100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Quick Step

Een van de grotere merken voor laminaat is toch wel het bekende Quick Step. Het laminaat van dit merk onderscheidt zich van de concurrenten door de moderne decors. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Illume Glue Plus Kiezelbeton
Vanaf € 44,95 per m2 44.95 EUR

​Quick Step

Een van de grotere merken voor laminaat is toch wel het bekende Quick Step. Het laminaat van dit merk onderscheidt zich van de concurrenten door de moderne decors. Dankzij de natuurgetrouwe houtstructuren en looks is het bijna niet van echt hout te onderscheiden. Hierdoor behoren Quick Step laminaatvloeren tot de mooiste verkrijgbaar! Daar komt nog eens bij dat dit laminaat gemakkelijk te onderhouden is. Geïnteresseerd? Kijk dan snel in ons assortiment!

Uiteenlopende collecties laminaat

Wij bij LaminaatenParket.nl geloven dat we echt voor iedereen de perfecte vloer in ons diverse aanbod hebben. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een laminaatvloer van goede kwaliteit, maar zit u met een beperkt budget? Ook dan kunt u bij ons slagen. We hebben namelijk een zeer ruim assortiment Quick Step laminaat. Dit merk heeft een uiteenlopend aanbod wat betreft ontwerpen voor hun laminaatvloeren. Hierdoor is er altijd wel een vloer te vinden die perfect matcht met uw interieur - en dat voor een gunstige prijs! Wilt u direct de mogelijkheden zien? Hieronder vindt u alle Quick Step laminaatvloeren die momenteel bij ons verkrijgbaar zijn.

Niet alleen hebben de laminaatvloeren van Quick Step een goede prijs-kwaliteitverhouding. Quick Step laminaat is ook namelijk onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Dankzij de Scratch Guard-toplaag zijn de vloeren immers krasbestendig. Ook verkleurt het laminaat niet door blootstelling aan zonlicht. Hierdoor heeft u jarenlang plezier van de vloer. Naast een gunstige prijs en uitstekende kwaliteit staat Quick Step laminaat ook bekend om de uiteenlopende collecties. Bij Quick Step hebben ze een scherp oog voor detail waardoor ze bijzondere en inspirerende collecties maken. Zo halen ze inspiratie uit bronnen zoals architectuur, trends in de mode of hippe steden. Hierdoor gaan de vloeren met de tijd mee en spot Quick Step trends voordat het mainstream wordt. Daarnaast houden ze ook rekening met tijdelijke hypes en het maken vloeren die tijdloos zijn. Voor een unieke maar tijdloze vloer moet je dus bij Quick Step zijn.

Om u goed op weg te helpen zullen wij van LaminaatenParket.nl hieronder een aantal indrukwekkende collecties behandelen. Neem gerust de tijd om alle informatie tot u te nemen. Vervolgens kunt u gemakkelijk uw ideale vloer bestellen!

Antistatisch laminaat

Een opmerkelijke eigenschap van Quick Step laminaat is dat het allemaal antistatisch is. Wat betekent dit? Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Antistatisch laminaat kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte. Met Quick Step laminaat bent u dus in ieder geval verzekerd dat het laminaat antistatisch is.

Uniclic systeem

Al het Quick Step laminaat kunt u eenvoudig en makkelijk geïnstalleerd met behulp van het innovatieve Uniclic systeem. Dit is een stevige constructie die uw vloer ook een goede bescherming tegen vocht garandeert. Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Laat u de Quick Step vloer liever installeren door een specialist? Dat kan in de vorm van de LaminaatenParket.nl legservice!

Onderhoud

Verder houdt u Quick Step laminaat het mooist door dagelijks stof en vuil te verwijderen met een wisser of zachte bezem. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met een laminaatreiniger. Tip van LaminaatenParket.nl: gebruik tijdens het dweilen twee emmers. Eén emmer met water en laminaatreiniger en één emmer met schoon water om het opgenomen vuil in uit te spoelen. Let erop dat de dweil goed uitgewrongen wordt, om binnendringend water in voegen te voorkomen.

Quick Step Arte

Eerst de collectie Quick Step Arte. Deze collectie laminaat bestaat uit zeven verschillende decors en is absoluut een van de meest onderscheidende series van Quick Step. Twee bijzondere varianten binnen de Arte collectie zijn Lederen Tegel Licht en Lederen Tegel Donker. Dit zijn twee unieke decors die echt voor degenen zijn die het net even anders willen. Blijft u toch liever bij een gebruikelijke houtuitstraling? Bekijk dan eens de Versailles Licht en Versailles Wit Geolied. Deze decors zijn geïnspireerd op het Versailles patroon dat vroeger alleen bestemd was voor kastelen en grote herenhuizen. Bent u eerder op zoek naar een stoere look? Dan zijn de uitvoeringen Beton Gepolijst Natuur en Beton Gepolijst Donker zeker de moeite waard. Dit zijn twee betonnen decors die bijna niet te onderscheiden zijn van echt beton. Tegelijkertijd heeft u geen last van een echte stenen vloer die koud aanvoelt.

