100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Bent u op zoek naar een luxe vinyl vloer? Dan is een Quickstep vloer misschien wel iets voor u! Het merk Quickstep heeft als doel om de allermooiste producten te maken, terwijl ze continu blijven innoveren in de producten en processen. Ze leveren designvloeren in vinyl, laminaat en hout en gaan altijd voor de hoogste kwaliteit.

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Illume Glue Plus Zachtroze
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR
Illume Glue Plus Oesterbeton
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR

Wat zijn Quickstep vloeren?

Quickstep is een merk dat valt onder de groep Unilin. Zij kwamen in 1990 met Quickstep en waren hiermee het eerste bedrijf wat laminaatvloeren op de markt bracht. Ook is Quickstep het eerste merk wat een uniek kliksysteem heeft bedacht om de vloeren eenvoudig in elkaar te kunnen klikken in plaats van te verlijmen.

Quickstep heeft jarenlange expertise op het gebied van vloeren en is daarom een verstandige keuze. De vloeren zijn stijlvol, eenvoudig te installeren en gaan lang mee. Voor elk interieur is er wel een passende Quickstepvloer te vinden!

Voordelen Quickstep

Een voordeel van Quickstep vloeren is dat ze van hoogwaardige kwaliteit vinyl zijn. De vloeren worden gemaakt door middel van de beste kwaliteit grondstoffen en technieken. De vinylvloeren zijn voorzien van gedetailleerde texturen waardoor ze een luxe uitstraling hebben. Ook vergen deze vloeren weinig onderhoud en zijn ze makkelijk schoon te maken.

Daarnaast zijn de vloeren stevig, duurzaam en kunnen ze gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. Met een Quickstep vloer kiest u voor gemak maar levert u niet in op kwaliteit.

Kwaliteit Quickstep

Doordat Quickstep al zo lang op de markt is weten ze precies hoe ze hoogkwalitatieve pvc vloeren moeten maken. Ze besteden hier dan ook veel aandacht en energie aan. Een Quickstep vloer heeft een zeer lange garantie en biedt kwaliteit voor het leven!

Meer weten over de garantie van Quickstep vloeren? Neem dan even contact op met een van onze medewerkers. Dit kan per telefoon, chat of in een van onze filialen.

Quickstep designvloeren

Naast een hoogwaardige kwaliteit besteed Quickstep ook veel aandacht aan het design van hun vloeren. Bij Quickstep vinden ze het belangrijk dat een vloer de juiste uitstraling heeft en perfect past bij uw interieur.

Om voor iedereen een geschikte vloer te kunnen aanbieden, produceren ze bij Quickstep vloeren in allerlei verschillende kleuren en design. Zo worden de vloeren aangeboden in natuurlijke steen- of houtmotieven maar kunt u ook gaan voor verschillende tinten donker of licht.

Vinyl vloeren Quickstep

Quickstep heeft een grote collectie vinylvloeren. Deze vloeren bestaan uit vijf lagen die zorgen voor de de stevigheid van de vloer.

Hoogperformante bovenlaag

Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is.

Decoratieve vinyllaag

Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk aan de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

Sterke stootvaste vinyllaag

De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is.

Extra stabiliserende laag

De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft.

Ruglaag

De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet vervormen of kromtrekken tijdens het gebruik van de vloer.

Aanbod van Quickstep pvc vloeren

Heeft u interesse gekregen in een Quickstep vloer of bent u benieuwd naar het aanbod? Kom dan een keer bij ons langs in een van de showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Ook kunt u het aanbod online bekijken op onze website.