100.000 m2 op voorraad
Vanaf €250,- gratis bezorgd
Voordelig & vakkundig
De laagste prijs garantie
4.89/5.00 Uitstekend
Schoonmaken PVC vloer

Een vloer waarop geleefd wordt krijgt te maken met vuil of eventuele slijtage. Als je net een nieuwe PVC vloer hebt aangeschaft dan wil je natuurlijk hier zo lang mogelijk van genieten. Hiervoor moet je af en toe de vloer schoonmaken en goed onderhouden met de juiste PVC reiniger.

 Lees meer...
Categorieën

Bekijk onze top 25 vloeren!

Bodemprijzen! Wij checken altijd de huidige internet prijzen.

Bekijk onze top 25 vloeren

Toch nog hulp nodig?

Neem contact met ons op voor de laagste prijs of bezoek de dichtstbijzijnde vestiging.

Direct contact opnemen Dichtstbijzijnde vestiging


PVC vloer schoonmaken


Een vloer waarop geleefd wordt krijgt te maken met vuil of eventuele slijtage. Als je net een nieuwe PVC vloer hebt aangeschaft dan wil je natuurlijk hier zo lang mogelijk van genieten. Hiervoor moet je af en toe de vloer schoonmaken en goed onderhouden met de juiste PVC reiniger. Maar welke producten kun je het beste gebruiken voor het schoonmaken van je PVC?


De reden dat veel mensen kiezen voor een PVC vloer is omdat die gemakkelijk schoon te maken is. Het is belangrijk dat je eens in de zoveel tijd je PVC vloer schoonmaakt. Doordat de vloer een erg glad oppervlak heeft kun je goed de dweil of stofzuiger gebruiken. 


Zo kan het zijn dat er vuil van buiten mee naar binnen komt. Dit vuil kan voor vlekken en krassen op de vloer zorgen. Om dit te voorkomen kun je de vloer stofzuigen. Simpele vlekken kun je eenvoudig verwijderen met een vochtige doek. 

Als je de PVC vloer gaat dweilen dan is het belangrijk om rekening te houden met een aantal producten die je beter niet kan gebruiken. Zo kun je groene zeep of allesreiniger beter vermijden. Dit komt doordat het zeep strepen kan achterlaten, de beschermlaag kan aantasten of voor vlekken op de vloer kan zorgen. 

Producten die je het best kunt gebruiken zijn warm water of een van onze speciale pvc reinigers. Het water moet niet kokend heet zijn en je kunt er dus een klein scheutje aan toevoegen van onze pvc reinigers. Als je dit niet in huis hebt kun je gebruik maken van schoonmaakazijn of baking soda. We hebben op onze website meerdere reinigers die ervoor zorgen dat je jarenlang van de vloer kunt genieten. 


Het is beter om de vlekken of krassen op je PVC vloer te voorkomen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door viltjes onder grote meubels te plaatsen of een deurmat bij de voordeur te leggen. Als je vuil of vlekken ziet is het belangrijk om deze zo snel mogelijk van de vloer te verwijderen. Hiervoor gebruiken wij dus het liefst een licht vochtige doek, stofzuiger of dweil met warm water in combinatie met een speciale reiniger. 


Als je ondanks de uitleg hierboven toch nog vragen hebt over het onderhoud van jouw vloer of graag een passend advies wilt voor het schoonmaken van jouw PVC vloer dan schieten we bij LaminaatenParket.nl maar al te graag te hulp. Je kunt via de e-mail contact met ons opnemen en ook telefonisch kunnen we je te woord staan. Als je nog beter en persoonlijker geholpen wilt worden kun je langskomen in een van onze showrooms. 


Als je je huidige vloer liever wilt vervangen hebben wij in ons assortiment een uitgebreid aanbod PVC vloeren. Bekijk het assortiment online of kom langs in een van onze vestigingen.