100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Quick Step Laminaat
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


Quick-Step Muse MUS5488 Grijs beton
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5491 Gevlekt beton
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5489 Zandsteen
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5486 Kalksteen
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5490 Terracotta
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR
Quick-Step Muse MUS5487 Kalk
Vanaf € 34,95 per m2 34.95 EUR

Quick-Step laminaat vloeren 

BODEMPRIJZEN, gegarandeerd voor de LAAGSTE prijzen van heel Nederland

Quick Step laminaat is een van de grotere merken voor laminaat en onderscheid zich door zijn moderne decors. Door de natuurgetrouwe houtstructuren en looks is het bijna niet van echt hout te onderscheiden. De vloeren van Quick Step behoren dan ook tot de mooiste laminaatvloeren op de markt. Het laminaat is makkelijk te onderhouden en past binnen een klein budget. Met een ruim aanbod aan ontwerpen kunt u de laminaatvloer kiezen die geschikt is voor uw interieur.

Quick Step laminaat kopen

De laminaatvloeren van Quick Step hebben een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het merk is een betaalbaar alternatief voor hout maar levert niet in op kwaliteit. De vloeren zijn goedkoop leverbaar en bij LaminaatenParket.nl heeft u gegarandeerd de laagste prijs garantie.

Quick Step laminaat is onderhoudsvrij en zeer duurzaam. Door de Scratch Guard toplaag zijn de vloeren krasbestendig. Ook verkleurt het laminaat niet door blootstelling aan zonlicht. Zo heeft u jarenlang plezier van de vloer.

Quick Step Arte laminaat

De collectie Quick Step Arte bestaat uit zeven verschillende decors. Dit is absoluut een van de meest onderscheidende series van Quick Step. De uitvoering Marmer Carrara heeft het uiterlijk van marmer. U zult zich verbazen over de realistisch uitstraling van dit laminaat. Met Marmer Carrara haalt u een exclusieve en klassieke sfeer in huis.

Bent u op zoek naar een stoerdere look? Dan zijn de uitvoeringen Beton Gepolijst Natuur en Beton Gepolijst Donker zeker de oriëntatie waard. Dit zijn twee betonnen decors die bijna niet te onderscheiden zijn van echt beton. Tegelijkertijd heeft u geen last van een echte stenen vloer die koud aanvoelt.

Twee wel hele bijzondere varianten binnen de Quick Step Arte laminaat collectie zijn Lederen Tegel Licht en Lederen Tegel Donker. Twee unieke decors die echt voor degenen zijn die het net even anders willen. Blijft u toch liever bij een gebruikelijke houtuitstraling? Bekijk dan eens de Versailles Licht en Versailles Wit Geolied. Deze decors zijn geïnspireerd op het Versailles patroon dat vroeger alleen bestemd was voor kastelen en grote herenhuizen.

Tegelformaat

Opvallend aan de serie Quick Step Arte is het formaat. Deze is namelijk vierkant: 62.4 cm bij 62.4 cm. De tegels hebben een v-groef aan alle zijden, oftewel een 4V groef. Hierdoor wordt het tegeleffect bij een betonnen of marmeren uitstraling nog eens versterkt. De robuuste dikte van maar liefst 9.5 mm kan aardig wat hebben. Quickstep Arte behoort tot gebruiksklasse 32/AC4, wat betekent dat het opgewassen is tegen intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. De vloer is bijvoorbeeld ook geschikt voor een winkelruimte.

Uniclic systeem

Quick Step Arte wordt eenvoudig en makkelijk geïnstalleerd met behulp van het innovatieve Uniclic systeem. Een stevige constructie die uw vloer ook een goede bescherming tegen vocht garandeert. Dankzij het gebruiksvriendelijke kliksysteem kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. Laat u de vloer liever installeren door een specialist? Neem dan contact met ons op voor de LaminaatenParket.nl legservice, makkelijk en voordelig. 

Quick Step Classic laminaat

Of u nou een klassiek, modern, industrieel of landelijk interieur heeft. Binnen de Quick Step Classic serie vindt u hoe dan ook een vloer die bij u past. Wanneer u op zoek bent naar een natuurlijke basis voor uw interieur is deze serie een mooie uitkomst. De diversiteit binnen deze collectie is groot: van Artwood Zwart tot Teak Wit Gebleekt. Op een paar uitzonderingen na bestaan de decors uit zachte houtkleuren met een fijne nerftekening. 