Tegelformaat

Opvallend aan de serie Quick Step Arte is het formaat. De tegels zijn namelijk vierkant: 62.4 cm bij 62.4 cm. Verder hebben de tegels een v-groef aan alle zijden, oftewel een 4V groef. Hierdoor wordt het tegeleffect bij een betonnen of marmeren uitstraling nog eens versterkt. Dankzij de robuuste dikte van maar liefst 9.5 mm kunnen deze vloeren tevens aardig wat hebben. Quickstep Arte behoort namelijk tot gebruiksklasse 32/AC4, wat betekent dat het opgewassen is tegen intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik. De vloer is hierdoor ook geschikt voor een winkelruimte.

Quick Step Classic

Of u nou een klassiek, modern, industrieel of landelijk interieur heeft, binnen de Quick Step Classic serie vindt u hoe dan ook een vloer die bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw interieur, dan is laminaat uit deze Quick Step collectie echt een mooie uitkomst. De diversiteit binnen deze collectie is groot: van Artwood Zwart tot Teak Wit Gebleekt. Op een paar uitzonderingen na bestaan de decors uit lichte houtkleuren met een fijne nerftekening. Verder behoort Quick Step Classic tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarmee toegepast worden in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruikt worden. Bovendien kan Classic laminaat gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt.

Quick Step Creo

Bent u op zoek naar een voordelige laminaatvloer met niet al te veel fratsen? Dan is de Quick Step Creo collectie zeker een blik waardig. Deze collectie bestaat namelijk uit traditionele laminaatvloeren met acht verschillende kleuren. Elk decor heeft een natuurgetrouwe houttekening. Zo zijn de noesten en nerven perfect uitgewerkt. Bovendien hebben deze laminaatvloeren geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustige en overzichtelijke uitstraling. Quick Step Creo laminaatvloeren zijn dan ook een ideale, neutrale basis voor een ruimte. Of het nou gaat om een klassiek-modern of industrieel interieur, binnen dit assortiment vindt u altijd wel een decor dat bij uw woonstijl past.

Doorgaans hebben de planken een lengte van 120 cm, een breedte van 19 cm en een dikte van 7 mm. Verder behoort Creo laminaat tot de gebruiksklasse 32/AC4 en is daarom opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Denk bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Dit laminaat kan tevens gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt.

Quick Step Elite

De vierde collectie die we willen uitlichten is Quick Step Elite. Het laminaat uit deze collectie bestaat uit acht verschillende decors. Elke variant heeft een intense kleur. Deze kleuren zijn geïnspireerd op het karakter van hout wanneer het oud en verweerd raakt. Van Oude Witte Eik Donker tot Verweerde Licht Eik, iedere variant van de collectie straalt een natuurlijke klasse uit. Hierdoor zijn de laminaatvloeren uit deze Quick Step collectie geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs.

De planken van Quick Step Elite laminaat hebben verder een afmeting van 138 cm lang bij 15.6 cm breed. Dit is een elegant formaat dat samen met de vierzijdige v-groef bijdraagt aan het houtkarakter. De groeven accentueren namelijk de afzonderlijke planken. Hierdoor lijkt het alsof de vloer uit massieve houten planken bestaat. Bovendien zijn de planken afgewerkt met een matglanzende afwerking. Hierdoor voelt het laminaat prettig aan en krijgt het een extra rijke en natuurlijke uitstraling.

Quick Step Eligna

Binnen de Quick Step Eligna collectie is er ruime keuze uit 14 verschillende houtsoorten, van jatoba tot eik, van merbau tot beuk. Zeer natuurgetrouwe houtdecors geven de vloeren een uitstraling van een echte parketvloer. Dit realistische effect wordt nog eens versterkt door het voelbare relief dat is aangebracht. Verder hebben de decors onderling uiteenlopende kleuren en structuren. Een ander voordeel van Quick Step Eligna laminaat is de prijs. Daarnaast is het laminaat met een dikte van 8 mm opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld een veel belopen woonkamer, hal of keuken.

