100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Ambient Click Plus CL33

Ambient Click Plus is een prachtige collectie uit de luxe vinyl vloeren van Quickstep. De Ambient Click Plus bestaat uit tegels van luxe vinyl. Deze tegels hebben een prachtig realistisch steenmotief beschikbaar in vier prachtige kleuren van zwart naar wit. 

 Lees meer...

 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Ambient Click Plus Quick Step PVC vloeren bij LaminaatenParket.nl

De tegels van de Ambient Click Plus hebben een v-groef. Deze v-groef geeft een illusie dat de ruimte groter lijkt en versterkt het echte authentieke effect van tegels. De vinyl vloeren van Quickstep beschikken over het unieke gepatenteerde kliksysteem Uniclic Multifit. Dit kliksysteem zorgt voor een zeer gemakkelijke en snelle legging van de tegels en zo kunt u nog sneller genieten van uw nieuwe prachtige luxe vinyl vloer. 

Bij Laminaat en Parket hebben wij ook een legservice, waarbij onze gespecialiseerde leggers uw vloer helemaal strak en snel voor u leggen. Wilt u meer weten over onze legservice? Neem dan gauw contact met ons op via LaminaatenParket.nl, bel naar een van onze filialen of kom langs. Wij helpen u ook graag verder met andere vragen.  

De Ambient Click Plus heeft een slijtlaag van 0,55 mm. Dezelfde collectie is ook beschikbaar met een dunnere slijtlaag van 0,33 mm. Deze collectie kunt u vinden onder de naam Ambient Click.

Heeft u een ruimte waar veel op gelopen wordt of drukbezocht wordt? Met de verlijmde versie van de Ambient Click Plus vinyl vloer heeft u nog meer stevigheid en duurzaamheid. Bekijk gauw het aanbod van deze, nog stevigere vinyl vloer, Ambient Glue Plus.  

Ambient Click Plus kenmerken 

De Ambient Click Plus hebben zeer veel positieve eigenschappen die ervoor zorgen dat u optimaal uw vloer kunt benutten en altijd op uw luxe vinyl vloer kunt rekenen. De Ambient Click Plus beschikt over de volgende kenmerken en voordelen: 

- Beschikt over een Uniclic Mutlifit kliksysteem, voor een nog makkelijkere installatie
- De Ambient Click Plus vinyl vloer is waterbestendig 
- Beschikt over een Scratch guard technologie wat krassen voorkomt. De Ambient Click Plus luxe vinyl vloer is dus ook uitermate geschikt als u huisdieren heeft 
Stain guard technologie zorgt ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk schoon te houden is en vlekken en ander vuil niet in de vloer trekt  

Ambient Click bij Laminaat en Parket 

Bij Laminaat en Parket hebben wij en zeer groot aanbod aan luxe vinyl vloeren. Bezoek onze website LaminaatenParket.nl om het aanbod te bekijken. Ook kunt u langskomen in een van onze filialen om het aanbod luxe vinyl vloeren in het echt te komen bekijken. Natuurlijk hebben wij de prachtige collectie Ambient Click Plus ook beschikbaar. 

Ambient Click Plus specificaties 

De tegels van de Ambient Click Plus zijn beschikbaar in 4 verschillende kleuren van wit naar zwart. De tegels hebben de volgende afmetingen: 

Lengte: 130 cm 
Breedte: 32 cm 
Dikte: 0,45 cm 

De Ambient Click Plus heeft een slijtlaag van 0,55 mm 

Overige informatie over Ambient Click Plus en de andere luxe vinyl vloeren van Quickstep
Luxe vinyl vloeren van Quickstep bestaan uit 5 lagen die samen zorgen voor de juiste balans en stevigheid in de vinyl vloer. De lagen zijn als volgt: 

1. Hoogperformante bovenlaag. 
Deze bovenlaag is een beschermlaag van de onderliggende lagen en is zeer stevig. De beschermlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren beschermd zijn tegen vuil en krassen. Ook zorgt deze laag ervoor dat de vloer zeer gemakkelijk te onderhouden en schoon te houden is. 

2. Decoratieve vinyllaag 
Deze laag geeft het karakteristieke uiterlijk van de vloer. De laag is een hoogwaardige print die de kleur en uitstraling geeft aan de vinyl vloer.

3. Sterke stootvaste vinyllaag 
De derde laag kunt u zien als de kern. Deze kernlaag zorgt ervoor dat de vinyl vloeren waterbestendig zijn en biedt stevigheid aan de vloer. Ook zorgt deze zeer sterke laag ervoor dat de vloer bestand is tegen stoten en dat de vloer duurzaam en comfortabel is. 

4. Extra stabiliserende laag
De extra stabiliserende laag zorgt voor nog meer stevigheid en stabiliteit. Net als de stootvaste vinyllaag bestaat deze laag uit stevig vinyl en bevat een grote dichtheid aan glasvezels. Deze glasvezels zorgen er voornamelijk voor dat de vorm van de vloer vast en stabiel blijft. 

5. Ruglaag
De onderste laag is een effectieve ruglaag van vinyl. Deze laag is vochtbestendig en garandeert dat de vloerpanelen goed gebalanceerd zijn en niet niet vervormen of kromtrekken tijdens gebruik van de vloer. 

Al deze lagen samen vormen de perfecte luxe vinyl vloer die gegarandeerd een leven lang mee gaat.