100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC vloeren

Een PVC vloer in een lichte kleur staat prachtig in vele interieurs. Door de lichte tint krijgt de ruimte direct een frisse en open uitstraling.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Avanto Click Beige
Vanaf € 42,50 per m2 42.5 EUR
Avanto Click Natural
Vanaf € 42,50 per m2 42.5 EUR
Avanto Click Light Grey
Vanaf € 42,50 per m2 42.5 EUR
Avanto Click Dark Grey
Vanaf € 42,50 per m2 42.5 EUR
Avanto Dryback Light Grey
Vanaf € 33,95 per m2 33.95 EUR
Naturals 1200 806 Forest
Vanaf € 62,10 per m2 62.1 EUR
Naturals 1200 801 Harvest
Vanaf € 62,10 per m2 62.1 EUR
Bodiax Mare BP385 386
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Bodiax Mare BP385 378
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR

PVC vloeren lichte kleuren

Een PVC vloer in een lichte kleur staat prachtig in vele interieurs. Door de lichte tint krijgt de ruimte direct een frisse en open uitstraling. Daarnaast zijn lichte vloeren goed te combineren met veel interieurstijlen. De lichte PVC vloeren van LaminaatenParket.nl zijn van goede kwaliteit en zijn nauwelijks te onderscheiden van een echte houten of tegelvloer.


Op zoek naar een lichte vloer van PVC? Hieronder hebben we al onze lichte houtlook PVC vloeren verzameld. We hebben verschillende kleuren, van koele tinten tot warmere eikenhouten varianten. Ook voor een lichte betonlook PVC vloer hebben wij prachtige vloeren. Neem hieronder een kijkje en vind jouw nieuwe vloer!

PVC vloeren lichte brede planken

PVC vloeren zijn vandaag de dag zeer populair. Ze zijn duurzaam, makkelijk in onderhoud, geluiddempend en geschikt voor vloerverwarming. Bovendien zijn ze in talloze kleuren, designs en stijlen verkrijgbaar. Een groot favoriet is een lichte houtlook vloer met brede planken. PVC met houtlook is nauwelijks te onderscheiden van een echte houten vloer. De brede planken dragen bij aan deze uitstraling.


Bovendien zijn PVC vloeren met brede planken een goede optie voor kleinere ruimtes. De brede planken zorgen ervoor dat de ruimte optisch groter lijkt. Wanneer je deze vloer in een lichte kleur neemt wordt dit effect nog meer versterkt. Maar ook in grote ruimtes staat een vloer met brede planken geweldig. 

Licht eiken vloer PVC

Wanneer je voor een lichte PVC vloer met houtlook wil gaan, raden wij een licht eiken PVC vloer aan. Deze trendgevoelige vloer staat luxe, modern en geeft een frisse sfeer aan de ruimte. Een echte eikenhouten vloer kan soms duur zijn. Een PVC vloer met lichte eikenhouten look kan dan dé oplossing zijn. De PVC variant is nauwelijks te onderscheiden van echt eikenhout. Bovendien geniet je dan van de voordelen van een PVC vloer:

  • PVC is eenvoudig schoon te maken en vraagt minder onderhoud;
  • Een PVC vloer is geluiddempend en werkt isolerend;
  • Een vloer van PVC is zeer geschikt voor vloerverwarming;
  • PVC is een duurzaam materiaal en blijft lang mooi;
  • PVC vloeren zijn waterbestendig.

Een licht eiken vloer van PVC is een zeer geschikte opties als je een nieuwe vloer wilt die modern, stijlvol en goed te combineren is met verschillende interieurstijlen. Combineer jouw nieuwe lichte eiken vloer met een scandinavisch interieur, kleurrijke accessoires of juist met industriële en stoere meubelen.