Vivafloors

Vivafloors - PVC vloeren? Goedkoopste van NL | Top 50 PVC
Sorteer op:

Vivafloors is een bedrijf gespecialiseerd in PVC vloeren. Vivafloors bestaat inmiddels meerdere jaren en is momenteel één van de grootste Nederlandse vloermerken. De PVC vloeren van Vivafloors worden verkocht door heel Nederland. Bent u op zoek naar een prachtige kwalitatieve PVC vloer? Bekijk ons aanbod op LaminaatenParket.nl of kom langs in één van onze showrooms.

Vivafloors doel

Het doel van Vivafloors is: Altijd vernieuwend te zijn en de beste kwaliteit te leveren. Ze zijn gericht op het begrijpen en helpen van de klant. Het is voor Vivafloors belangrijk dat klanten tevreden zijn met hun nieuwe vloer en hier de rest van hun leven van kunnen blijven genieten. 

Vivafloors: ''Vivafloors, vloeren voor het leven''

Vivafloors design

De PVC vloeren van Vivafloors zijn niet alleen kwalitatief heel goed, ze zijn ook nog eens beschikbaar in prachtige designs. De tekening van de PVC vloeren lijken zo realistisch, dat ze bijna niet onderscheiden zijn van echt houten vloeren. 

Vivafloors kwaliteit 

Vivafloors streeft ernaar altijd de beste kwaliteit te leveren. De vloeren zijn zeer stevig en blijven zeer lang mooi. Vivafloors belooft een levenslange garantie. 

Vivafloors waarom?

Vivafloors is een jong bedrijf met een groot aanbod PVC vloeren. Vivafloors produceert PVC vloeren met kliksystemen en met een lijmsysteem. Vivafloors vind het zeer belangrijk dat het kiezen van een vloer makkelijker wordt en ze vindt vooral dat er voor iedereen een passende vloer te vinden moet zijn. De collectie is ontwikkelt op de wensen van de klanten en Vivafloors vindt het vooral zeer belangrijk dat mensen zich echt thuis voelen in hun huis. 

Vivafloors PVC 

Vivafloors is een specialist op het gebied van PVC vloeren. Vivafloors heeft verschillende collecties PVC vloeren. Alle collecties hebben zo hun eigen specificaties en kleuren. De collectie van Vivafloors bestaat uit twee verschillende legsystemen. De Lijmversie, waarbij de PVC vloer verlijmd moet worden met de ondervloer en de clickversie, PVC vloeren voorzien van een clicksysteem die het installeren makkelijker maakt en de vloer los ligt van de ondervloer. 

Bent u er nog niet over uit welk systeem het beste bij u past? Neem dan gerust contact met ons op via de chat op LaminaatenParket.nl, geef ons een belletje of bezoek een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.

Vivafloors voordelen

- Geschikt voor vloerverwarming tot 27 graden celsius

- Gemakkelijk schoon te houden/onderhouden 

- Stevig en sterk

- Blijft zeer lang mooi 

- Geluiddempend tot 18 dB *

Vivafloors bij Laminaat en Parket

Laminaat en Parket heeft een prachtige collectie PVC vloeren van Vivafloors. Dus als u op zoek bent naar uw ideale PVC vloer, dan bent u hier aan het juiste adres. Bekijk onze collectie online op LaminaatenParket.nl of kom kijken in een van onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.

Specificaties kunnen verschillen per collectie 

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal voeren?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!