Wij zijn momenteel gesloten.
Laat je inspireren: het mooiste laminaat met tegelmotief

Laat je inspireren: het mooiste laminaat met tegelmotief

25 Juli 2019 • Laminaat vloeren

De charme en sfeervolle uitstraling van een tegelvloer, maar dan met het gemak en de efficiëntie van laminaat… Met ons laminaat met tegelmotief bereikt u the best of both worlds! Indien u een persoonlijk tintje aan uw interieur wilt geven, zijn laminaat vloertegels de perfecte optie om uw vloer er verrassend en spannend uit te laten zien. Van unieke patronen tot bijzondere kleuren... Met tegelpatronen creëert u eenvoudig de mooiste designs. Haal de charme van chique kastelen en verre vakantieoorden in huis met ons gevarieerde aanbod van laminaat vloertegels.

 

Laminaat tegel patroon 

Een vintage klassieker in een nieuw jasje! Met onze Moduleo Moods vloeren, in designs als Honeycomb en Hexagon, krijgt u een traditioneel vloerpatroon. Elk patroon is uitgevoerd in hedendaagse texturen en moderne, hoogwaardige materialen. Het resultaat is een speels en lichtvoetig patroon dat uw interieur karakter geeft.

 

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief woonkamer

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief woonkamer lounge

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief kantoor

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief eetkamer

 

Tegelmotief met kleureffect

Wilt u graag een rustige tegelvloer, maar wilt u een saai interieur voorkomen? Kies dan voor een tegel met een licht kleureffect. Zorg ervoor dat in uw interieur de kleuren uit de tegels terugkomen, zo krijgt u een prachtige balans. Ook met een PVC-vloer kunt u prachtige tegel patronen op uw vloer creëren. Onze Transform-Click vloeren hebben bijvoorbeeld een uitgebreid aanbod van PVC-vloertegels. 

 

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief woonkamer

 

Laminaat met tegelmotief in de badkamer

Wilt u zich ook thuis in verre vakantieoorden wanen? Met een laminaat met tegel patroon creëert u die mediterrane spa eenvoudig na in uw eigen woning. Laat de kleuren van de vloer wederom terugkomen in uw inrichting om de balans in uw interieur te behouden. Onze Berry Alloc laminaat collectie biedt prachtige designs in verschillende kleuren.

 

Retro Chic Blue Grey RSH

 

Opvallende laminaat tegelvloer

Of u nu kiest voor een vloer met een ruitpatroon of contrasterende geometrische vormen, de Balterio Xpressions laminaat vloeren voelen zich thuis in verschillende interieurs. Van de meest strakke tot de zeer klassieke interieurs; uw vloer zal gegarandeerd opvallen! Voor een natuurlijke look kunt u twee verschillende plankbreedtes combineren. 

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief eetkamer trap

30310161070088bb5c25edbd8ad90a31

 

Laminaat tegels met voelbare stenenstructuur

Indien u laminaat zoekt dat bijna niet te onderscheiden is van een echt stenen vloer, hebben wij de perfecte collectie voor u. De Quickstep Exquisa lijn heeft een voelbare steenstructuur en de extra diepe v-groef zorgt voor een aantrekkelijk lijnenspel. Perfect voor zowel een modern als industrieel interieur. Bekijk bijvoorbeeld de Keramiek lijn voor schitterende laminaat vloertegels voor uw woning. 

 

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief woonkamer bank

EXQ1556 01 1

EXQ1551 01 1

 

Laminaat vloertegels met houtstructuur

Wist u dat u met laminaat met tegelmotief dezelfde look & feel als in een luxe kasteel kunt krijgen? Het motief van de Quickstep Arte collectie, bijvoorbeeld in design Versailles, geeft een authentiek gevoel en creëert een combinatie van charme en duurzaamheid. Deze prachtige, grote tegels passen perfect in een klassiek interieur terwijl u profiteert van de praktische voordelen van laminaat. De subtiele v-groef aan alle zijden geeft de vloertegels een extra luxe uitstraling.

 

Laminaatenparket.nl laminaat tegelvloer tegels tegelmotief hal gang

UF1248 01 1

 

Meer informatie over tegelmotief laminaat? 

Ons assortiment bevat een breed aanbod van laminaat met tegelmotief, daarom geven wij u graag nog meer informatie en advies over deze bijzondere vloeren. Bekijk de inspiratiepagina voor meer laminaat tegelvloeren of kom langs in een van onze vestigingen! Ons team van experts geeft u graag nog meer informatie en advies zodat u de beste keuze voor uw interieur kunt maken. U kunt ons bereiken via de Live Support chat op de website, 070 - 312 1890 of info@laminaatenparket.nl.

 

 

 

 

Bekijk onze laminaat aanbiedingen
Populaire blogs op laminaatenparket.nl
Woonkamer inrichten met een multiplank visgraat!
27 Maart 2020 • Hoofdcategorie
Let op: Gewijzigde openingstijden tot en met 1 juli
16 Maart 2020 • Hoofdcategorie
De juiste vloer kiezen voor uw woning in 5 stappen
29 Oktober 2019 • Hoofdcategorie