Moduleo

Sorteer op:
Moduleo - PVC vloeren kopen en laten leggen

Moduleo algemeen

Moduleo is een topmerk van IVC group. IVC group bestaat uit meerdere, veelzijdige productmerken. IVC wil hun klanten zo goed mogelijk helpen om de juiste all-in vloeroplossing te vinden die voor alle aspecten van een project geschikt is. 

IVC

IVC hoort sinds 2015 bij het Amerikaanse Bedrijf: Mohawk Industries, de wereldwijde marktleider op het vlak van vloerbedekkingen. IVC is altijd bezig met innoveren en signalen vanuit de markt op te vangen, om hier vervolgens de geschikte oplossingen voor te bedenken. 

Moduleo design

Moduleo heeft een prachtige collectie vloeren. Moduelo is een merk wat zeer gefocust is op design en dit zie je terug in alle collecties van het merk. De planken en tegels van Moduleo uit de collectie Moods hebben unieke vormen zoals een honeycomb of een triangle. De Moods collectie is beschikbaar in 15 soorten patronen en allerlei verschillende kleuren. Hierdoor is het design van uw vloer helemaal zelf te bepalen. 

Moduleo kwaliteit

De Moduelo luxe vinyl vloeren bestaan uit acht lagen. 

1. Protectonite PU laag 

2. Cross-link slijtlaag

3. Dessin

4. Printlaag

5. Glasvezel

6. Middenlaag

7. Glasvezel

8. Onderlaag

Moduleo, waarom 

Moduleo is een topmerk van IVC Group. Moduleo vloeren is de nieuwe generatie op het gebied van luxe vinylvloeren. Moduelo probeert altijd het uiterlijk, het gevoel en de duurzaamheid van echte, natuurlijke materialen te gebruiken en deze zo te combineren met eenvoudigheid. Moduleo wilt u de luxe aanbieden van prachtige luxe vinylvloeren met een natuurlijke uitstraling die extreem gemakkelijk in elkaar te zetten zijn. 

Moduleo is altijd bezig om nieuwe manieren te vinden om de producten nog beter te maken en te produceren. Moduleo is zich heel bewust van de vraag in de markt en wil hier graag op in spelen. 

Moduelo overig aanbod

Naast de bekende Moods collectie heeft Moduleo ook andere prachtige collecties. Select, een luxe vinyl vloer met prachtige steen- en houteffecten, Transform, luxe vinyl vloeren met een dikkere slijtlaag die zorgt voor nog betere bescherming en Impress, een vloer die indruk maakt met het natuurgetrouwe gevoel en uitzicht. 

Moduleo Luxe vinyl 

De Moduleo luxe vinylvloeren hebben veel voordelen. De vloeren zijn voorzien van een innovatieve technologie, een uniek Click systeem die ervoor zorgt dat de vloeren zeer makkelijk te installeren zijn. Ook zijn de Moduleo vloeren milieuvriendelijk. Ze bevatten 50% gerecycled materiaal en 40% van de energie die gebruikt wordt voor de productie wordt gewonnen door drie windturbines.  

Moduleo voordelen

1. Waterbestendig

2. Kras- en vlekbestendig

3. Geluids- en warmte absorberend

4. Slipvast met R10 rating

5. Gemakkelijk schoon te maken 

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen.