100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Parador is een groot merk in de vloeren industrie. Parador zit gevestigd in Duitsland, maar de producten worden gemaakt in Oostenrijk. 

Parador heeft al jarenlange ervaring en weet goed hoe ze de vraag van de klant moeten beantwoorden. Parador is zeer innovatief en hun kernbegrip is kwaliteit. Parador vindt het belangrijk de klanten echt te geven wat ze zoeken, de mooiste decors en de grootste keuze uit houtsoorten met de beste kwaliteit en nieuwste innovaties. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Parador

''Wij maken van elke thuis de mooiste thuis ter wereld'' - Parador

Parador design

Parador ziet design als een uitdrukking van persoonlijkheid. Door een groot aanbod van fantasievolle en grafische motieven en decors, edele houtsoorten en verschillende voeguitzichten zorgt Parador dat u een perfecte vloer heeft die goed bij uw interieur en persoonlijkheid past. Veelzijdigheid vindt Parador zeer belangrijk en om de design zo mooi mogelijk te maken heeft Parador een eigen intern designteam, maar werkt Parador ook samen met sterke persoonlijkheden van de internationale designscene.  

Parador kwaliteit

Parador gaat altijd voor topkwaliteit. Ze hebben al jarenlange ervaring en zijn altijd opzoek naar manieren om zichzelf te ontwikkelen en verbeteren. Parador wilt altijd de beste kwaliteit nastreven en dit is ook terug te zien in de designs en het unieke kliksysteem van de Parador vloeren. 

Parador, waarom

Parador PVC vloeren onderscheiden zich door naast de gebruikelijke houtstructuren, ook een collectie met aparte stenenmotieven aan te bieden. Opvallend zijn bijvoorbeeld de karakteristieke tegels Ornamentic uit de Trendtime 5.50 serie. De eigenzinnige collecties van Parador zijn echt voor degenen die het net even anders willen.

Parador PVC

De voordelen van Parador PVC vloeren zijn onder andere de belastbaarheid, het gemak in onderhoud en het snel en eenvoudig installeren. Het gepatenteerde kliksysteem zorgt voor een eenvoudige plaatsing en een goede bescherming tegen vocht. Dankzij de ijzersterke toplagen hebben de PVC vloeren een zeer hoge belastbaarheid en kunnen vaak worden toegepast in industriële ruimten.

Parador heeft een ruim aanbod met keuze uit verschillende designs. De houtstructuren zijn helder en modern. U vindt altijd wel een Parador PVC vloer die bij uw interieur past.

Parador voordelen

- Functionele opbouw en intelligente techniek

- Kliksystemen voor makkelijk installeren

- Zet niet uit

- Beschermd tegen vocht

- Geschikt voor vloerverwarming

- Hoge belastbaarheid

Parador overig aanbod

Naast PVC vloeren biedt Parador nog meer producten aan. Parador Laminaat, parket, elastische vloerbedekking, plinten en wand en plafond producten.  

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal voeren?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.