100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laminaat

Feestdagen Actie! 15% korting op 'onze keuze' vloeren. 

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Viga Cavalley Smoky
Vanaf € 29,95 per m2 29.95 EUR
Viga Cavalley Licht Eiken
Vanaf € 29,95 per m2 29.95 EUR
Viga Cavalley Midden Eiken
Vanaf € 29,95 per m2 29.95 EUR
Viga Cavalley Beige
Vanaf € 29,95 per m2 29.95 EUR
Majestic Visgraat 2052 - Light Chestnut
€ 29,95 per m2 € 25,00 per m2 EUR
Novelle Visgraat 978018
€ 49,95 per m2 € 29,95 per m2 EUR
Novelle Visgraat 978019
€ 49,95 per m2 € 29,95 per m2 EUR
Novelle Visgraat 978020
€ 49,95 per m2 € 29,95 per m2 EUR
Novelle Visgraat 978021
€ 49,95 per m2 € 29,95 per m2 EUR
Majestic Visgraat 2044 - DARK CHESTNUT
€ 29,95 per m2 € 25,00 per m2 EUR

Visgraat laminaat, een prachtig patroon

Een laminaat vloer is verkrijgbaar in alle denkbare kleuren en patronen. Daarom heeft Laminaat en Parket een zeer breed scala aan laminaat in het assortiment. Zo vindt u onder andere visgraat laminaat bij ons.

Voor een budgetvriendelijke prijs kunt u al genieten van de luxe en traditionele uitstraling van een visgraat vloer. Ontdek het zelf en neem een kijkje in ons opmerkelijk grote assortiment visgraat vloeren laminaat!

Wat is visgraat laminaat?

Wanneer u een nieuwe vloer wilt, dan merkt u dat de keuze reuze is. Er zijn vandaag de dag zeer veel prachtige vloeren beschikbaar waaruit u een keuze kunt maken. Een visgraat laminaat is daar een voorbeeld van. Een vloer met een visgraat patroon is een type vloerbedekking waarbij de legwijze erg specifiek is. Door planken loodrecht op andere planken te leggen ontstaat het iconische patroon van een visgraat. Van welk materiaal de planken gemaakt zijn, kunt u geheel zelf bepalen. Dat geldt ook voor de afwerking. Zo is het mogelijk om een PVC visgraat vloer, een visgraat laminaat of een visgraat vloer van parket te kopen. Kortom, een visgraat laminaat is simpelweg een vloer van laminaat in een visgraat patroon.

De ene vloer is de andere niet. Bepaalde patronen of materialen dragen bijvoorbeeld bij aan een andere uitstraling. Zo kunt u met een visgraat vloer een luxe en traditionele sfeer creëren. Vroeger werden dit soort vloeren namelijk enkel gelegd in imposante herenhuizen. Tegenwoordig kan iedereen genieten van zo’n prachtige visgraat vloer. Laminaat en Parket heeft daarom een divers aanbod vloeren met visgraat. Zo kunt u voor een stijlvolle en onderhoudsvriendelijke visgraat vloer van laminaat gaan.

Visgraat laminaat en de voordelen

Bij het uitzoeken van een nieuwe vloer kan het helpen om te kijken naar de specifieke eigenschappen. Zo kent elk type weer zijn eigen voordelen. Wanneer u het moeilijk vindt om een vloer te selecteren, dan is het verstandig om goed te kijken naar de bijbehorende specificaties. Komen deze met andere woorden overeen met uw wensen en eisen van een vloer? Zo is een visgraat laminaat vloer in diverse prijsklassen te verkrijgen. Dat is prettig wanneer u bijvoorbeeld rekening moet houden met een specifiek budget. Daar komt nog eens bij dat een visgraat vloer laminaat zeer onderhoudsvriendelijk is. Binnen een mum van tijd kunt u uw visgraat laminaat weer spik en span krijgen. Bovendien zijn de meeste visgraat laminaat vloeren zeer eenvoudig te leggen dankzij een simpel kliksysteem. Al met al dus best interessante voordelen van zo’n laminaat visgraat.

Visgraat vloer laminaat laten leggen?

Bent u zelf geen ster in vloeren leggen of heeft u simpelweg twee linkerhanden? Dat is bij Laminaat en Parket geen enkel probleem! Wij hebben een zeer vakkundige legservice die maar al te graag uw visgraat laminaat vloer leggen. Hierdoor hoeft u zelf niet meer te prutsen en ligt uw vloer er binnen de kortste keren prachtig bij. Wilt u graag eerst nog wat meer informatie voordat u een visgraat laminaat uitzoekt? U bent van harte welkom in onze showrooms. Daar kunt u alle vloeren met eigen ogen bewonderen. Dat geldt dus ook zeker voor onze visgraat laminaat vloeren. Laminaat en Parket is gevestigd in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.