100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend

10 Vloer ideeën voor woonkamer vloer en keuken - Inspiratie

24 april, 2023 · Hoofdcategorie
Soms is het tijd om de vloer eens grondig aan te pakken. Een nieuwe vloer zorgt namelijk voor een hele andere woonbeleving. Niet alleen kan de woonkamer een flinke metamorfose krijgen met een nieuwe vloer, ook de keuken ziet er uit als nieuw. In deze blog geven wij tien vloer ideeën voor de woonkamer- en keukenvloer.

Wij inspireren u met vloer ideeën woonkamer en keuken

Een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Deze gevleugelde uitspraak gaat niet altijd op, maar zeker wel bij het opdoen van inspiratie voor vloer ideeën in de woonkamer en keuken. Met deze tien voorbeelden hopen we u te kunnen inspireren om het vloer-roer om te gooien en te kiezen voor een nieuwe vloer in de woonkamer, keuken of misschien wel beide.

Vloer ideeën woonkamer

Laat het jungle thema in uw huis de vrije loop met deze laminaat vloer. De groene kleur van de planten en de donkere accenten in de accessoires en meubels geven het gevoel dat u diep in de jungle bent. De laminaat vloer voelt als echt hout, waardoor het een authentiek gevoel geeft. Hiernaast geeft de structuur een zacht mat effect.

Houdt u meer van vrolijke kleuren? Dan is deze laminaatvloer van Quick Step echt iets voor u. Een kamer met veel kleur heeft baat bij een vloer die rust brengt in de kamer. Door middel van de lange, maar dunne planken krijgt de vloer extra diepte. Dit laminaat is dus ook erg geschikt voor een kleinere woonkamer.

Deze eiken visgraat vloer geeft iedere woonkamer een luxe uitstraling. De visgraat parketvloer past zowel bij een modern als een klassiek interieur. De visgraat parketvloer geeft dus elke woonkamer de juiste sfeer. De afwerking kan op veel manieren en kunt u helemaal zelf kiezen.

Breng uw woonkamer tot leven met deze eiken multiplank vloer. De duurzame vloer zorgt er op een subtiele manier voor dat de aandacht naar de meubels wordt getrokken. Zeker in een klein huis waar u weinig meubels of accessoires kunt neerzetten is dit een fijne bijkomstigheid.


De woonkamer is bij uitstek de kamer die het meest wordt gebruikt. Daarom kan een sterke vloer geen kwaad. Deze PVC vloer blijft lang in zijn originele staat door het ijzersterke kunststof. Naast het feit dat PVC lang mee gaat, is deze vloer natuurlijk ook een lust voor het oog!

Vloer ideeën keuken

Deze vloer van Moduleo past als gegoten bij een modern interieur. Door de kleur van de strakke eettafel ook in de keuken terug te laten komen, is het een prachtig geheel geworden.

Het kastanjekleurige laminaat is in deze keuken een lust voor het oog. Het moderne van de kasten en het keukenapparatuur staan in mooi contrast met de klassieke snijplanken en het houten kratje in de hoek. De witte muren en kozijnen maken deze keuken helemaal af.


Heeft u een kookeiland en bent u op zoek naar een nieuwe vloer? Dan zit u met deze PVC vloer altijd goed. Deze kleur past namelijk niet alleen bij een wit interieur, maar vrijwel alle interieurs. De lichte kleur van de vloer zorgt dat de keuken er schoon en fris uit ziet.

De planken van dit laminaat zijn bijna niet van echte houten planken te onderscheiden. Dit Quick Step laminaat heeft een unieke HydroSeal laag op de bovenkant, dit maakt het een zeer geschikte vloer voor in de keuken of in het toilet.

Het is wellicht een gedurfde keuze, maar het is hoe dan ook een originele en vooral exclusieve keukenvloer! Het lijken misschien tegels, maar niets is minder waar. Deze PVC vloer combineert de organische warmte met de tactiele warmte van hout. De vloer is een exclusief ontwerp van Moduleo Moods en is alleen telefonisch in onze vestigingen te bestellen.

Heeft u nog vragen?

Dat kunnen wij goed begrijpen. Neem contact op met één van onze vestigingen via de telefoon of mail. Ook voor vrijblijvende informatie over de vloeren in deze blog of met een andere vraag kunt u contact opnemen.

20.000 m2
showroom
Grote voorraad,
direct meenemen
Gratis parkeren
Vanaf €250,-
gratis bezorgd
Alle A-merken

Bekijk onze top 25 laminaat vloeren

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk de laminaat vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging