100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

Laat je inspireren: het mooiste laminaat met tegelmotief

24 april, 2023 · Laminaat vloeren
De charme en sfeervolle uitstraling van een tegelvloer, maar dan met het gemak en de efficiëntie van laminaat. Met ons laminaat met tegelmotief bereikt u the best of both worlds! Indien u een persoonlijk tintje aan uw interieur wilt geven, zijn laminaat vloertegels de perfecte optie om uw vloer er verrassend en spannend uit te laten zien. Van unieke patronen tot bijzondere kleuren. Met tegelpatronen creëert u eenvoudig de mooiste designs. Haal de charme van chique kastelen en verre vakantieoorden in huis met ons gevarieerde aanbod van laminaat vloertegels.

Laminaat tegel patroon

Een vintage klassieker in een nieuw jasje! Met onze Moduleo Moods vloeren, in designs als Arrow en Hexagon, krijgt u een traditioneel vloerpatroon. Elk patroon is uitgevoerd in hedendaagse texturen en moderne, hoogwaardige materialen. Het resultaat is een speels en lichtvoetig patroon dat uw interieur karakter geeft.

Tegelmotief met kleureffect

Wilt u graag een rustige tegelvloer, maar wilt u een saai interieur voorkomen? Kies dan voor een tegel met een licht kleureffect. Zorg ervoor dat in uw interieur de kleuren uit de tegels terugkomen, zo krijgt u een prachtige balans. Ook met een PVC-vloer kunt u prachtige tegel patronen op uw vloer creëren.

Laminaat met tegelmotief in de badkamer

Wilt u zich ook thuis in verre vakantieoorden wanen? Met een laminaat met tegel patroon creëert u die mediterrane spa eenvoudig na in uw eigen woning. Laat de kleuren van de vloer wederom terugkomen in uw inrichting om de balans in uw interieur te behouden. Onze Berry Alloc laminaat collectie biedt prachtige designs in verschillende kleuren.

Bekijk onze aanbiedingen                     Ja, ik kies voor tegel laminaat met tegelmotief.

Laminaat tegels met voelbare stenenstructuur

Indien u laminaat zoekt dat bijna niet te onderscheiden is van een echt stenen vloer, hebben wij de perfecte collectie voor u. De Quickstep Exquisa lijn heeft een voelbare steenstructuur en de extra diepe v-groef zorgt voor een aantrekkelijk lijnenspel. Perfect voor zowel een modern als industrieel interieur. Bekijk bijvoorbeeld de Keramiek lijn voor schitterende laminaat vloertegels voor uw woning.

Onze keuze

[2425-H] Exquisa (Exq1557 Ambachtelijk Textiel)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-G] Exquisa (Exq1556 Tivoli Travatin)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-F] Exquisa (Exq1555 Keramiek Donker)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-E] Exquisa (Exq1554 Keramiek Licht)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-D] Exquisa (Exq1553 Keramiek Wit)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-C] Exquisa (Exq1552 Leisteen Donker)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-B] Exquisa (Exq1551 Leisteen Zwart Galaxy)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
[2425-A] Exquisa (Exq1550 Leisteen Zwart)
Exquisa
Vanaf € 37,14 per m2 37.14
<
>

Laminaat vloertegels met houtstructuur

Wist u dat u met laminaat met tegelmotief dezelfde look & feel als in een luxe kasteel kunt krijgen? Het motief van de Quickstep collectie, bijvoorbeeld in design Versailles, geeft een authentiek gevoel en creëert een combinatie van charme en duurzaamheid. Deze prachtige, grote tegels passen perfect in een klassiek interieur terwijl u profiteert van de praktische voordelen van laminaat. De subtiele v-groef aan alle zijden geeft de vloertegels een extra luxe uitstraling.

Meer informatie over tegelmotief laminaat?

Ons assortiment bevat een breed aanbod van laminaat met tegelmotief, daarom geven wij u graag nog meer informatie en advies over deze bijzondere vloeren. Bekijk de inspiratiepagina voor meer laminaat tegelvloeren of kom langs in een van onze vestigingen! Ons team van experts geeft u graag nog meer informatie en advies zodat u de beste keuze voor uw interieur kunt maken. 

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging