Flexxfloors (nog geen producten)

Flexxfloors (nog geen producten) - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Geen producten gevonden. Pas uw filter aan.

Flexxfloors

Als u op zoek bent naar mooie, stevige vloer die ook nog eens makkelijk in de onderhoud is, is een vinyl vloer een echte uitkomst voor u. Flexxfloors produceert prachtige vinylvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Met deze revolutionaire vinylvloeren heeft Flexxfloors een oplossing voor alle ruimtes in uw woning, dus ook in vochtige ruimtes zoals uw badkamer of keuken. U heeft een keuze uit stroken en tegels en daarnaast biedt Flexxfloors ook nog de keuze aan tussen 2 soorten systemen om uw vinylvloer te installeren. Zo kunt u kiezen voor een vinylvloer die plakt (Stick) of voor een vinylvloer die u vastklikt (click). Naast deze systemen heeft Flexxfloors ook nog Flexxstairs, vinyl als trapbekleding. 

Op LaminaatenParket.nl vind u het beste aanbod aan laminaatvloerenparketvloeren/houten vloerenPVC/luxe vinyl vloerenondervloerenplinten en profielen en onderhoudsproducten. Bekijk het aanbod snel op onze website www.LaminaatenParket.nl of kom langs in een van onze showrooms in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht. Onze specialisten helpen u graag verder bij het vinden van uw nieuwe vloer!

 

Verschillende systemen 

Flexxfloors heeft hoogwaardige vinylvloeren van een hoge kwaliteit kunststof. De vinylvloeren van Flexxfloors zijn niet alleen heel erg mooi, maar zijn ook zeer sterk en blijven dus ook heel lang mooi. 

Vinylvloeren zijn ook zeer gemakkelijk schoon te houden en vereisen minimale onderhouding. Naast deze zeer fijne voordelen zijn vinylvloeren van Flexxfloors ook nog geluiddempend en goed geschikt in combinatie met vloerverwarming. De vinylvloeren zijn zeer stevig en slijtvast, maar voelen heerlijk zacht en warm aan. Ze hebben een dikke toplaag en kunnen dus goed gebruikt worden in ruimtes die intensief gebruikt worden. 

Net echt! 

De vinylvloeren van Flexxfloors zijn met veel aandacht ontworpen. Dit is goed terug te zien door de realistische feeling die het vinyl uitstraalt. De vinyl vloeren zijn beschikbaar in 'hout' en 'steen'. De ontwerpen van de vloer zijn natuurgetrouw en geeft een echte authentieke hout feeling aan uw ruimte.  

Gemakkelijk te installeren met click 

De collectie van Flexxfloors Click bestaat uit stroken en zijn gemaakt vinyl van een zeer hoge kwaliteit vinyl. De vinylvloeren van Flexxfloors zijn te krijgen met een super handige click verbinding. Deze verbinding zorgt ervoor dat de vinylvloeren van Flexxfloors net zo eenvoudig en makkelijk te leggen zijn als klik-laminaat. 

De vinylvloeren met een click verbinding zijn te verkrijgen in een hout patronen in verschillende kleuren, maar zijn ook beschikbaar in stenen tegels. Zo heeft u in elke ruimte een prachtige vinylvloer. 

Geen lijm of spijkers nodig met het stick systeem

Stick vinylvloeren zijn net als de click versie goed bestand tegen vocht, kunnen gecombineerd worden met vloerverwarming en zijn ook beschikbaar in tegels en planken. 

Wat de Stick vinylvloeren zo bijzonder maakt is dat deze vastgeplakt moet worden, maar geen lijm of spijkers nodig zijn. De stick vinylvloeren hebben een plakrand van zichzelf en kunnen dus direct op een droge, schone en vlakke ondervloer vastgeplakt worden. Stick vinylvloeren zijn 2 mm dik en zijn al voorzien van een zelfklevende laag. 

Flexxfloors bij Laminaat en Parket

De prachtige vloeren van Flexxfloors vind u bij ons. Bent u benieuwd naar het aanbod? Kom dan een keer langs in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Natuurlijk kunt u de collectie ook online bekijken op www.LaminaatenParket.nl. Bij Laminaat en Parket vind u naast het aanbod van Flexxfloors ook een zeer groot aanbod aan andere merken. U kunt bij ons terecht voor laminaatvloerenparketvloeren/houten vloerenPVC/luxe vinyl vloerenondervloerenplinten en profielen en onderhoudsproducten van verschillende topmerken. Op LaminaatenParket.nl kunt u ook kiezen om gebruik te maken van onze legservice en trappenrenovatie

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.