Visgraat parket

Visgraat parket - Visgraat vloeren kopen?
Sorteer op:

Een stijlvolle vloer met een warme, natuurlijke uitstraling en een luxe patroon. Dat is de beste omschrijving voor een visgraat parket vloer. Bij Laminaat en Parket komt u visgraat vloeren tegen in verschillende kleuren en gemaakt van uiteenlopende materialen. Zo gaat er niets boven een prachtige houten vloer met visgraat. Dus wilt u ook genieten van een luxe sfeer in huis dankzij een opmerkelijk mooie vloer? Neem dan snel een kijkje in ons gevarieerde assortiment visgraat parket vloeren!

Wat is visgraat parket?

Tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer bent u hoogstwaarschijnlijk een ontelbaar aantal verschillende vloeren tegen gekomen. U kunt immers niet alleen de keuze maken wat het materiaal betreft. Daar komen mogelijke patronen en kleuren nog eens bij. Zo kunt u tegenwoordig een visgraat vloer van diverse materialen kopen. Laminaat en Parket heeft houten visgraat vloeren, visgraat van PVC en laminaat visgraat in het assortiment. Visgraat parket is dus simpel gezegd een parketvloer met een visgraat patroon. Regelmatig wordt er voor de visgraat parket gekozen vanwege de natuurlijke en warme uitstraling van parket. Er gaat immers niets boven een echte houten vloer.

Er is geen enkele vloer die eenzelfde sfeer creëert in huis als een visgraat vloer. Het iconische patroon dankt zijn luxe, traditionele uitstraling aan de rijke historie. Wist u namelijk dat vloeren met visgraat patroon vroeger enkel in grote herenhuizen te vinden waren? Tegenwoordig kan iedereen genieten van zo’n stijlvolle vloer. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een houten vloer om wat extra’s toe te voegen aan uw interieur? Dan raden wij een visgraat parket vloer aan. 

De voordelen van parket visgraat

Wanneer u nog geen keuze heeft gemaakt wat voor visgraat vloer u wilt, dan raden wij aan om eens alle specificaties van de kanshebbers onder de loep te nemen. Zo kent visgraat parket weer andere voordelen dan bijvoorbeeld laminaat visgraat of een PVC visgraat. Het is bijvoorbeeld altijd goed om in het achterhoofd te houden dat hout een natuurproduct is. Hierdoor heeft parket visgraat een unieke uitstraling. Tegelijkertijd betekent dat wel dat uw parket visgraat ‘leeft’. De vloer kan verkleuren en ‘werken’ bij grote temperatuurschommelingen. Het feit dat het meer een natuurproduct is maakt houten visgraat vloeren tevens erg interessant. Visgraat parket heeft hierdoor namelijk veel meer karakter voor sommige mensen.

Visgraat parket laten leggen

Omdat het best wel een lastig type vloer is om te leggen, is het verstandig om uw visgraat parket te laten leggen door een deskundige partij. Laminaat en Parket heeft een vakkundige legservice die binnen een mum van tijd uw houten visgraat vloer monteren. Hierdoor weet u ten eerste zeker dat uw houten vloer met visgraat goed gelegd wordt. Daar komt nog eens bij dat u er zelf geen omkijken meer naar heeft. Het enige dat u nog hoeft te doen, is te genieten van uw prachtige vloer visgraat parket.

Heeft u behoefte aan meer informatie over visgraat parket? Of wilt u simpelweg een houten visgraat vloer met eigen ogen zien en even voelen? Loop dan gerust een van onze showrooms binnen. Laminaat en Parket is gevestigd over heel Nederland. Bezoek ons in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Den Haag, Haarlem, Roelofarendsveen of Utrecht!