Wat de varianten gemeen hebben is de afmeting. De planken zijn 120 cm lang, 19 cm breed en 8 mm dik. Quick Step Classic behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarmee toegepast worden in ruimten die intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruikt worden. Denkt u hierbij aan een gezinswoning met veel bezoek of huisdieren. Quick Step Classic kan ook gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Laat u zich daarom goed informeren wanneer u vloerverwarming wilt gebruiken. Het gebruiksvriendelijke kliksysteem maakt het leggen van de vloer een gemakkelijke klus. U krijgt 25 jaar garantie op deze producten.

Antistatisch laminaat

Het oppervlak van Quick Step Classic laminaat is antistatisch. Wat betekent dit? Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Antistatisch laminaat kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte. Met Quick Step Classic bent u in ieder geval verzekerd dat het laminaat antistatisch is. 

Quick Step Creo laminaat

Bent u op zoek naar een voordelige laminaatvloer met niet al te veel fratsen? Dan is de Quick Step Creo collectie zeker de oriëntatie waard. Een serie traditionele laminaatvloeren met acht verschillende kleuren. Elk decor bestaat uit een eenvoudige, natuurgetrouwe houttekening. De noesten en nerven zijn perfect uitgewerkt waardoor de vloeren bijna niet van echt hout te onderscheiden zijn. Deze laminaatvloeren hebben geen groeven, waardoor de vloer geheel vlak is. Dit zorgt voor een rustige en overzichtelijke uitstraling. Quick Step Creo laminaatvloeren zijn dan ook een ideale, neutrale basis voor een ruimte. Of het nou gaat om een klassiek-modern of industrieel interieur, binnen dit assortiment vindt u altijd wel een decor dat bij uw woonstijl past.

 De planken hebben een lengte van 120 cm, een breedte van 19 cm en een dikte van 7 mm. Quick Step Creo behoort tot de gebruiksklasse 32/AC4 en is daarom opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Dit laminaat kan gecombineerd worden met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Dankzij het gebruiksvriendelijke Uniclic systeem kunt u een hoop tijd besparen tijdens het installeren van de vloer. U klikt de planken gemakkelijk in elkaar en hoeft geen lijm te gebruiken. U krijgt een garantie van 20 jaar op de Quick Step Creo collectie. 

Onderhoud

U houdt Quick Step Creo laminaat het mooist door dagelijks stof en vuil te verwijderen met een wisser of zachte bezem. Voor regelmatig onderhoud, bijvoorbeeld eens in de twee weken, kunt u de vloer licht vochtig dweilen met een laminaatreiniger, welke verdund wordt met water. Gebruik tijdens het dweilen twee emmers. Eén emmer met water en laminaatreiniger, en één emmer met schoon water om het opgenomen vuil in uit te spoelen. Let erop dat de dweil goed uitgewrongen wordt, om binnendringend water in voegen te voorkomen.

Quick Step Elite laminaat

De collectie Quickstep Elite laminaat bestaat uit acht verschillende decors. Elke variant heeft een intense kleur. De kleuren zijn geïnspireerd op het karakter van hout wanneer het oud en verweerd raakt. Van Oude Witte Eik Donker tot Verweerde Licht Eik, iedere variant van de collectie straalt een natuurlijke klasse uit. De producten zijn geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Quick Step Elite laminaat heeft een afmeting van 138 cm lang bij 15.6 cm breed. Een elegant formaat dat samen met de vierzijdige v-groef bijdraagt aan het houtkarakter. De groeven accentueren namelijk de afzonderlijke planken, waardoor het lijkt alsof de vloer uit massieve parketplanken bestaat. De planken zijn afgewerkt met een matglanzende afwerking. Hierdoor voelt het laminaat prettig aan en krijgt het een extra rijke en natuurlijke uitstraling.

Het oppervlak van Quick Step Elite laminaat is antistatisch. Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Dit is normaal. Maar wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Quick Step Elite laminaat kent dit probleem niet. In de meeste gevallen kan een te hoge lading worden opgelost door de luchtvochtigheid aan te passen in de ruimte. Met Quick Step Elite laminaat bent u in ieder geval verzekerd dat het antistatisch is.

Installeren doet u eenvoudig met behulp van een gebruiksvriendelijk kliksysteem. Hierbij hoeft u geen lijm te gebruiken. De planken zijn gemakkelijk in elkaar te klikken. Laat u de vloer toch liever installeren door een specialist? Dat kan natuurlijk ook. Wanneer u gebruik maakt van de LaminaatenParket.nl legservice bent u verzekerd van een voordelige prijs en een vakkundige installatie. 

Quickstep Eligna laminaat

De planken van Quick Step Eligna laminaat hebben een mooi uitgebalanceerd formaat. Met een lengte van 138 cm en een breedte van 15.6 cm hebben de Quick Step Eligna vloeren een elegante uitstraling. Opvallend aan de planken is dat deze geen groeven hebben. Hierdoor vallen de afzonderlijke planken minder op en is de vloer geheel vlak. Dit geeft een zacht en overzichtelijk effect. Wilt u een natuurlijke, rustige sfeer toevoegen aan uw interieur? Dan is deze serie zeker de oriëntatie waard.

Binnen de Quick Step Eligna is er een ruime keuze uit veertien verschillende houtsoorten, van jatoba tot eik, van merbau tot beuk. Zeer natuurgetrouwe houtdecors geven de vloeren een uitstraling van een echte parketvloer. Dit realistische effect wordt nog eens versterkt door het voelbare reliëf dat is aangebracht. De decors hebben onderling zeer uiteenlopende kleuren en structuren. De U1301 Eik Passionata is bijvoorbeeld zwart laminaat, waar nog een fijne houstructuur op te zien is. Voor een warmere uitstraling is de variant U864 Kerselaar Natuurvernist of U896 Eik Natuurvernist een mooie uitkomst. Maar zo is er ook de U1300 Wenge Passionata, een zeer licht en bijna wit laminaat. Een prachtige stijlvolle vloer die goed tot zijn recht zou komen in een modern interieur. Maar let op, bij LaminaatenParket.nl attenderen wij u er altijd op dat vuil eerder zichtbaar is op wit laminaat, in tegenstelling tot andere kleuren. Kortom, de Quick Step Eligna serie biedt genoeg variatie. U vindt altijd wel een variant die past bij uw persoonlijke stijl.

Een ander voordeel van Quick Step Eligna laminaat is de prijs. De vloeren zijn uiterst betaalbaar. Ondanks dat hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Met een dikte van 8 mm is het laminaat opgewassen tegen intensief huishoudelijk gebruik. Ideaal voor bijvoorbeeld een veel belopen woonkamer, hal of keuken. Een slijtvaste en krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat Quick Step Eligna is opgewassen tegen jarenlang onbezorgd woonplezier. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op deze vloeren. 

Quick Step Eligna laminaatvloeren worden gelegd met behulp van het Uniclic systeem. Dankzij dit gebruiksvriendelijke systeem is het laminaat ook geschikt voor de onervaren legger. Laat u de vloer toch liever leggen door een specialist? Dan kunt u eens kijken naar onze LaminaatenParket.nl legservice, gemakkelijk en voordelig! De legkosten kunt u gelijk aan uw online bestelling toevoegen. U kunt natuurlijk ook altijd langskomen om een datum in te plannen en eventueel nog wat vragen te stellen.

Quick Step Eligna Wide laminaat

Een van de mooiste series van dit merk is absoluut de Quick Step Eligna Wide. Een assortiment bestaande uit 10 prachtig uitgebalanceerde decors die perfect aansluiten bij de huidige woontrends. Eerder bracht Quick Step de serie Eligna uit. De Naam Quick Step Eligna Wide geeft al aan dat deze planken breder zijn. Dat klopt, deze zijn namelijk 19 cm breed in plaats van de daarvoor uitgebrachte 15.6 cm. U zou denken dat het om dezelfde decors gaat, maar dat is niet zo. In tegenstelling tot de vorige serie zijn de kleuren licht, zacht en af en toe met een vergrijsde uitstraling.

Trendy laminaat

De grijsachtige, zachte kleuren zijn op dit moment helemaal hip in de interieurwereld. Wat we veel zien is de landelijke sfeer met lichte houtsoorten. Het materiaal hout wordt gecombineerd met grijze kleuren en zachte materialen. De Quick Step Eligna Wide laminaatvloeren sluiten hier perfect op aan. Maar ook bij de woonstijlen met een vintage achtige look worden dit soort vloeren veel toegepast. Wat dacht u van de Reclaimed Eik Bruin, waarvan het eikenhout een iets versleten look heeft. De nerven worden met een donkere kleur en een voelbare structuur benadrukt. De Caribische Eik Donker is met de genuanceerde kleuren een prachtige basis voor het interieur. Voor een gerookte uitstraling is er de Gerookte Eik Donker, de donkerste variant binnen deze collectie.