Verder hebben de planken van Quick Step Eligna laminaat een mooi uitgebalanceerd formaat. Met een lengte van 138 cm en een breedte van 15.6 cm is een elegante uitstraling gegarandeerd. Opvallend aan de planken is dat deze geen groeven hebben. Hierdoor vallen de afzonderlijke planken minder op en is de Quick Step vloer geheel vlak. Dit geeft een zacht en overzichtelijk effect. Wilt u een natuurlijke, rustige sfeer toevoegen aan uw interieur? Dan is een laminaatvloer uit deze serie een aanrader!

Quick Step Eligna Wide

Een van de mooiste series van dit merk is absoluut de Quick Step Eligna Wide. Deze collectie heeft een assortiment bestaande uit 10 prachtig uitgebalanceerde decors die perfect aansluiten bij de huidige woontrends. Eerder bracht Quick Step de serie Eligna uit, zoals we hierboven ook behandeld hebben. De naam “Quick Step Eligna Wide” geeft eigenlijk al aan dat deze planken breder zijn dan de naamgenoot. Dat klopt ook: deze planken zijn namelijk 19 cm breed in plaats van de daarvoor uitgebrachte 15.6 cm. Verder zou u misschien verwachten dat de gelijknamige collecties dezelfde decors bevatten, maar dat is niet zo. In tegenstelling tot de vorige serie zijn de kleuren van Quick Step Eligna Wide licht, zacht en af en toe met een vergrijsde uitstraling.

Trendy laminaat

De grijsachtige, zachte kleuren zijn op dit moment hip in de interieurwereld. Zo zien we regelmatig een landelijke sfeer met lichte houtsoorten. De Quick Step Eligna Wide laminaatvloeren sluiten perfect aan op deze trend. Daarnaast kunt u deze vloeren natuurlijk ook bij woonstijlen met een vintage-achtige look toepassen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de Reclaimed Eik Bruin, waarvan het eikenhout een iets versleten look heeft. De nerven worden met een donkere kleur en een voelbare structuur benadrukt. Daarnaast is de Caribische Eik Donker met de genuanceerde kleuren een prachtige basis voor het interieur. Voor een gerookte uitstraling is er de Gerookte Eik Donker, de donkerste variant binnen deze collectie.

Quick Step Exquisive

De collectie Quick Step Exquisive laminaat bestaat uit 6 verschillende stenen decors en 1 textiel decor. Het gebruik van een stenen motief is iets dat we steeds meer zien in de wereld van laminaat. Ze dragen bij aan een stoere en moderne uitstraling van het interieur. Het laminaat is bijna niet van echt steen te onderscheiden. De planken van Quick Step Exquisive laminaat hebben een afmeting van 122.3 cm lang en 40.8 cm breed. Met een dikte van 8 mm behoort dit laminaat overigens tot de gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloeren zijn opgewassen tegen intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik. De slijtvaste en krasbestendige toplaag zorgt er namelijk voor dat u kunt genieten van jarenlang onbezorgd woonplezier.

Quick Step Impressive

Deze serie van het merk Quick Step mag zich terecht Impressive noemen. Het laminaat is namelijk opgewassen tegen vocht: dat is revolutionair in de vloerenwereld. De Quick Step Impressive collectie bestaat in totaal uit 16 verschillende kleuren die onderling zeer uiteenlopen. Zo is er de variant Gebrande Planken, dit is zwart laminaat waarbij het lijkt alsof de planken daadwerkelijk in brand hebben gestaan. Verder vindt u binnen dezelfde collectie ook de uitvoering Witte Planken. Al het Impressive laminaat van Quick Step heeft een vierzijdige v-groef waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat bij lichte houtdecors. Wel willen we u er even op attenderen dat vuil wel eerder zichtbaar is op wit laminaat, in tegenstelling tot andere kleuren.

Waterbestendig laminaat

Uniek aan deze Quick Step serie is uiteraard dat de vloeren bestand zijn tegen vocht. Dankzij de HydroSeal toplaag is het laminaat waterafstotend. Het water blijft op het oppervlak liggen en dringt niet door tot in de groeven. Hierdoor kan Quick Step Impressive ook worden toegepast in de badkamer of het toilet. Zelfs voor in de keuken, waar nog wel eens gemorst kan worden, zijn deze vloeren ideaal. Ook schoonmaken met een emmer water en sop is geen probleem. Met Quick Step Impressive laminaat kunt u een warme touch geven aan ruimten die normaliter een koelere uitstraling hebben.

