Moduleo

Moduleo - PVC vloeren kopen en laten leggen
Sorteer op:

Moduleo is een merk van de IVC group, wat weer onderdeel is van Mohawk Industries. Zij zijn de wereldwijde marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. De IVC group bestaat uit meerdere, veelzijdige producten en is altijd bezig met het innoveren van hun product om de vraag vanuit de markt op te vangen.

Een Moduleo vloer is dus een innovatieve en goede keuze!

Voordelen Moduleo

Een PVC vloer van Moduleo heeft meerdere voordelen. Zo is de vloer heel onderhoudsvriendelijk. Moduleo vloeren zijn waterbestendig, krasbestendig en vlekbestendig en makkelijk schoon te maken. Ook veroorzaken ze weinig geluid en houden ze warmte goed vast. Dit voorkomt geluidsoverlast voor de buren en het bespaart op de stookkosten.

De PVC vloer van Moduleo is slipvast en daarom ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Een ander pluspunt is dat de vloeren duurzaam worden geproduceerd. De vloeren bevatten 50% gerecycled materiaal en wordt 40% van de energie - die gebruikt wordt voor de productie - gewonnen door windturbines.

Moduleo design

Moduleo is een merk dat zeer gefocust is op design en dit zie je terug in alle collecties van het merk. Zo hebben de planken unieke vormen en is de collectie beschikbaar in allerlei verschillende patronen, houtsoorten en kleuren. Zo kun je het design van de vloer helemaal zelf bepalen.

De vloeren ogen en voelen natuurlijk door een design wat is geinspireerd op de natuur. De vloeren zijn voorzien van een innovatieve technologie, een uniek kliksysteem die ervoor zorgt dat de vloeren makkelijk te installeren zijn.

Kwaliteit van Moduleo

De vloeren van Moduleo zijn van hoge kwaliteit, ze bestaan namelijk uit de volgende acht lagen:

  1. Protectonite PU laag
  2. Cross-link slijtlaag
  3. Dessin
  4. Printlaag
  5. Glasvezel
  6. Middenlaag
  7. Glasvezel
  8. Onderlaag

Deze lagen zorgen voor de hoge kwaliteit en stabiliteit van Moduleo vloeren. Hierdoor zijn ze stevig, bestand tegen water en zul je er niet zo snel een kras of vlek op vinden.

Daarnaast zijn de vloeren van Moduelo ideaal voor vloerverwarming. De kunststofvloeren hebben warmte isolerende eigenschappen en geleiden de warmte goed. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken en genieten van de vloerverwarming, zonder uw vloer te beschadigen.

Informatie over pvc vloer Moduleo

Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC vloeren van Moduleo? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl. Geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht. Onze specialisten kunnen u helpen bij al uw vragen.