100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

PVC

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging
Floors PVC Klik Visgraat 023
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 021
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 057
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 055
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 053
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 051
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Floors PVC Plak Visgraat 049
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 047
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 045
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 043
Vanaf € 49,96 per m2 49.96 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 041
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 039
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 037
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 035
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 033
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 031
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 029
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 027
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Floors PVC Plak Visgraat 025
Vanaf € 37,50 per m2 37.5 EUR
Floors PVC Klik Visgraat 059
Vanaf € 49,95 per m2 49.95 EUR
Palazzo Visgraat XL
Vanaf € 36,95 per m2 36.95 EUR

PVC visgraat, een prachtig patroon

Wanneer u een prachtig patroon in uw vloer wilt, dan is de kans groot dat u voor een visgraat vloer gaat. Vervolgens moet u een keuze maken van welk materiaal de vloer gemaakt is. Zo is het sinds een aantal jaar mogelijk om een luxe PVC visgraat vloer te kopen.

Laminaat en Parket heeft visgraat PVC vloeren die bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Wij bieden alleen A-kwaliteit vloeren aan. Dit betekend dat ze over alle benodigde eisen beschikken en een echte houtlook hebben. Neem daarom gerust een kijkje in ons indrukwekkende assortiment PVC visgraat vloeren.

PVC visgraat - wat is het?

Wilt u graag een luxe, klassieke uitstraling creëren in huis? Dan is een visgraat vloer van PVC een goede optie. Van origine werd het visgraat patroon voornamelijk gebruikt voor herenhuizen. Hierdoor heeft een visgraat vloer nog steeds een zeer luxe en traditioneel imago. Dat is natuurlijk ideaal wanneer u even wat extra sfeer wilt toevoegen aan uw woning. Laminaat en Parket heeft diverse visgraat vloeren in het assortiment. Zo kunt u voor een onderhoudsvriendelijke visgraat vloer van PVC gaan. 

Tegenwoordig kunt u een keuze maken uit een zeer uitgebreid scala aan vloeren. Gaat u bijvoorbeeld voor een vloer met een bepaalde uitstraling of wilt u een specifiek patroon in uw vloer? 

Een visgraat vloer is een type vloerbedekking waarbij de planken op een aparte manier worden gelegd. Elke plank staat namelijk loodrecht op een andere plank. Hierdoor ontstaat er een bijzonder patroon dat doet denken aan een visgraat - vandaar de naam. Vandaag de dag kunt u zo’n visgraat vloer in verschillende materialen kopen. Een visgraat PVC is dus simpelweg een PVC vloer met een visgraat patroon.

De voordelen van PVC visgraat

Wanneer u op het punt staat een visgraat vloer aan te schaffen, moet u dus een materiaal selecteren. Elk type vloerbedekking kent zijn eigen voordelen. Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken, dan is het aan te raden goed naar dit soort eigenschappen van de diverse vloeren te kijken. Zo kost een PVC visgraat weliswaar wat meer geld. Hierdoor kunt u een visgraat PVC vloer zien als een investering. Zo’n PVC visgraat vloer is, net als laminaat, makkelijk te onderhouden. Wist u trouwens dat een PVC vloer visgraat bijna compleet stil is wat geluid betreft? Ander materiaal zoals laminaat is stijver waardoor het meer geluid produceert. Daar komt nog eens bij dat PVC vloer visgraat zeer duurzaam is. De PVC visgraat slijt met andere woorden dus weinig tot niet. Hierdoor kunt u zelfs een PVC visgraat in een winkel of op drukke plek leggen waar de vloer intensief gebruikt wordt.


Naast al deze voordelen is een visgraat PVC vloer ook zeer geschikt in combinatie met zowel vloerverwarming als vloerkoeling. Dit geldt zowel voor de klik als de plak variant. Onze verkoop specialisten in de winkel vertellen je maar al te graag hoe dit in zijn werking gaat. 

Kleuren, diktes en grades

Een visgraat PVC is tegenwoordig in onwijs veel kleuren en motieven beschikbaar. Gaat u voor een authentieke houtlook of liever een zwarte of betonlook visgraat? We hebben het allemaal in ons assortiment. Naast de kleuren bestaan er tegenwoordig ook verschillende diktes. Hierdoor kunt u zelf kiezen of u het druk of juist rustig wilt, smalle of juist hele brede planken wilt. Er is zelfs de mogelijkheid voor een band en bies om de vloer heen. 


Door de vele mogelijkheden snappen we dat u soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij adviseren dan ook naar een van onze winkels te komen. Hier liggen vele show vloeren zodat u de vloeren op een groot oppervlak ziet. Ook de mogelijkheid tot het meenemen van een showbord is er. Zodat u de vloer eerst in uw woning kunt bekijken. 

Visgraat leggen, zelf monteren of laten leggen?

Er zijn verschillende PVC vloeren met visgraat patroon. Zo is er een PVC visgraat vloer variant die u zelf kunt klikken tijdens het leggen. Verder is er nog een andere PVC visgraat variant die u moet lijmen. Welke PVC visgraat u ook kiest, het is belangrijk om te weten dat u een gladde ondergrond moet hebben voor dit vloertype. Dit betekent over het algemeen dat de vloer van tevoren geëgaliseerd moet worden. U kunt deze werkzaamheden het beste uitbesteden aan een expert indien u zelf niet zoveel ervaring heeft. Bovendien is het tevens mogelijk om voor uw PVC visgraat gebruik te maken van de deskundige legservice van Laminaat en Parket.


Wilt u graag nog meer informatie over PVC vloer met visgraat patroon? U kunt altijd eenvoudig een offerte online aanvragen, u bent dan gegarandeerd van de scherpste prijs. Mocht dit toch niet geheel naar wens zijn? Schroomt u dan niet om een kijkje te nemen in een van onze showrooms. U vindt Laminaat en Parket in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.