100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Visgraat vloeren

Een donkere visgraatvloer is een vloer waarmee de mogelijkheden eindeloos zijn. Het is een echte blikvanger in je huis en de geschikte basis voor een chique interieur. 

 Lees meer...

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


TFD
Style 3.0 19010 Ossis-5
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR
TFD
Style 3.0 19011 Ossis-6
Vanaf € 38,95 per m2 38.95 EUR
Dryback-V VE35
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR
Dryback-VL VL915
Vanaf € 46,95 per m2 46.95 EUR

Donkere visgraat vloer

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een groot aanbod aan verschillende vloeren. Zo hebben wij laminaatPVC en houten vloeren. Ook hebben wij veel visgraat vloeren. Waaronder de donkere visgraat vloer.

Wat is een donkere visgraat vloer?

Een donkere visgraat vloer is een vloer met een donkere tint gelegd in de visgraat vorm. De patronen van de visgraat vloer komen tot stand door de planken in een hoek van 90 graden van elkaar geplaatst worden. Hierdoor ontstaat er een visgraatpatroon. De kleur van de donkere vloer kan door verschillende manieren tot stand komen. Dit ligt aan het type vloer.

Er zitten vele voordelen aan een donkere visgraat vloer. Zo geeft een donkere visgraat vloer een stijlvolle uitstraling aan een ruimte. Ook kan een donkere visgraat vloer goed gecombineerd worden met verschillende interieurstijlen. Zo past een donkere visgraat vloer bij een modern interieur, maar ook bij een klassiek interieur. Naast de klasse van de vloer camoufleert een donkere vloer ook vlekken en krassen. Dit kan erg handig zijn in ruimtes die intensief gebruikt worden. Ook voor huishoudens met huisdieren en kinderen is een donkere vloer erg handig.

Verschillende donkere visgraat vloeren

Wij hebben veel verschillende donkere visgraat vloeren. Zo hebben wij donkere visgraat houten vloeren. Onder de donkere houten vloeren hebben wij de donkere visgraat parketvloer en de donkere visgraat massief houten vloer. Donker visgraat parket en de donkere visgraat massief houten vloer zijn gemaakt van echt hout. Deze vloeren stralen ook echte klasse uit en hebben de voordelen van een echte houten vloer.

Een goedkoper alternatief is een donkere visgraat PVC vloer. Donkere visgraat PVC vloeren hebben een donkere toplaag. Onder de donkere visgraat PVC vloeren hebben wij vloeren met verschillende kleuren. Zo hebben wij bijvoorbeeld een zwarte visgraat vloer, maar ook visgraat PVC vloeren met een donkere houtlook. Je kunt bij ons ook kiezen voor een donkere visgraat laminaatvloer. Een donkere visgraat laminaatvloer is de goedkoopste optie. De visgraat laminaatvloeren zijn ook verkrijgbaar met een houtlook of met een donker bruine kleur.

Alternatief voor donkere visgraat vloer

Wij begrijpen dat je wellicht ook alternatieven wilt overwegen voor de aanschaf van een nieuwe vloer. Als je niet zeker weet of je voor het visgraat patroon wilt gaan hebben wij ook donkere vloeren met rechte lange planken. Als je toch liever een lichte visgraat vloer wilt hebben wij hier ook een ruim aanbod aan de lichte visgraat parketvloer, lichte visgraat PVC vloer en lichte visgraat laminaatvloer.

Donker visgraat bij LaminaatenParket.nl

Bij een donkere visgraat vloer geniet je elk moment van je vloer. Bij ons kun je online onze gehele collectie vloeren vinden. Kom langs in een van onze showrooms als je de vloer liever eerst in het echt wilt zien. Onze vestigingenzitten door heel Nederland.