Brede planken

Naast de kleuren is het brede formaat van de planken ook een eigenschap die erg gewild is op dit moment. Brede planken zijn hot! Niet gek, want ze geven een rijke en ruimtelijke uitstraling aan de vloer. Een andere opvallende eigenschap van Quick Step Eligna Wide laminaat is dat de planken geen groeven hebben. De vloer is dan ook geheel vlak, waardoor het zachte karakter van de vloeren wordt benadrukt.

Naast een trendy vloer wilt u natuurlijk ook dat de vloer van goede kwaliteit is. Bij de Quick Step Eligna Wide serie hoeft u zich daarover geen zorgen te maken. Met een dikte van maar liefst 8 mm is de vloer opgewassen tegen jarenlang onbezorgd woonplezier. Het laminaat behoort tot de gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloer geschikt is voor intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Quick Step Eligna Wide laminaat is bijvoorbeeld ideaal voor een drukbezochte woonkamer, hal of keuken. Maar ook voor een winkelruimte die relatief niet al te veel belopen wordt is een vloer uit deze serie een goede uitkomst. De toplaag is slijtvast en krasbestendig. U krijgt dan ook maar liefst 25 jaar garantie op Quick Step Eligna Wide laminaat.

Quick Step Exquisive laminaat

De collectie Quick Step Exquisive laminaat bestaat uit 6 verschillende stenen decors en 1 textiel decor. Het gebruik van een stenen motief is iets dat we steeds meer zien in de wereld van laminaat. Ze dragen bij aan een stoere en moderne uitstraling van het interieur. Het laminaat is bijna niet van echt steen te onderscheiden. Leisteen Zwart is een van de varianten binnen deze collectie. Een natuurgetrouw decor met een luxe uitstraling. Leisteen Zwart Galaxy heeft een grovere structuur die ten opzichte van Leisteen Zwart meer opvalt. Er is ook een grijze variant: Leisteen Donker. Ook vindt u binnen de collectie Quick Step Exquisive drie varianten met een keramisch tegeleffect: Keramiek Wit, Keramiek Licht en Keramiek Donker. Wilt u zich echt onderscheiden? De variant Ambachtelijk Textiel geeft uw vloer wel een heel bijzonder effect. Deze uitvoering is echt voor degenen die het net even anders willen.

De planken van Quick Step Exquisive laminaat hebben een afmeting van 122.3 cm lang en 40.8 cm breed. Met een dikte van 8 mm behoort dit laminaat tot de gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat de vloeren zijn opgewassen tegen intensief huishoudelijk en licht commercieel gebruik. Voor een drukbezochte woonkamer, hal of keuken is dit laminaat ideaal. De slijtvaste en krasbestendige toplaag zorgt ervoor dat u kunt genieten van jarenlang onbezorgd woonplezier.

Antistatisch laminaat

Quick Step Exquisive is net als alle andere Quick Step vloeren antistatisch. Maar wat betekent dit eigenlijk? Door wrijving tussen materialen onderling ontstaat statische elektriciteit. Wanneer deze niet kan wegvloeien naar de aarde en de lucht te droog is, kan de statische lading te veel oplopen. Hierdoor kan het zijn dat bij aanraking van metaal, zoals een deurknop, een schok ontstaat. Quick Step Exquisive kent dit probleem niet. Een te hoge lading in huis kan in de meeste gevallen ook worden opgelost door de luchtvochtigheid in de ruimte aan te passen. 

Bij LaminaatenParket.nl kunt u het meest uitgebreide Quick Step Exquisive laminaat assortiment bekijken. Onze showrooms zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht. Hier hebben wij een zeer grote voorraad laminaat waardoor wij u een snelle levering kunnen garanderen. Ook hanteren wij een laagste prijsgarantie! Ook wanneer u Quick Step Exquisive laminaat ergens anders goedkoper heeft gezien kunnen wij u tegemoetkomen. U bent van harte welkom in een van onze filialen voor vrijblijvend advies en inspiratie!

