Eiken laminaat

Tijdens het uitzoeken van uw ideale vloer besteedt u de nodige aandacht aan diverse aspecten. Doorgaans wordt de focus gelegd op de kleur en aanwezige structuur. Wij van Laminaat & Parket raden u aan om ook goed te kijken naar de gebruikte houtsoort. Eiken laminaat heeft bijvoorbeeld een andere uitstraling in verhouding tot beuken laminaat. Zoekt u bijvoorbeeld een vloer met veel warmte? Dan is zo’n eiken laminaat vloer echt iets voor u. Bij Laminaat & Parket vindt u deze variant laminaat in diverse kleuren en tinten. Van laminaat in grijs eiken tot aan licht wit eiken: we hebben het allemaal in het onderstaande assortiment. Kijk gerust en ontdek alle mogelijkheden!

Huismerk LaminaatenParket
Lola
Huismerk LaminaatenParket
Joey
Huismerk LaminaatenParket
Dave
Huismerk LaminaatenParket
Amber

Mooie grote zaakMooie grote zaak met veel keuze en vriendelijk personeel, blij met ons geleverde laminaat helemaal top!

Joris Wagemans

Super geholpenSuper fijn geholpen! De jongens hebben een prachtige vloer afgeleverd en nog voor een mooie prijs ook. Wanneer je voor kwaliteit wilt gaan en geen bouwmarkt vloer wilt zou ik hier zeker een kijkje nemen veel keus is visgraat vloeren zowel laminaat als PVC.

E. Marijnissen

Eiken laminaat - wat is het?

Heeft u een nieuw huis gekocht of is uw huidige vloer gewoonweg toe aan vervanging? Dan staat er een leuke taak op u te wachten: het selecteren van een nieuwe, prachtige vloer. Voordat u echter aan deze zoektocht begint, raden wij u aan alle wensen en verwachtingen in kaart te brengen. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een vloer die vooral goed bij uw huidige interieur past? Wilt u eerder een vloer met een zeer warme, natuurlijke uitstraling of moet het voornamelijk geschikt zijn voor vloerverwarming? Dit zijn stuk voor stuk belangrijke aspecten die de uiteindelijke keuze kunnen beïnvloeden. Een ander belangrijke eigenschap is bijvoorbeeld het materiaal van de vloer. Tegenwoordig zijn er ontzettend veel stijlvolle laminaat vloeren verkrijgbaar. Hierdoor kunt u zelfs met een kleiner budget een authentieke uitstraling in huis creëren. Een aanrader van Laminaat & Parket is eiken laminaat. Weet u niet hoe eiken laminaat eruit ziet? Hieronder vindt u ons complete assortiment laminaat gemaakt van de houtsoort eiken.

Een laminaat vloer kan gemaakt zijn van diverse houtsoorten. Zo is laminaat gemaakt van beukenhout en grenen laminaat toegenomen in populariteit. De meest populaire variant is eiken. Wat is echter eiken laminaat? Dat is, zoals de naam suggereert, laminaat gemaakt van eikenhout. De reden waarom dit type vloerbedekking zo geliefd is, heeft te maken met de look. Eiken laminaat lijkt namelijk het meest op echte houten vloeren. Tegenwoordig is zo’n laminaat vloer amper meer te onderscheiden van bijvoorbeeld een eiken houten vloer. Dat komt omdat de kleur van eiken laminaat het meeste overeenkomt. Hierdoor wordt de illusie gecreëerd dat het een echte houten vloer is in plaats van laminaat. Bovendien heeft eiken laminaat ook doorgaans prachtige tekeningen en structuur. Het effect hiervan is dat de vloer eruit ziet én aanvoelt als een echte houten vloer. Uiteraard zijn er nog meer pluspunten van eiken laminaat op te noemen.

Laminaat eiken en de voordelen

Naast de authentieke uitstraling profiteert u van nog meer voordelen als u eiken laminaat van Laminaat & Parket in huis haalt. Ten eerste is laminaat simpelweg de goedkopere optie. Een echte houten vloer is doorgaans prijzig. Daar komt nog eens bij dat de ruimte in kwestie wel geschikt moet zijn om zo’n vloer te leggen. Eiken laminaat heeft vrijwel dezelfde uitstraling als zo’n houten vloer, maar is goedkoper en kunt u praktisch in elke kamer leggen. Een ander groot voordeel van eiken laminaat is het onderhoud. Houten vloeren zijn een natuurproduct en vergen daardoor de nodige aandacht. Laminaat is daarentegen erg gemakkelijk in onderhoud. Dat is wel zo prettig wanneer u een druk leven, kinderen of huisdieren heeft. Met een geschikte laminaatreiniger is de vloer in een handomdraai weer blinkend schoon. Ten slotte kunt u tegenwoordig tevens de meeste eiken laminaat vloeren combineren met vloerverwarming. Om hier zeker van te zijn, raden wij u aan dit van tevoren goed na te vragen of te controleren bij de aangegeven specificaties op onze webshop.

Eiken laminaat vloer kopen bij Laminaat & Parket

Bent u uw droomvloer tegengekomen in het bovenstaande assortiment? Dan kunt u twee dingen doen. U kunt ten eerste direct uw ideale eiken laminaat vloer kopen bij Laminaat & Parket. Klik simpelweg op de gewenste vloer en vul het aantal vierkante meter in dat u nodig heeft. Voeg vervolgens eventueel een ondervloer en plinten toe aan uw winkelwagen. Daarna kunt u alles moeiteloos online bestellen. De tweede optie is om eerst langs een van de Laminaat & Parket vestigingen te gaan voordat u een bestelling plaatst. U kunt de vloer met eigen ogen bewonderen in onze showrooms in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht. Vervolgens weet u zeker dat het eiken laminaat geheel aan uw wensen voldoet. Bovendien kunnen onze uitstekende medewerkers u ter plekke van een persoonlijk stijladvies voorzien. Laminaat & Parket staat namelijk altijd klaar om u te ondersteunen en te helpen.

Heeft u de vloer besteld, maar kijkt u bijvoorbeeld op tegen het leggen ervan? Maak dan gebruik van onze uitstekende legservice. De ervaren laminaatleggers van Laminaat & Parket zorgen ervoor dat uw complete eiken laminaat vloer in uw woning ligt. Dat wil zeggen dat zij zelfs het plakken van de plinten voor hun rekening nemen. Zit u daarnaast nog met een vraag over eiken laminaat waar u zo snel mogelijk antwoord op wilt? Neem dan gerust contact met ons op! U kunt ons telefonisch bereiken via 070 - 3473577 of stuur een e-mail naar info@laminaatenparket.nl.