100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Nova

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Gelasta Nova PVC


De toekomst van vloerbedekking ontdekken

Bij het kiezen van PVC vloeren voor je huis of kantoor, zijn er talloze opties om uit te kiezen. Een van de opkomende sterren op het gebied van vloerbedekking is Gelasta Nova PVC. Deze innovatieve PVC vloeren bieden niet alleen een ongeëvenaarde duurzaamheid, maar ook een esthetische uitstraling die moeilijk te evenaren is. In deze tekst duiken we dieper in op de PVC vloeren van Gelasta Nova.

Esthetische pracht van natuurlijke materialen

Wat het meest opvalt van de Gelasta PVC vloeren zijn de ongekende gelijkenissen met natuurlijke materialen zoals hout en steen. De geavanceerde technologieën maken het mogelijk om realistische houtnerfpatronen, steenachtige texturen en zelfs keramische looks te creëren. Dit zorgt voor een warme uitstraling in je huis met de esthetische pracht van natuurlijke materialen.

Gelasta wil het mogelijk maken voor mensen om te genieten van de warmte van hout in je woonkamer, de rustieke charme van steen in je keuken of de verfijning van keramiek in je badkamer, zonder de nadelen van deze natuurlijke materialen.

Duurzaamheid die indruk maakt

Een van de belangrijkste redenen waarom mensen voor Gelasta Nova PVC kiezen, is de duurzaamheid. Deze vloeren zijn ontworpen om bestand te zijn tegen slijtage en scheuren, zelfs in de meest veeleisende omgevingen. Ze zijn slijtvast en behouden hun schoonheid zelfs in drukke huishoudens of commerciële ruimtes. Met Gelasta Nova PVC kun je erop vertrouwen dat je vloer jarenlang mee zal gaan.

Gemakkelijke installatie en onderhoud

Een ander voordeel van Gelasta Nova PVC is het gemak in installeren en onderhoud. Deze vloeren kunnen op verschillende manieren worden geïnstalleerd, waaronder het verlijmen op de ondervloer of het gebruik van een handig kliksysteem. Dit maakt de installatie snel en efficiënt, of je nu een ervaren doe-het-zelver bent of professionele hulp inschakelt.

Wat betreft onderhoud is Gelasta Nova PVC bijzonder gebruiksvriendelijk. Regelmatig stofzuigen en af en toe dweilen is al genoeg om de vloer in topconditie te houden. Bovendien zijn deze vloeren bestand tegen vlekken en morsen, wat ideaal is voor drukke huishoudens en commerciële ruimtes.

Milieuvriendelijk en veilig

Bij het kiezen van vloerbedekking is ook het milieuvriendelijk aspect van groot belang. Gelasta Nova PVC is een milieubewuste keuze. Het materiaal is vrij van schadelijke stoffen zoals formaldehyde en zware metalen. Kortom de productie is verbeterd. Dit is gedaan om verspilling te verminderen en energie te besparen. Hierdoor is het een groene keuze geworden voor bewuste consumenten.

De toekomst van vloerbedekking

Gelasta Nova PVC is de toekomst van vloerbedekking. Het heeft een mooie uitstraling, langdurig gebruik, veelzijdigheid en aandacht voor het milieu. Of je nu een klassieke houtlook, een eigentijdse steenfinish of een unieke keramische uitstraling verkiest, Gelasta Nova PVC biedt het allemaal zonder de nadelen van natuurlijke materialen. Kies Gelasta Nova PVC voor een vloer die past bij jouw stijl en visie. Het is meer dan een vloer, het is de toekomst.