmatig om vuil te verwijderen. Dit voorkomt krassen en slijtage op de brede planken. Let er wel op dat je bij het stofzuigen of vegen van de PVC vloer een zachte borstel gebruikt. Dit voorkomt krassen of beschadiging.

  2. Vochtig dweilen: Voor een grondigere schoonmaakbeurt kun je de vloer dweilen met een licht vochtige mop. Gebruik lauw water en voeg indien nodig een beetje schoonmaakmiddel toe. Vermijd het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen, die de PVC vloer kunnen beschadigen.

  3. Direct schoonmaken: Om vlekken te voorkomen op je PVC vloer, is het belangrijk om gemorste vloeistoffen direct op te ruimen. Hoe langer een vloeistof op de brede planken blijft liggen, hoe groter de kans op vlekken.

  4. Bescherm tegen krassen: Plaats viltjes onder meubelpoten en vermijd het slepen van meubels over de PVC vloer. Gebruik een deurmat bij ingangen om te voorkomen dat vuil en kleine steentjes die krassen kunnen veroorzaken bij binnenkomst.

  5. Herstel beschadigingen tijdig: Mocht je PVC vloer toch beschadigd zijn, dan is het raadzaam om dit zo snel mogelijk te herstellen om verdere schade te voorkomen. Sommige beschadigingen kunnen eenvoudig worden gerepareerd met een reparatieset voor PVC vloeren. Hoe beter je zorgt voor de brede planken hoe langer ze meegaan.

Ondanks dat het meevalt met het onderhoud van je PVC brede planken is het nog steeds handig om er voorzichtig mee om te gaan. De PVC brede planken blijven langer van topkwaliteit als je dit doet. Zorg dus goed voor je vloer om er nog jarenlang van te genieten!

Koop brede PVC planken bij LaminaatenParket.nl

Wil jij een PVC vloer met brede planken? Daar kunnen wij zeker bij helpen! Het zou kunnen dat je nog steeds niet zeker weet wat je wil, kom dat gerust een keer langs in een van onze vestigingen rondom heel Nederland. Wij helpen je graag bij het kiezen van de perfecte vloer door advies op maat te geven. Een nieuwe vloer kiezen is niet makkelijk en dat beseffen wij ook. LaminaatenParket.nl helpt jouw graag bij het kiezen van jouw nieuwe vloer met brede planken!