100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloeren

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Grand Class GW875 Lava Grey
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Grand Class GW801 Avenue
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Grand Class GW822 Lake
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Grand Class GW824 Tropical
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Grand Class GW871 Ice White
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR

Green Flor PVC vloeren

Het Green-Flor® productieprogramma is één van de nieuwste creaties, speciaal ontwikkeld voor de Europese markt. Green-Flor® streeft naar het brengen van een ongekend uitgebreid en uniek aanbod van vloeroplossingen, volledig afgestemd op uw wensen.

Green-Flor is uitermate comfortabel in gebruik

De producten van Green-Flor® zijn ontworpen voor maximaal comfort voor de gebruiker. Ten eerste voelt het oppervlak niet koud aan zoals met veel andere harde vloeren. Bovendien is het voordeel van deze veerkrachtige vloerbedekking dat het loop-geluid significant verminderd is ten opzichte van de traditionele stenen vloer of bijvoorbeeld laminaat vloer. Daarbij is het dagelijks onderhoud van de vloer in principe beperkt tot een zeer gemakkelijk stofwissen dan wel stofzuigen. En aangezien de vloer is samengesteld uit pure compacte pvc kunststof zijn ze uitstekend bestand tegen water en de meeste andere vloeistoffen.

Geschikt voor vloerverwarming en -koeling

In nieuwe gebouwen, maar ook in steeds meer woningen, worden vloeren voorzien van vloerverwarming en/of koeling. De Green-Flor®-producten zijn ontworpen en geschikt voor integratie met dit soort systemen.

Technisch gecertificeerd

Speciaal voor het nieuwe Green-Flor®-programma, zijn alle noodzakelijke testen volgens de Europese EN-normen in laboratoria van onafhankelijke officieel geaccrediteerde Europese instituten met succes uitgevoerd. Het product biedt daarom dan ook zekerheid op alle belangrijke eigenschappen voor vloeren, zoals onder andere kleur-, maat- en slijtvastheid. Green-Flor® heeft tot doel u alleen erkende en bewezen kwaliteit te leveren, waardoor long-life professionele oplossingen voor een zorgeloos gebruik, verzekerd zijn.

Hoogste kwaliteitsnormen  

Green-Flor®-producten worden geproduceerd en getest in eigen laboratoria, volgens de hoogst mogelijke kwaliteitsnormen geldend in de industrie. Daarnaast zijn alle producten met succes getest conform de strenge Europese normen. Het toegepaste ISO 9001 systeem zorgt er daarbij voor, dat elk product tot aan de toegepaste grondstoffen exact traceerbaar is. Hierdoor kunnen wij dan ook garanderen dat het product veilig is en garant staat voor een lang en zorgeloos gebruik. Een garantietermijn van maar liefst 15 jaar in woningsituaties, op een product als bijvoorbeeld de Master Collection is daarvan dan ook een logisch gevolg.

Klinkt dit allemaal goed, maar wilt u toch liever persoonlijk advies van een van onze professionals? Kom dan langs in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.