Quick Step Impressive laminaat

Deze serie van het merk Quick Step mag zich terecht Impressive noemen. Het laminaat is namelijk opgewassen tegen vocht! Revolutionair in de vloerenwereld. De Quick Step Impressive collectie bestaat uit 16 verschillende kleuren die onderling zeer uiteenlopen. Zo is er de variant Gebrande Planken, zwart laminaat waarbij het lijkt alsof de planken daadwerkelijk in brand hebben gestaan. Maar binnen deze serie vindt u bijvoorbeeld ook de uitvoering Witte Planken. Het laminaat heeft een vierzijdige v-groef waardoor er een mooi lijnenspel ontstaat bij lichte houtdecors. Bij LaminaatenParket.nl attenderen wij u er altijd wel op dat vuil eerder zichtbaar is op wit laminaat, in tegenstelling tot andere kleuren.

Waterbestendig laminaat

Uniek aan deze serie is uiteraard dat de vloeren bestand zijn tegen vocht. Dankzij de HydroSeal toplaag is het laminaat waterafstotend. Het water blijft op het oppervlak liggen en dringt niet door tot in de groeven. Hierdoor kan Quick Step Impressive ook worden toegepast in de badkamer of het toilet. Maar ook voor in de keuken, waar nog weleens gemorst kan worden, zijn deze vloeren ideaal. Ook schoonmaken met een emmer water en sop is geen probleem. Met Quick Step Impressive laminaat kunt u een warme touch geven aan ruimten die normaliter een koelere uitstraling hebben. Koude, stenen tegels zijn niet meer noodzakelijk om de waterafstotende eigenschappen te behouden. Het is nu ook mogelijk om laminaat met de uitstraling van een echte parketvloer in uw badkamer te leggen. Dat is nog eens lekker opstaan!

De planken hebben een afmeting van 138 cm lang, 19 cm breed en 8 mm dik. Het laminaat behoort tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het opgewassen is tegen intensief huishoudelijk gebruik. Denkt u hierbij aan een drukbezochte woonkamer, keuken, hal en niet te vergeten: de badkamer of het toilet. De producten van de serie Quick Step Impressive zijn ook te verkrijgen in een Ultra uitvoering, een klasse hoger voor intensiever gebruik. U krijgt maar liefst 25 jaar garantie op Quick Step Impressive laminaat. Ook kunnen alle producten uit deze serie gecombineerd worden met vloerverwarming, mits de juiste ondervloer wordt toegepast. In een van de LaminaatenParket.nl showrooms kunnen wij u hier uitgebreid informatie over geven. Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht. Hier kunt u het complete assortiment van Quick Step Impressive laminaat bewonderen. U kunt altijd langskomen voor vrijblijvend advies en inspiratie!

Quick Step Impressive Ultra

De collectie Quick Step Impressive Ultra is revolutionair! Uniek aan deze serie is dat het laminaat bestand is tegen vocht. Dankzij de HydroSeal toplaag zijn de vloeren waterafstotend. Het water blijft op het oppervlak liggen en dringt niet door tot in de groeven. Hierdoor kan Quick Step Impressive Ultra ook worden toegepast in de badkamer of het toilet. Maar ook voor in de keuken, waar nog weleens gemorst kan worden, zijn deze vloeren ideaal.

Ook schoonmaken met een emmer water en sop is geen probleem. Met Quick Step Impressive Ultra laminaat kunt u een warme touch geven aan ruimten die normaliter een koelere uitstraling hebben. Koude, stenen tegels zijn niet meer noodzakelijk om de waterafstotende eigenschappen te behouden. Het is nu ook mogelijk om laminaat met de uitstraling van een echte parketvloer in uw badkamer te leggen. Dat is nog eens lekker opstaan!

Klasse 33/AC5

De dikte van een plank en de kwaliteit van het materiaal bepalen de duurzaamheid van een vloer. Laminaat wordt op allerlei eigenschappen getest zoals slijtvastheid, indrukweerstand en vochtbestendigheid. Bijzonder aan deze serie is dat het behoort tot gebruikersklasse 33/AC5. Dit betekent dat Quick Step Impressive Ultra laminaat opgewassen is tegen intensief commercieel gebruik. De planken hebben een dikte van maar liefst 12 mm! De vloeren zijn bestand tegen zeer intensief voetverkeer. Denkt u hierbij aan bijvoorbeeld scholen, drukbezochte winkelruimten en restaurants. U krijgt 25 jaar garantie op Quick Step Impressive Ultra laminaat.

