100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
PVC vloeren

Bij LaminaatenParket.nl vind je diverse PVC vloeren in verschillende kleuren en designs. Zo hebben we ook zwart wit geblokte PVC vloeren. 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


PVC vloer zwart wit

Bij LaminaatenParket.nl vind je diverse PVC vloeren in verschillende kleuren en designs. Zo hebben we ook zwart wit PVC vloeren. Een mooi alternatief van tegels of vinyl vloeren. Met PVC geniet je van vele voordelen. Het is dan ook niet voor niets een vloer die steeds populairder wordt. 

Bekijk online of in onze showroom het aanbod aan zwart witte PVC vloeren, inclusief onze zwart wit geblokte varianten en de zwart wit PVC tegels die bijna niet te onderscheiden zijn van een echte tegelvloer. 

Zwart wit geblokt PVC

Er zijn verschillende stijlen van zwart wit PVC. Een vloer van zwart wit geblokt PVC is een leuke vloer met een klassieke uitstraling. Zeker in de keuken staat deze vloer prachtig. Het breekt de ruimtes mooi op en geeft meer sfeer aan je huis. Daarnaast is de zwart wit geblokte vloer ook goed te combineren met verschillende materialen en kleuren meubels en zeer geschikt voor vloerverwarming.

Een PVC vloer zwart wit heeft veel voordelen die wij graag nog even op een rijtje zetten:

  • Zwart wit geblokte PVC vloeren zijn duurzaam en gaan lang mee

  • Een zwart wit geblokte PVC vloer is makkelijk te onderhouden en schoon te maken

  • Een zwart wit geblokte PVC vloer is geluiddempend en geschikt voor vochtige ruimtes

  • Een vloer van PVC zwart wit geblokt is zeer geschikt voor vloerverwarming, dus geen koude voeten meer.

  • PVC is bijna niet te onderscheiden van echte materialen zoals tegels en beton. 

Ben je niet helemaal overtuigd van zwart wit geblokte PVC vloeren. Misschien is het combineren van een zwarte PVC vloer en een witte PVC vloer een geschikte vloeroplossing voor uw woning. In ons uitgebreid assortiment hebben wij ook andere soorten zwart witte vloeren waaronder zwart wit laminaat.

Zwart wit PVC vloer laten leggen

PVC is eenvoudig te leggen. Dit kan worden gedaan met twee systemen: een kliksysteem of door de PVC stroken te plakken. Bij klik PVC is het zeer belangrijk dat de ondervloer geëgaliseerd is, maar het leggen zelf is vrij eenvoudig. Plak PVC wordt, zoals de naam zegt, direct op de ondervloer geplakt. Ook hierbij is een gladde basisvloer belangrijk. 

Je kan er uiteraard ook voor kiezen om de zwart witte PVC vloer te laten leggen door professionals. Onze ervaren leggers van onze legservice zorgen dat jouw vloer snel en eenvoudig is geïnstalleerd. Wij nemen de zorgen uit handen zodat je alleen maar hoeft te genieten van jouw nieuwe vloer.

PVC vloeren zwart wit kopen bij LaminaatenParket.nl

Heb je een mooie zwart witte PVC vloer in onze webshop gezien maar wil je deze nog even in het echt bekijken? Dat kan uiteraard in een van onze vestigingen. Daar hebben wij grote showrooms met alle vloeren. Zo kan je jouw favoriete vloer nog in het echt zien en inschatten hoe deze in jouw woning zal staan. Over de specificaties kan je bij onze werknemers terecht. Zij adviseren je graag over een zwart wit PVC vloer.