Traprenovatie

Traprenovatie
Sorteer op:

Wilt u uw trap snel en eenvoudig verfraaien of is het toe aan een complete facelift? U kunt ervoor kiezen uw trap zelf te schilderen. Schilderen geeft uw trap zijn frisse uitstraling terug, maar het is een tijdrovend klusje en u kunt de trap tot de verf droog is niet meer gebruiken.

U kunt ervoor kiezen om uw trap door ons te laten renoveren. Bij Laminaatenparket.nl hebben we vrijwel altijd een passende oplossing bij de hand! Voor de grondige renovatie van uw trap kunt u de bestaande treden vervangen door overzet treden. Dit geldt zowel voor het renoveren van een open als een gesloten trap.

Uw trap renoveren?

Over het algemeen heeft een trap veel te verduren; we lopen de trap meerdere malen per dag op en af. Het is dan ook niet vreemd dat veel trappen slijtage vertonen. Met onze renovatiesystemen renoveer u uw trap gemakkelijk en snel door een overzettrede aan te brengen. Ook vanwege veiligheidsoverwegingen kan het verstandig zijn om uw trap te renoveren. Het uitglijden op een gladde trap voorkomt u door antislip strips aan te brengen, deze worden per stuk op iedere tree geplaatst. Natuurlijk kan het ook nog gewoon zo zijn dat u uw huidige trap niet meer mooi vind en op een eenvoudige manier de trap wilt verfraaien.

Afhankelijk van uw smaak en uw budget kunt u kiezen voor een nieuwe trap met:

  • Echte houten overzettrede van eiken
  • Treden met een laminaat toplaag
  • Treden uit zelfklevend vinyl
  • Treden met pvc bekleding
  • Trap bekleden met tapijt

Traprenovatie kosten?

Wanneer uw trap gerenoveerd moet worden, bent u natuurlijk benieuwd wat de gemiddelde kosten hiervan zijn. De prijs is afhankelijk van het soort trap (open of gesloten trap), extra opties, afwerking, vorm (draai of rechte trap) en de hoogte van de trap. Een simpele traprenovatie hoeft u niet veel te kosten. Vaak wordt er per trede een prijs aangehouden.

Bij Laminaatenparket.nl kunt u terecht voor een goedkope traprenovatie. Dit kan binnen een dag in orde worden gemaakt. Neem voor de exacte traprenovatie prijzen even contact met ons op.

Traprenovatie open trap

Een open trap is een echte eye-catcher in het interieur. Het is dan ook van belang dat deze zorgvuldig wordt gerenoveerd. Een open trap renoveren kan geheel naar wens worden uitgevoerd. We willen uiteraard dat uw open trap er als nieuw uit ziet!

Er zijn verschillende opties wat betreft de traprenovatie. Zo kan de open trap enkel- of dubbelzijdig worden bekleed. Wanneer u voor dubbelzijdig kiest, betekent dit dat uw trap rondom bekleed wordt. Ook is het mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken.

Traprenovatie PVC

U kunt kiezen om uw trap te bekleden met PVC treden. Het voordeel van een traprenovatie met PVC is dat het materiaal zeer veelzijdig en goedkoop is. Met PVC heb je keuze uit veel soorten motieven en kleuren, waardoor er altijd wel een type is dat bij uw interieur past.
PVC is eenvoudig te bewerken en erg sterk. Wanneer u voor PVC kiest bij uw traprenovatie zorgt u voor een weerbare trap die bestand is tegen slijtage, vocht en krassen. Ideaal voor een huishouden met kinderen of huisdieren.

Traprenovatie laminaat

Heeft u een klein budget? Dan kunt u overwegen om uw trap te bekleden met tapijt. Dit voelt zacht aan en ook nog eens geluiddempend. Wilt u geen tapijt, kies er dan voor om uw trap te bekleden met laminaat. Een traprenovatie met laminaat is goedkoper dan hout maar heeft toch een natuurlijk uitstraling. Ook is het onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Een traprenovatie voor laminaat kan worden afgewerkt met kant-laminaat. Hiermee wordt ook de zijkant van trap netjes afgewerkt. Ook is het mogelijk om de trap in één kleur of met contrast aan te brengen. Het is maar net wat bij uw interieur past! U kunt ervoor kiezen wanneer u een nieuwe trap met laminaat neemt hier de vloer op aan te passen. Op onze website hebben wij een groot assortiment aan laminaat vloeren.

Meer informatie over traprenovatie

Wilt u meer informatie ontvangen over traprenovatie of heeft u behoefte aan advies voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon, e-mail, chat en zelfs via WhatsApp. Ook kunt u even langskomen in een van onze filialen gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Almere, Utrecht en Alkmaar.