100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Moduleo is een merk van de IVC group, wat weer onderdeel is van Mohawk Industries. Zij zijn de wereldwijde marktleider op het gebied van vloerbedekkingen. De IVC group bestaat uit meerdere, veelzijdige producten en is altijd bezig met het innoveren van hun product om de vraag vanuit de markt op te vangen.

Een Moduleo PVC vloer is dus een innovatieve en goede keuze!

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


PVC Moduleo vloeren bij LaminaatenParket.nl

Een PVC vloer van Moduleo heeft meerdere voordelen. Zo is de vloer heel onderhoudsvriendelijk. De vloeren zijn waterbestendig, krasbestendig, vlekbestendig en daarnaast makkelijk schoon te maken. Ook produceren deze mooie PVC vloeren weinig geluid en houden ze warmte goed vast. Dit voorkomt geluidsoverlast voor de buren en daarnaast een besparing op uw stookkosten.

Een Moduleo PVC vloer is slipvast en daarom ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. Een ander pluspunt is dat de vloeren duurzaam worden geproduceerd. Een PVC Moduleo vloer wordt gemaakt van tenminste 50% gerecycled materiaal en daarnaast wordt 40% van de energie die gebruikt wordt voor de productie, duurzaam gewonnen met windturbines!

Moduleo design

Moduleo is een merk dat zeer gefocust is op design en dit zie je terug in alle collecties van het merk. Zo hebben de planken unieke patronen en texturen en is de collectie beschikbaar in allerlei verschillende houtsoorten en kleuren. Zo kunt u het design van de vloer helemaal zelf bepalen en hebt u veel keus. Door het ontwerp van deze vloeren kunt u toch een natuurlijke look in uw huis halen. U kunt een Moduleo PVC vloer in elke denkbare kamer in uw huis leggen: deze vloer staat overal mooi!

De vloeren ogen en voelen natuurlijk doordat het design is geïnspireerd op de natuur. De vloeren zijn voorzien van een innovatieve technologie; een uniek kliksysteem dat ervoor zorgt dat de vloeren makkelijk te installeren zijn.

Kwaliteit van Moduleo

Een PVC vloer bestaat uit verschillende lagen, maar PVC vloeren van Moduleo zijn van hoge kwaliteit en bestaan zelfs uit de volgende 8 lagen:

  1. Protectonite PU laag
  2. Cross-link slijtlaag
  3. Dessin
  4. Printlaag
  5. Glasvezel
  6. Middenlaag
  7. Glasvezel
  8. Onderlaag

Deze lagen zorgen voor hoge kwaliteit en stabiliteit. Hierdoor zijn ze stevig, bestand tegen water en zul je er niet zo snel een kras of vlek op vinden.

Daarnaast zijn de vloeren van Moduleo ideaal voor vloerverwarming. De kunststofvloeren hebben warmte isolerende eigenschappen en geleiden de warmte goed. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken en genieten van de vloerverwarming, zonder uw vloer te beschadigen. Wilt u meer weten over vloerverwarming op PVC vloeren? We leggen het voor u uit in dit artikel.

Series

Moduleo Moods is een PVC collectie die niet alleen mooi is, maar ook uniek en zelfs innovatief. U kunt deze Moods collectie volledig zelf omvormen naar wat u wilt. Moods is dan ook een van de populairste collecties en bijna niet te onderscheiden van echt hout. Wij hebben 15 verschillende patronen van de serie Moods in ons assortiment, dus u kunt er zeker van zijn dat er ook een voor u tussen zit. 

U kunt ook kiezen voor Moduleo Parqueterie. Deze serie is beschikbaar in het populaire visgraat patroon en is verrassend chique. Omdat het ook een PVC vloer is, is deze vloer goedkoper dan een standaard visgraatvloer van laminaat of parket. Bij LaminaatenParket.nl hebben we deze vloer dan ook beschikbaar in 11 verschillende kleuren.