100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Douwes Dekker PVC

Douwes Dekker is een zeer modern vloeren merk wat Laminaat en PVC vloeren ontwikkelt. Douwes Dekker snapt dat het ontwerp van een vloer zeer belangrijk is voor de klant en dat elke vloer een eigen persoonlijk karakter heeft. Het merk richt zich erg op het gevoel en de emotie die een vloer een moet uitstralen en dit is dan ook goed terug te zien in de ontwerpen van de prachtige Douwes Dekker vloeren. 

Op LaminaatenParket.nl hebben wij dit prachtige aanbod voor u beschikbaar. Bent u benieuwd naar de verschillende karakters? Bekijk dan snel het aanbod op LaminaatenParket.nl of bezoek een van onze showrooms.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Douwes dekker PVC vloeren

Wat doet Douwes Dekker 

Douwes Dekker: "MET DOUWES DEKKER® HAAL JE ECHT KARAKTER IN HUIS" Deze pay-off is zeer belangrijk binnen dit merk. Wat voor een soort vloer u ook wilt, laminaat of PVC, elke vloer moet een karakter hebben en echt iets toevoegen aan uw interieur. 

Bij Douwes Dekker staat karakter en uitstraling echt centraal. Een vloer moet geheel bij uw woonwensen, persoonlijke voorkeuren en interieur passen. Om dit te kunnen realiseren heeft Douwes Dekker een zeer groot aanbod in PVC en laminaat in verschillende kleuren en ontwerpen, zodat er voor elk interieur een geschikte vloer is. 

Design trends binnen de collecties 

Design is een zeer belangrijk onderdeel binnen Douwes Dekker. Het merk haalt inspiratie uit de nieuwste trends op het gebied van wonen en combineert dit met de juiste producten. Voor elk type interieur en vooral elk type mens moet er een geschikte laminaat of PVC vloer te vinden zijn. 

Bij het ontwerpen van de vloeren speelt niet alleen kleur een rol, maar het gevoel en de uitstraling die een vloer geeft. Dit is ook terug te zien in de verschillende collecties die Douwes Dekker aanbiedt: Aardig, sympathiek, spontaan, charmant, elegant, avontuurlijkondernemenvriendelijk en enthousiast

Duurzaamheid als belangrijk onderdeel 

De PVC en laminaat vloeren van Douwes Dekker zijn zeer milieuvriendelijk. Zo komt het hout dat gebruikt wordt in het laminaat uit duurzaam beheerde bossen en kan het PVC in de vloeren goed gerecycled worden. De PVC en laminaat vloeren van Douwes Dekker zijn ook zeer slijtvast en gaan daarom heel lang mee. Zo kunt u lang genieten van uw prachtige vloer. 

Waarom u voor een PVC vloer van Douwes Dekker kiest

Douwes Dekker combineert duurzame producten met de mooiste ontwerpen. Het merk richt zich vooral op de uitstraling en het uiterlijk van de vloeren, zodat u altijd een prachtige vloer naar uw wens heeft. Ook zijn de vloeren van Douwes Dekker zeer duurzaam en brengen ze veel voordelen met zich mee. Een Douwes Dekker vloer is perfect geschikt voor mensen die een oog voor design hebben en er van houden als heel het plaatje klopt.  

PVC vloeren van Douwes Dekker 

PVC is een zeer fijn product wat erg geliefd is als materiaal voor vloeren. Zo is PVC in verhouding erg slijtvast en is het zeer gemakkelijk in de onderhoud. PVC kan in elke ruimte gelegd worden, omdat het ook waterbestendig is en door de hoge krasbestendigheid ook uitermate geschikt is als u kinderen of huisdieren heeft die de vloer veel gebruiken en belasten. PVC vloeren van Douwes Dekker hebben de volgende specificaties en voordelen: 

- Grote keuze
- Direct klaar voor gebruik
- Warm
- Hoge krasbestendigheid
- Slag- en stootbestendig
- Vlekken geen probleem
- Waterbestendig
- Geluidsarm
- Geschikt voor vloerverwarming en –koeling
- Antistatisch
- Zeer onderhoudsvriendelijk
- Extreem slijtvast
- Thuis of op het werk
- Milieuvriendelijk

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn dus de ideale oplossing voor elk type wonen. 

Douwes Dekker PVC bij LaminaatenParket.nl  

Bij Laminaat en Parket vind u een groot aanbod aan Douwes Dekker PVC. Benieuwd geworden naar het aanbod? Bekijk het snel op LaminaatenParket.nl. Ook kunt u langskomen in een van onze showrooms in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht.  Voor meer vragen en informatie over PVC vloeren kunt u altijd contact met ons opnemen.  Naast het uitgebreide assortiment Douwes Dekker PVC hebben wij bij Laminaat en Parket een zeer groot aanbod PVC van verschillende merken. Bekijk ons aanbod aan PVC en vind uw PVC ideale vloer. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een eigen legservice, waarbij uw vloer zeer professioneel gelegd wordt door onze specialisten. Meer informatie over onze legservice vind u hier. Natuurlijk kunt u ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen of langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal voeren?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!