100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Eiken

Al jaren zijn eikenhouten vloeren populair als houten vloersoort. Zo’n eiken vloer is immers e… Lees meer

Al jaren zijn eikenhouten vloeren populair als houten vloersoort. Zo’n eiken vloer is immers een frisse vloer met een strak en modern uiterlijk. Bovendien creëert u met een eikenhouten vloer een rustige, kalmerende sfeer in huis. 

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging

Bodemprijzen! Wij checken de huidige internet prijzen.

Eikenhouten vloer

Al jaren zijn eikenhouten vloeren populair als houten vloersoort. Zo’n eiken vloer is immers een frisse vloer met een strak en modern uiterlijk. Bovendien creëert u met een eikenhouten vloer een rustige, kalmerende sfeer in huis. Hierdoor vormt het een uitstekende basis voor uw prachtige interieur. Dat is echter nog niet alles! Een vloer van eikenhout kunt u namelijk tevens op verschillende manieren afwerken. Hierdoor past een eikenhouten vloer van LaminaatenParket.nl werkelijk in elk interieur. Op deze pagina vindt u ons complete aanbod vloeren gemaakt van eikenhout. Pak daarom nu de gelegenheid en spit alle mogelijkheden door om uw droomvloer te vinden!

Eikenhouten vloer - wat is het?

Hout is een voortreffelijk natuurproduct met een authentieke sfeer die haast niet te vergelijken is. Er gaat daarom niets boven een echte houten vloer, als het aan ons ligt. Omdat geen enkele boom in de natuur hetzelfde is, krijgt u met recht een unieke vloer als u een houten vloer koopt. Daar komt nog eens bij dat er verschillende vloeren gemaakt van hout verkrijgbaar zijn. Bij LaminaatenParket.nl vindt u een onder andere eikenhouten vloeren in het assortiment. Dit zijn stijlvolle vloeren die moeiteloos een eigentijdse sfeer toevoegen aan uw interieur. Bovendien past zo’n vloer van eikenhout gemakkelijk bij diverse interieurstijlen. Wilt u graag meer weten over dit type houten vloeren? Onderaan deze pagina vertellen wij alles over eikenhouten vloeren. Daarnaast vindt u direct hieronder ons veelzijdige assortiment.

Wanneer u uw zinnen heeft gezet op een houten vloer, dan resteert u nog een paar stappen voordat u uw droomvloer heeft gevonden. U moet ten eerste een keuze maken naar welk type houten vloer uw voorkeur uitgaat. Vervolgens zijn aspecten zoals de kleur, de afwerking en de behandeling aan de beurt. Om de beslissing wat makkelijker te maken, licht LaminaatenParket.nl maar al te graag toe wat de verschillen tussen de houten vloeren zijn. Wat is een eikenhouten vloer? Zoals de naam suggereert is het een vloer gemaakt van eikenhout. De reden waarom de houtsoort expliciet vermeld wordt, heeft te maken met de eigenschappen van eikenhout. Wist u bijvoorbeeld dat eiken als houtsoort robuust, modern en stijlvol oogt in vrijwel iedere ruimte? Daarnaast heeft een eikenhouten vloer genoeg bewerkingsmogelijkheden en afwerkingen. Hierdoor kunt u de vloer gemakkelijk aanpassen aan uw huidige interieur of uw stijl.

De voordelen van eikenhout vloer

Naast de veelzijdigheid van dit type houten vloer, kent het nog meer interessante eigenschappen die in uw voordeel kunnen werken. Bij LaminaatenParket.nl vindt u ten eerste eikenhouten vloeren in diverse kleuren en uitvoeringen. Wilt u bijvoorbeeld een fraaie vloer met extra brede planken? Wij hebben een eikenhouten vloer met een plankbreedte van maar liefst 26 centimeter in het assortiment. Ook als u juist wat smallere vloeronderdelen wilt voor bijvoorbeeld eikenhout visgraat vloer, zit u bij ons goed. Bovendien zijn er naast variatie in kleur en formaat ook diverse prijsklassen. Dat is mooi meegenomen als u een afgebakend budget heeft voor uw nieuwe vloer. Het laatste voordeel waarbij we stilstaan? De bijna eindeloze mogelijkheden om de eikenhouten vloer precies naar wens te maken. Dat kan namelijk door middel van bewerkingen of afwerkingen.

Beschikbare afwerkingen en behandelingen

Wanneer u een stoere houten vloer heeft gekozen, dan is het mogelijk om een specifieke afwerking of behandeling toe te passen. Bij LaminaatenParket.nl beslist u geheel zelf welke afwerking uw eikenhouten vloer moet ondergaan. Zo kunt u de vloer in de wax, olie of lak zetten. Kleur bijvoorbeeld de vloer met een olie naar keuze. De uiteindelijk uitstraling van uw vloer is namelijk afhankelijk van de toegepaste afwerking. Bovendien is de afwerking bepalend voor het uiteindelijke onderhoud. Om de houten vloer schoon te houden, kunt u in ieder geval het beste onze actieve verzorging gebruiken. Verder zijn er nog verschillende behandelingen beschikbaar voor uw eikenhouten vloer. Laat bijvoorbeeld uw vloer netjes schuren of schaven. Wilt u een houten vloer met karakter? Overweeg dan om de eikenhouten vloer te roken of te verouderen. Welke behandeling voor houten vloeren u ook kiest, LaminaatenParket.nl staat voor u klaar.

Als u een eikenhouten vloer wilt kopen, dan kunt u ook een van onze vestigingen bezoeken. LaminaatenParket.nl is te vinden in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Loop gerust naar binnen en bewonder uw favoriete eikenhouten vloer. De koffie staat net als onze medewerkers voor u klaar!