100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Bent u op zoek naar een unieke trendy vloer maar vindt u innovatie en duurzaamheid ook belangrijk? Kijk dan eens naar een Tarkett PVC vloer. Met deze vloer bent u verzekerd van topkwaliteit. De collectie bestaat uit meer dan 90 uitvoeringen die zijn geïnspireerd op de natuur.

Zo is er voor ieder interieur een passende Tarkett PVC vloer te vinden!

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Tarkett Vinyl PVC vloeren van topkwaliteit

Wat is een Tarkett PVC vloer?

Tartkett is een wereldwijde marktleider op het gebied van innovatieve en duurzame PVC vloeren. Het bedrijf heeft al meer dan 130 jaar ervaring en is daarmee een zeer verstandige keuze.

Ook gelooft Tarkett in maatschappelijk verantwoord ondernemen en de bescherming van het milieu.Naast de keuze voor design en kwaliteit bent u met een Tarkett PVC vloer dus ook verzekerd van een duurzame aankoop.

Tarkett is naast vloeren voor woningen ook gespecialiseerd in vloeren die intensief belast worden zoals scholen, ziekenhuizen, winkels of kantoren. Het bedrijf is dus van alle markten thuis!

Design Tarkett PVC vloer

Tarkett heeft een groot aanbod van vloeren die geïnspireerd zijn op de natuur. Ook laten ze zich inspireren door de grote designtrends waardoor er voor ieder interieur een passende vloer is. Zo bestaan er vloeren die rust uitstralen maar ook vloeren die juist levendig zijn en echt karakter aan een woning geven.

Tarkett PVC prijzen

De Tarkett PVC prijzen liggen laag en het is dan ook een relatief goedkope vloeroplossing. Zo heeft u al een Tarkett PVC vloer vanaf €28,95 per m2. Aangezien de vloer weinig onderhoud en reiniging vereist zullen er weinig kosten bijkomen. De vloer blijft er na jaren nog steeds uitzien als nieuw.

Tarkett PVC ervaring

Als u mensen vraagt naar hun Tarkett PVC ervaring zijn ze zeer tevreden. De Tarkett PVC vloer heeft veel voordelen. Zo heeft u geen last van naden en kieren in de vloeren waardoor u het eenvoudig kunt reinigen. Ook is het mogelijk om de vloer te combineren met vloerverwarming.

Daarnaast zijn de PVC vloeren uitgerust met een toplaag waardoor de vloer is beschermd tegen scheuren, slijtage en deuken. Ook wordt zo het contactgeluid beperkt waardoor er weinig geluidsoverlast kan ontstaan. Een Tarkett PVC vloer biedt comfort en uitstraling tegelijk.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Vragen over de Tarkett vloer?

Heeft u vragen over de Tarkett PVC vloer of wilt u het aanbod even bekijken? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.