Tegels

PVC 

PVC is een zeer bekend materiaal en wordt voor veel soorten producten gebruikt. Het is vooral zeer populair als materiaal voor vloeren. PVC is een kunststof wat zeer stabiel en sterk is. PVC vloeren hebben dan ook zeer veel voordelen en daarom is het zo geliefd. De vloeren zijn vochtbestendig, stabiel, eenvoudig te reinigen en te onderhouden en geluiddempend. 

Dankzij de huidige technieken zijn PVC vloeren bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. PVC vloeren zijn daarom uitermate geschikt als u opzoek bent naar een vloer met een prachtige houten uitstraling, maar de makkelijkste onderhoud en sterkste materiaal wilt. PVC vloeren zijn, door alle positieve kenmerken, zeer geschikt voor gezinnen met kinderen of huisdieren, maar ook in commerciële ruimtes kunnen PVC vloeren zeer goed gebruikt worden. 

PVC tegels

De meeste PVC tegels hebben, in tegenstelling tot de meeste planken, geen houtmotief. PVC tegels komen over het algemeen vaak in steenmotieven, maar kunnen ook andere leuke tekeningen, patronen en kleuren hebben. Wat zo uniek is aan PVC tegels is dat er een hoop creatieve en aparte patronen beschikbaar zijn en hiermee elke ruimte, commercieel, huiselijk of een projectruimte, helemaal ontworpen kan worden naar uw stijl. PVC tegels zijn zeer stevig en hierdoor uitermate geschikt voor elk soort gebruik. 

Een PVC tegel bestaat meestal uit 4 lagen: 

1. Toplaag/beschermlaag

2. Tekening/motief

3. Kernlaag

4. Onderlaag 

Het motief geeft de kleur en uitstraling aan uw PVC tegels. U heeft keuze uit verschillende kleuren en patronen. Als u een plank kiest kunt u kijken naar de verschillende tekeningen en kleuren die u mooi vind. Voor elke stijl is er een juiste tegel te vinden. Ook de afmeting van de tegels spelen mee in de uitstraling van uw vloer.

Bent u benieuwd welk soort tegel past bij uw interieur? Vraag gerust om advies in een van onze filialen in Amsterdam, Alkmaar, Haarlem, Almere, Den Haag, Roelofarendsveen of Utrecht. Ook kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen of kunt u uw vraag stellen via de chatfunctie op onze website.