Dat deze serie bestaat uit vloeren van topkwaliteit is wel duidelijk. Maar daarnaast hebben de decors ook nog eens een zeer natuurgetrouw effect. Quick Step Impressive Ultra bestaat uit 16 verschillende kleuren met een uitstraling van eiken. Elk product uit deze serie is ook verkrijgbaar met een plankdikte van 8 mm, een voordeligere oplossing wanneer de hoogste gebruiksklasse niet noodzakelijk is. Dit is de Quick Step Impressive collectie. Deze heeft dezelfde waterafstotende eigenschappen als de Quick Step Impressive Ultra collectie. 

Te combineren met vloerverwarming

Wilt u dat de vloer naast een warme uitstraling ook nog eens lekker warm aanvoelt? Zeker in de badkamer is dit erg fijn. Alle Quick Step Impressive Ultra laminaatvloeren zijn te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer kiest. Bij LaminaatenParket.nl kunnen wij uitgebreid informatie hierover geven. Kom gerust langs in een van onze showrooms. Deze zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht. Hier kunt u het complete assortiment van Quik Step Impressive Ultra laminaat bekijken en voelen. U bent van harte welkom!

Quick Step Lagune laminaat

Het decor van Quickstep Lagune is geïnspireerd op een scheepsdekvloer. De serie bestaat uit vijf verschillende kleuren. Merbau zit tegen het rode aan en heeft dan ook een warme uitstraling. Eik Natuurvernist heeft een zeer natuurlijk effect en is bijna niet van echt eiken te onderscheiden. Palissander Zwartvernist heeft een diepe, donkerbruine kleur met een rijke uitstraling.

De Grijze Teak onderscheidt zich door de opvallende nerfstructuur. Vintage Eik Donkervernist is een mooie variant van eiken met een donkere tint die de planken een iets oudere uitstraling geeft.

Smalle planken

Met een breedte van 10 cm behoort Quick Step Lagune tot de categorie smalle planken. De lengte is 138 cm en de dikte 8 mm. Quickstep Lagune heeft een tweezijdige v-groef. Dit betekent dat de uiteinden van de planken naadloos op elkaar aansluiten. Hierdoor krijgen de planken een oneindig lang effect. Smalle planken hebben een elegante uitstraling en maken de ruimte optisch langer.

Antislip strip van rubber

Bijzonder aan dit laminaat is dat de planken een antislip strip van rubber hebben. Hierdoor heeft u een goede grip op de vloer en glijdt u niet uit. De groeven worden extra benadrukt door deze antislip strips van rubber, wat ook bijdraagt aan het scheepsdek effect en voor een prachtig lijnenspel zorgt. Quick Step Lagune behoort tot gebruiksklasse 32/AC4 en kan daarom worden toegepast in een veel belopen woonkamer, hal of keuken. Maar dit laminaat is bijvoorbeeld ook ideaal voor de badkamer, waar het nog weleens glad kan zijn. Daarnaast zorgen de antislip strips van rubber ervoor dat er geen vocht tussen de groeven kan komen. U kunt dus alle kanten op met Quick Step Lagune laminaat.

Quick Step Lagune vloeren zijn ijzersterk en uiterst betaalbaar. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het is vandaag de dag een van de topspelers op de markt als het om laminaat gaat. Dankzij het continu ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken is Quick Step in staat om topvloeren te produceren. 

U legt Quick Step Lagune vloeren eenvoudig met het gebruiksvriendelijke Uniclic systeem. De vloer kan zonder lijm geïnstalleerd worden. Met het efficiënte Uniclic systeem kunt u een hoop tijd en energie besparen tijdens het leggen van de vloer. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice, makkelijk en voordelig. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt ook altijd langskomen in een van onze filialen in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht..

Quick Step Perspective laminaat

De collectie Quick Step Perspective bestaat uit 14 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. De kleuren lopen onderling zeer uiteen. Eik Passionata is bijvoorbeeld een zwarte variant. Maar zo is er ook de Notelaar Geolied, een wit laminaat met een versleten vintage look. Gaat u voor een warme uitstraling, dan is de dieprode, bruine kleur van Merbau wellicht de oriëntatie waard. De Quick Step Perspective collectie wordt gekenmerkt door een mooi evenwicht tussen de lengte en de breedte van de planken. De vierzijdige v-groeven geven de vloer meer diepte en benadrukken het realistische effect. Ook heeft elk decor een voelbare structuur. Het is net alsof u echte parket planken heeft liggen.

