Quickstep

Quickstep - PVC vloeren kopen en laten leggen

Quickstep

Op zoek naar een luxe vinyl vloer? Dan bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres. Laminaat en Parket heeft namelijk een zeer groot aanbod aan luxe vinyl vloeren van het merk Quickstep.

Quickstep valt onder de groep Unilin. In 1990 heeft Unilin Quickstep opgericht en was hiermee het eerste bedrijf wat laminaatvloeren op de markt bracht in België. Ook is Quickstep het eerste merk geweest wat een uniek kliksysteem bedacht heeft om de planken aan elkaar te klikken, in plaats van te verlijmen. Deze gepatenteerde techniek heet het Uniclic Multifit kliksysteem en is beschikbaar bij alle soorten vloeren van Quickstep, de laminaatvloeren, parketvloeren en de luxe vinyl vloeren

Wat Quickstep wilt bereiken 

Quickstep heeft als doel de allermooiste producten maken. Dit willen ze bereiken door continu te blijven innoveren in de producten en processen. Quickstep is een merk met een passie voor designvloeren in vinyl, laminaat en hout en vinden het belangrijk om de mooie en nieuwste kwaliteit te delen met hun klanten. 

De prachtige designvloeren van Quickstep

Quickstep is een zeer groot merk wat veel aandacht en tijd besteed aan het ontwerp van de vloeren. De beste kwaliteit grondstoffen en technieken maken de Quickstep vloeren zeer stevig en garanderen een levenslange garantie. Maar naast deze stevigheid en zekerheid vindt Quickstep het ook heel belangrijk dat de vloer de juiste uitstraling heeft waar u naar op zoek bent en dat de vloer helemaal past bij u en uw interieur. 

Om voor iedereen een geschikte luxe vinyl vloer aan te kunnen bieden, produceert Quickstep vloeren met verschillende kleuren en designs. De luxe vinyl vloeren worden aangeboden in een houtmotief en een steenmotief. Binnen deze soorten motieven is er een groot aanbod in kleuren en patronen. Bent u benieuwd naar het aanbod luxe vinyl vloeren van Quickstep? Kom dan een keertje langs in een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook kunt u het aanbod online bekijken op LaminaatenParket.nl. 

Kwaliteit van Quickstep vloeren 

Het merk Quickstep bestaat al sinds 1990. Deze jarenlange ervaringen en expertise zijn dan ook goed terug te zien in de kwaliteit van de vloeren van Quickstep. Quickstep besteed zeer veel aandacht en energie om de vloeren een hoogwaardige kwaliteit te geven. Ze bieden dan ook een zeer lange garantie en kwaliteit voor het leven. Meer weten over de garantie van Quickstep vloeren? Neem contact op met een van onze medewerkers. Dit kan telefonisch, via de chat op LaminaatenParket.nl of bij een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

Waarom u kiest voor dit merk

Quickstep heeft jarenlange expertise op het gebied van vloeren. Quickstep vloeren zijn zeer stijlvol, kunnen makkelijk geïnstalleerd worden en bieden een levenslange garantie. De collectie luxe vinyl vloeren van Quickstep is zeer uitgebreid en er is voor elk interieur en stijl een prachtige passende luxe vinyl vloer te vinden van Quickstep. 

Luxe vinyl vloeren 

Quickstep Livyn is een luxueuze collectie vinyl vloeren. Deze collectie heeft een zeer natuurlijke uitstraling. De vloeren hebben alle gemakken en kenmerken van een vinylvloer, maar geven het gevoel alsof u een echte houten of stenen vloer heeft. Het aanbod vloeren bestaat uit tegels met een prachtig houtmotief of tegels met een steenmotief. Binnen de verschillende motieven zijn er ook een hele hoop verschillende kleuren. Dus als u opzoek bent naar een prachtige stenen of houten vloer, maar de gemakken zoekt van vinyl, bent u bij Laminaat en Parket aan het juiste adres. Bekijk snel het aanbod op Laminaat en Parket.nl of bezoek een van onze showrooms in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. 

De vinyl vloeren van Quickstep bestaan uit 5 lagen. 

1. Hoogperformante bovenlaag. 
Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. 

2. Decoratieve vinyllaag 
Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk van de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

3. Sterke stootvaste vinyllaag 
De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is. 

4. Extra stabiliserende laag
De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft. 

5. Ruglaag
De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet niet vervormen of kromtrekken tijdens gebruik van de vloer. 

Al deze lagen samen vormen de perfecte luxe vinyl vloer die gegarandeerd een leven lang mee gaat. Heeft u meer vragen over luxe vinyl of PVC? Neem dan gerust contact met ons op via LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht, en onze specialisten helpen u bij alle vragen. 

De voordelen van Quickstep luxe vinyl vloeren 

Quickstep luxe vinylvloeren zijn van hoogwaardige kwaliteit vinyl. De vinylvloeren zijn voorzien van een Uniclick kliksysteem die zorgt dat de vloeren zeer snel en gemakkelijk geïnstalleerd kunnen worden. De vinylvloeren zijn voorzien van gedetailleerde texturen die zorgen voor een luxe uitstraling, maar nog steeds zorgt voor een zeer gemakkelijk onderhoud. 

Luxe vinylvloeren van Quickstep zijn zeer duurzaam en kunnen prima gebruikt worden in combinatie met vloerverwarming. De vinylvloeren zijn ook nog eens zeer stevig en kunnen dus ook zeer goed gebruikt worden tijdens renovaties. 

Het overige aanbod 

Naast prachtige luxe vinyl vloeren biedt Quickstep ook laminaat- en parketvloeren en accessoires. Ook deze kunt u allemaal vinden bij LaminaatenParket.nl. Bekijk het aanbod op onze website of kom langs in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Den Haag, Almere, Roelofarendsveen of Utrecht.