100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren

Een PVC vloer heeft vele pluspunten, zo kun je kiezen voor een klik of plak variant. Is de keuze oneindig en is deze vloer ook zeer geschikt voor vloerverwarming.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Robusto Dryback Dark Oak
Vanaf € 39,95 per m2 39.95 EUR
Avanto Click Smoky
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Avanto Click Warm Brown
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Avanto Dryback Smokey
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Avanto Dryback Dark Grey
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Avanto Dryback Warm Brown
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Avanto Dryback Natural
Vanaf € 37,95 per m2 37.95 EUR
Naturals Megatile+ Berner 3399
Vanaf € 73,50 per m2 73.5 EUR

Donkere PVC vloer

Ben je op zoek naar een donkere PVC vloer? Bij LaminaatenParket.nl hebben we een breed assortiment hoogwaardige kwaliteit PVC vloeren. De donkere PVC vloeren zijn daar een uitstekend voorbeeld van. Deze vloeren zijn sterk, verbergen vlekken goed en zijn ideaal voor elke ruimte. Bovendien zijn ze waterbestendig en geluiddempend, wat zorgt voor meer comfort. Met donkere of zwarte PVC vloeren combineer je moeiteloos schoonheid met praktisch gebruik.

Vind de mooiste donkere PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl

Bij LaminaatenParket.nl vind je een ruim assortiment aan donkere PVC vloeren. De vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende tinten, variërend van zwarte PVC vloeren tot donker eiken, waardoor je bij ons altijd de gewenste donkere vloer vindt.

Ontdek vandaag nog ons assortiment en vind de donkere PVC vloer die perfect aansluit bij jouw wensen en behoeften.

Voordelen van een donkere PVC vloer

Een donkere PVC vloer heeft vele pluspunten, zo kun je kiezen voor een donkere klik PVC vloer of plak. De keuze is oneindig en deze vloer is ook zeer geschikt voor vloerverwarming. Ook zijn ze te onderscheiden in donkere PVC vloeren met een betonlook en donker eiken PVC vloeren.

Bij een donker eiken PVC vloer gaat het voornamelijk om de veelzijdigheid. Dankzij de rijke, donkere eiken uitstraling passen deze vloeren in bijna elk interieur, van modern tot traditioneel. Ze bieden de warme look van echt hout zonder het onderhoud en de zorg die natuurlijk hout vereist.

Andere voordelen van een donkere PVC vloer:

  • Stijlvolle uitstraling: Ze geven elke ruimte een moderne en elegante look.

  • Onderhoudsgemak: Vlekken en krassen zijn minder zichtbaar, makkelijk schoon te maken.

  • Duurzaamheid: Sterk materiaal dat lang meegaat.

  • Comfort: Bieden geluiddemping en zijn comfortabel om op te lopen.

  • Veelzijdigheid: Geschikt voor diverse interieurstijlen en gebruik in verschillende ruimtes.

  • Geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling

Er wordt vaker gezegd dat donkere vloeren ervoor zorgen dat een kamer kleiner oogt. Dat hoeft zeker niet het geval te zijn. Sterker nog, ze kunnen juist bijdragen aan een lichtere uitstraling van het interieur. Het geheim zit hem in het creëren van een evenwichtige mix tussen donkere en lichte PVC vloeren. Zorg voor een opvallend contrast door je donkere vloer te combineren met lichte tinten in je meubilair, wanden, plafond of gordijnen. Voeg subtiel donkere details toe om het geheel samen te brengen.

Donkere PVC vloer leggen of laten leggen

Het zelf leggen van een donkere PVC vloer kan een uitdagend maar lonend project zijn voor de doe-het-zelver. Met de juiste voorbereiding, gereedschap, en een beetje geduld, kunt u een stijlvolle en duurzame vloer creëren die jarenlang meegaat. Bekijk onze blog voor het zelf leggen van een PVC vloer.

Voor diegenen die liever het werk uit handen geven, biedt LaminaatenParket.nl een professionele legservice voor PVC vloeren. Onze ervaren vakmensen zorgen voor een vlekkeloze installatie, van de voorbereiding van de ondergrond tot de perfecte afwerking. Door te kiezen voor de professionals van LaminaatenParket.nl, bent u verzekerd van een zorgeloze ervaring en een resultaat dat aan al uw verwachtingen voldoet.

Bestel jouw donkere PVC vloer bij LaminaatenParket.nl

Het kopen van een nieuwe vloer is niet iets wat u dagelijks doet. Wilt u er zeker van zijn dat u een weloverwogen keuze maakt? Bekijk uw favoriete donkere vloer dan eerst in onze showroom.

Of u nu kiest voor het zelf leggen van uw donkere PVC vloer of het laat doen door de experts van LaminaatenParket.nl, u kiest voor kwaliteit, stijl, en duurzaamheid. Bezoek onze winkels voor meer informatie over onze producten en diensten, en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden die onze PVC vloeren te bieden hebben.