Robuuste planken

De planken hebben een dikte van maar liefst 9.5 mm. Dat maakt de vloeren zeer stevig en robuust. Quick Step Perspective is dan ook opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. Buiten het feit dat de vloeren van topkwaliteit zijn bent u ook verzekerd van een uiterst goede prijs. Een van de sterke eigenschappen van Quick Step is dan ook de goede prijs-kwaliteitverhouding. Elk product uit deze serie is te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Quick Step Perspective vloeren zijn ijzersterk en uiterst betaalbaar. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het is vandaag de dag een van de topspelers op de markt als het om laminaat gaat. Dankzij het continu ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken is Quick Step in staat om topvloeren te produceren. 

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Quick Step Perspective laminaat. In onze showrooms kunt u dit complete assortiment bekijken en voelen. Hier kunt u gelijk terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming of de LaminaatenParket.nl legservice. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en inspiratie! Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht.

De collectie Quick Step Perspective is ook verkrijgbaar met een dikte van 8 mm, zonder groeven: de Quick Step Eligna. Dat is iets voordeliger wanneer zo’n robuuste dikte niet per se noodzakelijk is voor u. Of wanneer u niet van groeven houdt.

Quick Step Perspective Wide laminaat

De collectie Quick Step Perspective Wide bestaat uit 20 verschillende decors, waarvan elk met een natuurlijke houten uitstraling. De grijsachtige, zachte kleuren zijn op dit moment helemaal hip in de interieurwereld. Wat we veel zien is de landelijke sfeer met lichte houtsoorten. Het materiaal hout wordt gecombineerd met grijze kleuren en zachte materialen. Maar ook bij de woonstijlen met een vintage achtige look worden dit soort vloeren veel toegepast. De Quick Step Perspective Wide collectie wordt gekenmerkt door de brede planken die voor een ruimtelijke uitstraling zorgen. De vierzijdige v-groeven geven de vloer meer diepte en benadrukken het realistische effect. Ook heeft elk decor een voelbare structuur. Het is net alsof u echte parket planken heeft liggen.

Robuuste dikte

De planken hebben een dikte van maar liefst 9.5 mm. Dat maakt de vloeren zeer stevig en robuust. Quick Step Perspective Wide is dan ook opgewassen tegen jarenlang intensief en onbezorgd woonplezier. Buiten het feit dat de vloeren van topkwaliteit zijn bent u ook verzekerd van een uiterst goede prijs. Een van de sterke eigenschappen van Quick Step is dan ook de goede prijs-kwaliteitverhouding. Elk product uit deze serie is te combineren met vloerverwarming, mits u de juiste ondervloer gebruikt. Quick Step Perspective Wide vloeren zijn ijzersterk en uiterst betaalbaar. Bij dit merk hoeft u niet te twijfelen aan de kwaliteit. Het is vandaag de dag een van de topspelers op de markt als het om laminaat gaat. Dankzij het continu ontwikkelen op het gebied van nieuwe technieken is Quick Step in staat om topvloeren te produceren.

Bij LaminaatenParket.nl hebben wij een zeer grote voorraad Quick Step Perspective Wide laminaat. In onze showrooms kunt u dit complete assortiment bekijken en voelen. Hier kunt u gelijk terecht voor meer informatie over bijvoorbeeld vloerverwarming of de LaminaatenParket.nl legservice. Kom gerust langs voor vrijblijvend advies en inspiratie! Onze filialen zijn gevestigd in Den Haag, Amsterdam, Utrecht, Almere, Alkmaar, Eindhoven, Apeldoorn en Sliedrecht.

Een aantal decors van Quick Step Perspective Wide zijn ook verkrijgbaar met een dikte van 8 mm, zonder groeven: de Quick Step Eligna Wide. Dat is iets voordeliger wanneer zo’n robuuste dikte niet per se noodzakelijk is voor u. Of wanneer u niet van groeven houdt.

Quick Step Largo laminaat

De collectie Quick Step Largo laminaat bestaat uit 14 rustige decors. De planken hebben een subtiele groef aan iedere plankzijde. De houtmotieven hebben een fijne nerfstructuur en niet al te opvallende noesten. Bijzonder is dat de houttekening nergens op de planken herhaald wordt, wat voor een natuurlijk en realistisch effect zorgt. De vloeren zijn overzichtelijk, neutraal en daarmee een perfecte basis voor uw interieur. Of het nou gaat om een klassiek-moderne of industriële woonstijl, u vindt altijd wel een Quick Step Largo vloer naar uw smaak.

