Grijze PVC vloer

In meerdere opzichten kan een PVC vloer de beste keuze zijn voor uw situatie. De gebruiksvriendelijkheid, de lange levensduur en de geluidsdempende eigenschappen zijn een paar goede argumenten hiervoor. Naast het type vloer kijkt u vanzelfsprekend ook naar de stijl en de kleur. Wat dacht u bijvoorbeeld van een PVC vloer in het grijs? Tegenwoordig is grijs een zeer modieuze kleur die eenvoudig te combineren is met diverse interieurstijlen. Daarom heeft Laminaat & Parket ook grijze PVC vloeren in diverse tinten in het assortiment. Op deze pagina is al ons PVC vloer grijs te vinden!

Waarom PVC vloer grijs?

Vandaag de dag kunt u in bijna iedere kleur van de regenboog een vloer kopen. Door de jaren heen is het namelijk populair geworden om een andere kleur vloer te nemen in plaats van houtkleurig. Grijze vloeren zijn hier een goed voorbeeld van. Inmiddels is een grijze vloer helemaal geen ‘gewaagde’ optie meer. Het is juist erg stijlvol om bijvoorbeeld een grijze PVC vloer te combineren met uw huidige interieur. Wist u namelijk dat grijs als kleur een kleine ruimte moeiteloos een grotere uitstraling kan geven? Daarom heeft Laminaat & Parket ook genoeg PVC vloeren in het grijs te koop. Aangezien het een veelzijdige kleur is, vindt u diverse tinten grijs in het onderstaande assortiment. Neem daarom gerust een kijkje hieronder en vind uw ideale vloer binnen een paar minuten bij Laminaat & Parket!

Er zijn meerdere mogelijkheden waarop u in uw woning kunt spelen met kleuren. De kleur van de vloer is hierdoor behoorlijk bepalend voor de algemene uitstraling. Zo kan wit een serene rust met zich meebrengen, maar ook te klinisch overkomen. Daarnaast staat een zwarte vloer erg strak en modern, maar laat het de ruimte ook kleiner ogen. Laminaat & Parket adviseert daarom om altijd de overkoepelden kleurbalans in de gaten te houden. Een goede kleur waar u veel mee kunt spelen is grijs. Denk bijvoorbeeld aan een PVC vloer in het grijs. In die vloer worden namelijk de krachtige tonen van de kleur zwart gecombineerd met de kalmte en rust van het wit. Het resultaat is een stijlvolle vloer. Daar komt nog eens bij dat een grijze PVC vloer gemakkelijk te combineren is met diverse interieurstijlen. Een PVC vloer in het grijs zal hierdoor nooit saai zijn!

Een grijze PVC vloer en uw interieur

In het assortiment van Laminaat & Parket vindt u niet één soort PVC vloer grijs. Door simpelweg naar boven te scrollen ziet u direct dat er diverse tinten grijs verkrijgbaar zijn. Hierdoor kunt u de perfecte variant selecteren die uw interieur naar een hoger niveau tilt. Controleer bijvoorbeeld voorhand of uw favoriete kanshebber eruit ziet in uw woning. Er zijn namelijk diverse factoren die invloed uitoefenen op de uiteindelijke uitstraling van de vloer. Denk bijvoorbeeld aan de lichtinval en het oppervlak van de ruimte. Misschien vindt u een PVC vloer grijs met een donkere tint erg mooi, maar valt deze te duister uit in de bestemde ruimte. Bezoek daarom gerust een van de Laminaat & Parket showrooms. Daar kunt u het staaltje in afwisselende plekken leggen. Indien gewenst is het mogelijk om het staaltje mee naar huis te nemen. U hoeft dit enkel te vragen. Vervolgens weet u wel zeker of de grijze PVC vloer goed past bij uw huidige interieur.

Stijladvies PVC vloer grijs

Bij zoveel keuze kan het lastig zijn om de figuurlijke knoop door te hakken. Daarom geven wij van Laminaat & Parket u maar al te graag wat inhoudelijk stijladvies. Gewapend met deze tips wordt het voor u makkelijker om de grijze PVC vloer van uw dromen te kiezen. Breng ten eerste vooraf in kaart wat precies uw wensen zijn. Welke tinten grijs vindt u bijvoorbeeld sowieso geen optie? Wat slaat compleet de plank mis in combinatie met uw huidige interieurstijl? Wanneer u dit weet, dan kunt u direct al behoorlijk wat PVC vloeren in het grijs doorstrepen. Ten tweede raden wij u aan om goed te kijken wat u wilt realiseren met de algehele sfeer en uitstraling van de ruimte. Probeer te formuleren hoe een PVC vloer grijs hieraan bij kan dragen. Wilt u rust en sereniteit? Dan past een PVC vloer in het grijs egaal wellicht perfect in uw woning. Wanneer uw gehele interieur erg minimalistisch is, dan staat een grijze vloer met een kenmerkende structuur juist erg smaakvol.

Ontvangt u graag een persoonlijk advies of wilt u de beschikbare grijze vloeren van PVC met eigen ogen bewonderen? Kom dan eens langs een Laminaat & Parket vestiging. U kunt ons vinden voor deskundig advies in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Alkmaar, Almere, Haarlem. Onze medewerkers beschikken over de nodige expertise om u verder op weg te helpen!