Quickstep Impressive

Sorteer op:
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
€29,95    €22,45 /m2
Quickstep Impressive - Quick step Laminaat

Waterbestendig Quickstep Impressive bij LaminaatenParket.nl

Het waterbestendige Quickstep Impressive en Impressive Ultra laminaat is speciaal ontwikkeld voor vochtige ruimten. Nu kunt u dus ook in de badkamer een houten vloer leggen! Niet langer een kille, glimmende badkamervloer, maar de warme uitstraling van een houten vloer. Quickstep Impressive heeft naast de waterafstotende eigenschappen ook nog eens prachtige decors, geschikt voor zowel klassieke als moderne interieurs. Van zacht eiken tot witte planken, u vindt altijd wel een Quickstep Impressive laminaat vloer naar uw wens.

 

Quickstep Impressive bestellen? LaminaatenParket!

Quickstep Impressive laminaatvloeren kunnen wij voordelig aanbieden, omdat we een grote voorraad houden. Quickstep Impressive is bij ons direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat we bij Laminaat en Parket u een zeer snelle levering kunnen garanderen. U bent van harte welkom in een van de showrooms in Alkmaar of Den Haag om Quickstep Impressive laminaat vloeren te bekijken en te voelen.

Waterbestendig laminaat

Quickstep Impressive heeft een uitzonderlijk natuurlijke uitstraling. Het laminaat is verkrijgbaar in 16 verschillende uitvoeringen. Het laminaat is zeer geschikt voor in badkamers: het is het meest waterbestendige laminaat dat momenteel op de markt is. De groeven zijn behandeld met een waterafstotende Hydro Seal coating. Dankzij deze beschermende laag blijft het water op het oppervlak liggen en dringt het niet in de groeven.