PVC Visgraat

PVC Visgraat - Visgraat vloeren kopen?
Sorteer op:

prachtige visgraat pvc vloer!!

Onze visgraat PVC vloer is super mooi en strak en netjes gelegd! Ik raad iedereen aan hier een mooie vloer uit te zoeken. Jonas heeft onze vloer gelegd en heeft top werk geleverd.

Fred Van Der Steen

Topzaak met top service

Topzaak! Onze pvc-visgraat vloer hier besteld en laten leggen. Hele fijne ervaring!
Legger (wat een vakman!) Patrick een hele dikke pluim!!
Onze vloer is een waar kunstwerk! Superbedankt!
Ook de aftersales van Patrick is super!

Heleen Bothee

Wanneer u een prachtig patroon in uw vloer wilt, dan is de kans groot dat u voor een visgraat vloer gaat. Vervolgens moet u een keuze maken van welk materiaal de vloer gemaakt is. Zo is het sinds een aantal jaar mogelijk om een luxe PVC visgraat vloer te kopen.

Laminaat en Parket heeft visgraat PVC die bijna niet van echt hout te onderscheiden is! Neem daarom gerust een kijkje in ons indrukwekkende assortiment PVC visgraat vloeren.

PVC visgraat - wat is het?

Wilt u graag een luxe, klassieke uitstraling creëren in huis? Dan is een visgraat vloer van PVC een goede optie. Van origine werd het visgraat patroon voornamelijk gebruikt voor herenhuizen. Hierdoor heeft een visgraat vloer nog steeds een zeer luxe en traditioneel imago. Dat is natuurlijk ideaal wanneer u even wat extra sfeer wilt toevoegen aan uw woning. Laminaat en Parket heeft diverse visgraat vloeren in het assortiment. Zo kunt u voor een onderhoudsvriendelijke visgraat vloer van PVC gaan. 

Tegenwoordig kunt u een keuze maken uit een zeer uitgebreid scala aan vloeren. Gaat u bijvoorbeeld voor een vloer met een bepaalde uitstraling of wilt u een specifiek patroon in uw vloer? Een visgraat vloer is een type vloerbedekking waarbij de planken op een aparte manier worden gelegd. Elke plank staat namelijk loodrecht op een andere plank. Hierdoor ontstaat er een bijzonder patroon dat doet denken aan een visgraat - vandaar de naam. Vandaag de dag kunt u zo’n visgraat vloer in verschillende materialen kopen. Een visgraat PVC is dus simpelweg een PVC vloer met een visgraat patroon.

De voordelen van PVC visgraat

Wanneer u op het punt staat een visgraat vloer aan te schaffen, moet u dus een materiaal selecteren. Elk type vloerbedekking kent zijn eigen voordelen. Wanneer u het lastig vindt om een keuze te maken, dan is het aan te raden goed naar dit soort eigenschappen van de diverse vloeren te kijken. Zo kost een PVC visgraat weliswaar wat meer geld. Hierdoor kunt u een visgraat PVC vloer zien als een investering. Zo’n PVC visgraat vloer is, net als laminaat, makkelijk te onderhouden. Wist u trouwens dat een PVC vloer visgraat bijna compleet stil is wat geluid betreft? Ander materiaal zoals laminaat is stijver waardoor het meer geluid produceert. Daar komt nog eens bij dat PVC vloer visgraat zeer duurzaam is. De PVC visgraat slijt met andere woorden dus weinig tot niet. Hierdoor kunt u zelfs een PVC visgraat in een winkel of op drukke plek leggen waar de vloer intensief gebruikt wordt.

Zelf monteren of laten leggen

Er zijn verschillende PVC vloeren met visgraat patroon. Zo is er een PVC visgraat vloer variant die u zelf kunt klikken tijdens het leggen. Verder is er nog een andere PVC visgraat variant die u moet lijmen. Welke PVC visgraat u ook kiest, het is belangrijk om te weten dat u een gladde ondergrond moet hebben voor dit vloertype. Dit betekent over het algemeen dat de vloer van tevoren geëgaliseerd moet worden. U kunt deze werkzaamheden het beste uitbesteden aan een expert indien u zelf niet zoveel ervaring heeft. Bovendien is het tevens mogelijk om voor uw PVC visgraat gebruik te maken van de deskundige legservice van Laminaat en Parket.

 Wilt u graag nog meer informatie over PVC vloer met visgraat patroon? Schroomt u dan niet om een kijkje te nemen in een van onze showrooms. U vindt Laminaat en Parket in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht.