Traprenovatie

Traprenovatie

Is uw trap toe aan vernieuwing? Wij kunnen u hierbij helpen! Het renoveren of bekleden van een trap is specialistisch werk en moet professioneel gebeuren. Onze specialisten zorgen ervoor dat uw trap snel en met precisie wordt gerenoveerd.

Dichte of open trap? Hout, PVC, vinyl of tapijt? Voor een perfecte traprenovatie kunt u rekenen op Laminaat en Parket. Uw trap zal er weer als gloednieuw uitzien.

Wat kost een traprenovatie?

Wanneer uw trap gerenoveerd moet worden, bent u natuurlijk benieuwd wat de kosten hiervan zijn. De prijs is afhankelijk van het soort trap, de afwerking en de vorm en hoogte van de trap. Een simpele traprenovatie hoeft u niet veel te kosten.

Bij Laminaat en Parket kunt u terecht voor een goedkope traprenovatie. Dit kan binnen een dag in orde worden gemaakt. Neem voor de exacte prijs voor uw situatie even contact met ons op.

Traprenovatie open trap

Een open trap is een echte eye catcher in het interieur. Het is dan ook van belang dat deze zorgvuldig wordt gerenoveerd. Een traprenovatie van een open trap kan geheel naar wens worden uitgevoerd.

Er zijn verschillende opties wat betreft de traprenovatie. Zo kan de open trap enkel- of dubbelzijdig worden bekleed. Ook is het mogelijk om van een open trap een dichte trap te maken.

Traprenovatie PVC

U kunt kiezen om uw trap te bekleden met PVC treden. Het voordeel van een traprenovatie met PVC is dat het materiaal zeer veelzijdig en goedkoop is. Met PVC heb je keuze uit veel soorten motieven en kleuren, waardoor er altijd wel een type is dat bij uw interieur past.

PVC is eenvoudig te bewerken en erg sterk. Wanneer u voor PVC kiest bij uw traprenovatie zorgt u voor een weerbare trap die bestand is tegen slijtage, vocht en krassen. Ideaal voor een huishouden met kinderen of huisdieren.

Traprenovatie laminaat

Heeft u een klein budget? Kies dan voor een traprenovatie met laminaat. Laminaat is goedkoper dan hout maar heeft toch een natuurlijk uitstraling. Ook is het onderhoudsvriendelijk en eenvoudig te reinigen.

Een traprenovatie voor laminaat kan worden afgewerkt met kantlaminaat. Hiermee wordt ook de zijkant van trap netjes afgewerkt. Ook is het mogelijk om de trap in één kleur of met contrast aan te brengen. Het is maar net wat bij uw interieur past!

Meer informatie over traprenovatie

Wilt u meer informatie ontvangen over traprenovatie? Of heeft u behoefte aan advies voor uw persoonlijke situatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn te bereiken per telefoon, e-mail, chat en zelfs via WhatsApp. Ook kunt u even langskomen in een van onze filialen, verspreid door heel Nederland.