100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren

Een PVC vloer in een lichte kleur staat prachtig in vele interieurs. Door de lichte tint krijgt de ruimte direct een frisse en open uitstraling.

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Belakos Palazzo Visgraat XL 72
Vanaf € 36,95 per m2 36.95 EUR
Belakos Palazzo Visgraat XL 73
Vanaf € 36,95 per m2 36.95 EUR
Belakos Palazzo Visgraat XL 75
Vanaf € 36,95 per m2 36.95 EUR
Belakos Rustico Rigid Click 25
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Belakos Rustico Rigid Click 80
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Belakos Rustico Rigid Click 90
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Belakos Rustico Rigid Click 35
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Ambiant Avanto Click Dark Grey
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Ambiant Avanto Click Natural
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Ambiant Avanto Click Light Grey
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Ambiant Avanto Click Beige
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Bodiax Mare BP385 378
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR
Bodiax Mare BP385 386
Vanaf € 35,95 per m2 35.95 EUR

Lichte PVC vloer

Ben jij op zoek naar een nieuwe PVC vloer en wil jij een gezellige sfeer creëren bij zowel donkere als lichte meubels? Dan is een lichte PVC vloer de ideale vloer. PVC vloeren kennen vele voordelen en zijn in verschillende varianten verkrijgbaar.

Wat is licht pvc?

PVC vloeren met een lichte kleur zijn PVC vloeren die gemaakt zijn met lichte pigmenten om zo tot een frisse kleur te komen. In het productieproces kunnen er verschillende tinten gebruikt worden. Hierdoor zijn er verschillende licht PVC vloeren. Zo hebben wij veel licht bruine PVC vloeren met een houtlook. Daarnaast zijn er in ons assortiment lichte PVC vloeren ook veel licht grijze PVC vloeren verkrijgbaar. Grijs PVC is net als de andere kleuren in vele tinten te koop. Doordat de grijze PVC vloer in verschillende tinten te verkrijgen is, past een grijze vloer in bijna iedere interieurstijl.

Er zitten veel voordelen aan een lichte PVC vloer. Zo laat een lichte vloer de ruimte groter lijken. Daarnaast passen lichte vloeren bij veel verschillende interieurstijlen. Zo geeft een vloer met een houtlook vaak een warme sfeer en kunnen grijze vloeren een industriële look geven. Als je zoekt naar een type vloer die onderhoudsvriendelijk is en klasse uitstraalt dan is een PVC vloer de ideale vloer. PVC staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit en dat de vloer gemakkelijk schoon te maken is. Nog een voordeel is dat een lichte vloer zorgt voor meer helderheid in een ruimte. Dit kan erg fijn zijn als een ruimte weinig lichtinval heeft.

Alternatief voor licht PVC

Zoals besproken heeft een PVC vloer velen voordelen. Wij bij LaminaatenParket.nl snappen dat je wellicht toch ook andere alternatieven wilt bekijken voor het aanschaffen van een nieuwe vloer. Een goedkoper alternatief is een lichte laminaatvloer. Binnen onze lichte laminaat collectie zijn net als bij de PVC collectie vloeren in verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo hebben wij lichte laminaatvloeren met een houtlook en met de kleur grijs. Ook zijn deze vloeren verkrijgbaar als visgraatvloer en als rechte planken.

Als je na het lezen van de voordelen van een PVC vloer overtuigd bent om een PVC vloer te kopen, maar toch liever een donkere vloer wilt dan hebben wij ook donkere PVC vloeren. De donkere PVC vloeren zijn ook in verschillende tinten verkrijgbaar.

Licht PVC bij LaminaatenParket.nl

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een groot aanbod aan veel verschillende vloeren. Naast ons grote assortiment hebben wij ook altijd een scherpe prijs, waarmee wij ons onderscheiden. Zo hanteren wij altijd de laagste prijsgarantie. Onze vloeren kun je online bestellen of je kunt langskomen in een van onze showrooms. Onze vestigingen zitten door heel Nederland.