Quick Step Impressive Ultra

Naast de Quick Step Impressive is er ook nog de collectie Impressive Ultra. De vloeren uit de Impressive Ultra collectie hebben dezelfde waterafstotende eigenschappen als de gewone Impressive laminaatvloeren. Dat deze serie bestaat uit vloeren van topkwaliteit is wel duidelijk. Daarnaast hebben de decors ook nog eens een zeer natuurgetrouw effect. Quick Step Impressive Ultra bestaat uit 16 verschillende kleuren met een uitstraling van eiken.

Quick Step Lagune

Het decor van Quick Step Lagune laminaat is geïnspireerd op een scheepsdekvloer. De serie bestaat verder uit vijf verschillende kleuren. Merbau zit tegen het rode aan en heeft dan ook een warme uitstraling. Eik Natuurvernist heeft daarentegen een zeer natuurlijk effect en is bijna niet van echt eiken te onderscheiden. Verder heeft Palissander Zwartvernist een diepe, donkerbruine kleur met een rijke uitstraling. De Grijze Teak onderscheidt zich door de opvallende nerfstructuur. Ten slotte is de Vintage Eik Donkervernist een mooie variant van eiken met een donkere tint die de planken een iets oudere uitstraling geeft.

Met een breedte van 10 cm behoort Quick Step Lagune tot de categorie ‘smalle planken’. De lengte is namelijk 138 cm en de dikte 8 mm. Bovendien heeft Quick Step Lagune laminaat een tweezijdige v-groef. Dit betekent dat de uiteinden van de planken naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor krijgen de planken een oneindig lang effect. De smalle laminaatplanken uit deze collectie hebben dan ook een elegante uitstraling en maken de ruimte optisch langer.

Quick Step Perspective

Een andere collectie is de Quick Step Perspective. Deze collectie bestaat uit 14 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. De kleuren lopen onderling tevens behoorlijk uiteen. Zo is er Eik Passionata als zwarte variant, maar verder is er ook de Notelaar Geolied, een wit laminaat met een versleten vintage look. Gaat u voor een warme uitstraling? Dan is de dieprode, bruine kleur van Merbau wellicht de oriëntatie waard. De Quick Step Perspective collectie wordt verder gekenmerkt door een mooi evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De vierzijdige v-groeven geven de vloer meer diepte en benadrukken het realistische effect. Ook heeft elk decor een voelbare structuur. Het is net alsof u echte parket planken heeft liggen.

Quick Step Perspective Wide

De collectie Quick Step Perspective Wide bestaat uit maar liefst 20 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. Verder wordt de Quick Step Perspective Wide collectie gekenmerkt door de brede planken die voor een ruimtelijke uitstraling zorgen. Deze planken zijn breder dan de collectie Quick Step Perspective.

Quick Step Largo

De collectie Quick Step Largo laminaat bestaat wederom uit 14 rustige decors. De planken hebben een subtiele groef aan iedere plankzijde. Bovendien hebben de houtmotieven een fijne nerfstructuur en niet al te opvallende noesten. Bijzonder is dat de houttekening nergens op de planken herhaald wordt. Dat zorgt vervolgens voor een natuurlijk en realistisch effect. Een van de meest opvallende eigenschappen van deze serie is het formaat. De planken hebben namelijk een lengte van wel 205 cm en een breedte van 20.5 cm. Dit grote formaat is een populaire trend in de interieurwereld. Niet gek, want ze zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Daarbij maakt het de ruimte optisch groter.

Quick Step Majestic

Een andere topcollectie van Quick Step is Majestic. De 10 verschillende luxe kleuren uit deze collectie bieden u de langste, de breedste en meest luxueuze planken uit het gehele Quick Step laminaat assortiment. De planken hebben een afmeting van 205 x 24 cm en zijn 9,5 mm dik. Door de extra breedte en lengte van de planken krijgt zorgt deze collectie voor nog meer luxe. De natuurlijke uitstraling en feeling gecombineerd met de extra grote afmetingen zorgt voor een echte majestueuze vloer. De kleuren variëren van eik licht beige tot eik donkerbruin. Hierdoor biedt deze collectie voor ieder wat wils.

Quick Step laminaatreiniger

Om de Quick Step vloeren goed schoon te houden, heeft het merk een speciale laminaatreiniger ontwikkeld. Door middel van de Quick Step Clean Kit - die bestaat uit schoonmaakmiddel, een mophouder en een microvezeldoek - kan de vloer goed worden gereinigd. U kunt de laminaatvloeren zowel droog als vochtig schoonmaken. Het is echter verstandig niet teveel water te gebruiken. Wanneer u een vloer met schuine randen of v-groeven heeft, dan is het belangrijk dat de vloer eerst goed gestofzuigd wordt.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!