Met de variant Merbau Natuurvernist geeft u absoluut een warme touch aan de ruimte. De dieprode, bruine kleur heeft een rijke en exclusieve uitstraling. De Authentieke Eik is een grijze variant die meer tot zijn recht zou komen in een modern interieur. De Cambridge Eik Natuur komt het meeste in de buurt van de klassieke uitstraling van eikenhout. Ieder decor heeft een voelbare houtstructuur die het natuurlijke effect nog eens versterkt.

Klasse en kwaliteit

Een van de meest opvallende eigenschappen van deze serie is het formaat. De planken hebben een lengte van wel 205 cm en een breedte van 20.5 cm. Dit grote formaat is een populaire trend in de interieurwereld. Niet gek, want ze zorgen voor een ruimtelijke uitstraling. Daarbij maakt het de ruimte optisch groter.

Met een dikte van maar liefst 9.5 mm behoren deze vloeren tot gebruiksklasse 32/AC4. Dit betekent dat het laminaat opgewassen is tegen intensief huishoudelijk gebruik en licht commercieel gebruik. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een drukbezochte woonkamer, hal, keuken of licht belopen winkelruimte. De slijtvaste- en krasbestendige toplaag is ijzersterk en van topkwaliteit. Elk product uit deze serie kan met vloerverwarming gecombineerd worden.

Laat u zich wel altijd goed informeren over welke ondervloer u nodig heeft voor uw situatie. U krijgt 25 jaar garantie Quick Step Largo laminaat. 

Quick Step Majestic laminaat 

De 10 verschillende luxe kleuren uit de Majestic collectie bieden u de langste, de breedste en meest luxueuze planken uit de gehele Quick Step laminaat collecties. Door deze extra grote afmetingen en natuurlijk uiterlijk biedt de Majestic collectie u de ultieme luxe en karakter. De naam van deze plank vertelt precies wat het is: majestueus. De kleuren variëren van eik lichtbeige tot eik donkerbruin biedt deze collectie voor ieder wat wils. 

Extra grote afmetingen 

De Majestic collectie onderscheid zich van de overige Quick Step laminaat collecties door de afmetingen. Door de extra breedte en lengte van de planken krijgt zorgt deze collectie voor nog meer luxe. De natuurlijke uitstraling en feeling gecombineerd met de extra grote afmetingen zorgt voor een echte majestueuze vloer. De planken hebben een afmeting van 205 x 24 cm en zijn 9,5 mm dik. 

Quick Step laminaatreiniger

Om de Quick Step vloeren goed schoon te houden heeft Quick Step een speciale laminaatreiniger ontwikkelt. Door middel van de Quick Step Clean Kit - die bestaat uit schoonmaakmiddel, een mophouder en een microvezeldoek - kan de vloer goed worden gereinigd.

Je kunt de laminaatvloeren zowel droog als vochtig schoonmaken. Het is echter verstandig niet teveel water te gebruiken. Wanneer je een vloer met schuine randen of v-groeven hebt is het belangrijk dat de vloer eerst gestofzuigd wordt.

Aanbod van Quick Step vloeren

Zoals u ziet zijn de vloeren van Quick Step beschikbaar in verschillende soorten en maten. Bij Quick Step hebben ze een scherp oog voor detail waardoor ze bijzondere en inspirerende collecties maken.

Zo halen ze bij Quick Step inspiratie uit bronnen zoals architectuur, trends in de mode of hippe steden. Hierdoor gaan ze met de tijd mee en spotten ze trends voordat het mainstream wordt. Ze houden echter wel rekening met tijdelijke hypes en maken vloeren die ook tijdloos zijn. Voor een unieke maar tijdloze vloer moet je dus bij Quick Step zijn.

Andere merken bij LaminaatenParket.nl

Bent u benieuwd welke merken wij nog meer allemaal verkopen?

Bekijk hier een overzicht van al onze merken!

Neem contact met ons op

U bent van harte welkom in één van onze filialen in Alkmaar, Almere, Amsterdam, Apeldoorn, Den Haag, Eindhoven, Leiden, Sliedrecht of Utrecht om de Quick Step laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Ook voor vrijblijvend advies en inspiratie bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben een enorme voorraad laminaat staan en kunnen u daarom een snelle levering garanderen.